Setari Cookie-uri

Cum alegi parfumul potrivit și să nu te lași influențată

Sunt anumite produse care se cumpără și aleg foarte ușor din platformele online. Parfumul nu este unul dintre acestea, dar lucrurile nu sunt atât de complicate pe cât par la prima vedere. Ținând cont de câteva tips&tricks poți descoperi arome de care te vei îndrăgosti fără să le fi testat înainte.

În principiu magazinele cu cosmetice sunt pline de oferte, iar propunerile din online sunt cu atât mai personale, așa că trebuie să știi către ce te orientezi.

Sunt mai multe avantaje când alegi să cumperi parfumuri online: varietate, discounturi preferențiale, disponibilitate de mostre exclusive, posibilitatea de a trimite cadouri, cheltuieli mai puține. Și pentru că știm că este mai rapid și comod să alegi ce îți place și să adaugi în coșul de cumpărături online, te ajutăm cu câteva sfaturi ca să știi ce alegi data viitoare când cumperi un parfum online.

Cum se alege un parfum fără să îl miroși - pentru tine sau pentru altcineva

Prima regulă de care trebui să ții cont - cui cumperi parfumul. Dacă îl iei pentru tine, deja știi ce slăbiciuni ai. Dacă nu, aici intervin alte detalii în ecuație.

Citește și:

Ești mai apropiat de el sau ea atunci îi alegi ceva mai îndrăzneț, nu îl/o cunoști prea bine optează pentru ceva mai light. E de fapt chiar mai permisiv de atât: gândește-te la personalitatea lui/ei și ai rezolvat jumătate din problemă. Apoi ar mai trebui să se țină cont de un detaliu: se poartă ziua (potrivit ceva floral) sau seara (ceva spicy). Însă sunt și soluții de mijloc, miresme mai versatile.

Fă-ți temele și informează-te despre reducerilor sau branduri, Până la urmă o marcă recunoscută nu poate da greș. Iar părerile celorlalți cumpărători vor fi mereu oneste, așa că citește review-uri (curioasă despre Givenchy Eaudemoiselle?) ale celor care se ocupă cu asta, experiența lor putându-te ajuta. De fapt, vezi și dacă magazinele de unde comanzi au o politică de retur, lucru care îți va fi de folos în cazul în care nu ești mulțumită de ce ai primit. Destul ce cool, nu?

Citește și:

Acum că ne-am lămurit cu câteva sfaturi despre cum să alegi parfumul, să îți facem și câteva sugestii de destinații online.

Magazine pentru comenzi online de parfumuri

Dacă vrei varietate pe nișa de beauty, de parfumuri, aoro este cel mai mare magazin.Ți se pun la dispoziție produse de marcă originale - apele de parfumuri și de toaletă se pot găsi grupate în seturi cadou pentru bărbați, pentru femei și copii.

Ba chiar poți găsi parfumuri pentru casă, dacă vrei să îți transformi locuința într-un colțișor wellness.

Comenzile se fac online, iar livrările prin curier. Dacă nu ai răbdare, poți alege să ridici tu produsele de la o locație. Oricum nerăbdarea va fi aceeași.

parfumuri aoro

Vezi aici oferta completa

Marionaud oferă o experiență completă dacă ești pasionat de parfumuri și ți-ai propus să îți faci o colecție cu stil. Parfumeria, la origini franceză, are în țară câteva magazine fizice unde poți testa ce te interesează. Dar rămâne la fel de fain pentru că ai și opțiunea pentru comenzi online.

Citește și:

Plus că vei avea surpriza să găsești și câteva articole exclusive, iar secțiunea de noutăți este mereu un punct de reper pentru a descoperi chestiuțe care s-ar putea să-ți placă.

parfumuri online Marionaud

Descopera aici preturile la parfumuri online

Singurul brand de Travel Retail, BestValue te invită la shopping online - produsele sunt disponibile și în magazinele celor mai mari aeroporturi din țară.

În principiu portofoliul este compus din cosmetice, dar colecția de parfumuri este una demnă de luat în seamă - branduri de lux și de renume.

Comenzile online sunt valabile exclusiv celor care au un bilet de avion, iar dacă ești unul dintre ei ai câteva beneficii demne de luat în seamă (wink wink): prețuri în regim duty-free și livrare gratuită la nivel național, indiferent de comandă.

Citește și:

parfumuri online BestValue

Preturi de duty-free la parfumuri online

Sfaturi pentru alegerea unui parfum online

Îți mai facem câteva precizări: nu neglija descrieile făcute pentru că până la urmă sunt esențiale să îți faci o idee concretă despre arome și ingrediente. Îți vei da seama îndată dacă se potrivește cu stilul tău. La fel de importante sunt și notele menționate online, grupate în diverse teme:

  • fresh înseamnă ceva elegant și tineresc - citrice, verde, ca o ploaie de vară
  • floral adică exotic și discret - iasomie, liliac, trandafir
  • lemnos este sofisticat, ușor masculin - lemn de santal, mesteacăn, cedru
  • oriental sau îndrăzneț și senzual - vanilie, mosc, nucșoară, scorțișoară

Nu uita că unele parfumuri se simt diferit funcție de tipul de piele, așa că încurajăm să le și încerci dacă ai ocazia, ca să observi cum te simți cu ele.

Citește și:

Sperăm să îți găsești acea mireasmă magică, una care să devină a ta pentru totdeauana - Coco Chanell ne spunea că “o femeie care nu poartă parfum, nu are niciun viitor”. Cine suntem noi să o contrazicem.

Sursa foto Front Page pixabay

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.