Setari Cookie-uri

5 produse de machiaj cu efect holografic - ia-le din timp pentru sezonul festivalurilor!

Holografia este o metodă de a fotografia, una în care se folosesc diverse fascicule de lumină pentru a îmbunătăți imaginea obținută. Cu aplicare în make-up, se asigură diverse posibilități pentru un machiaj glam și glamour - în funcție de poziția luminii se va vedea diferit cu nuanțe sidefate care variază.

Îndrăzneț și creativ, machiajul holografic este ideal pentru aparițiile la festivaluri și la diverse convenții, ba chiar și de Halloween când distracția este la cote înalte. Cu o paletă complexă de tonuri de culori care imită nuanțe galactice, machiajul holografic va înlocui cu ușurință opțiunile minimaliste. Acestea vor deveni futuriste și de inspirație cosmică cu o estetică aparte.

Un astfel de look se obține cu produse speciale, pe care le poți găsi în magazinele online, iar vestea bună este că nu sunt reguli clare de urmat ci trebuie să îți acorzi extrem de multă libertate pentru a căpăta strălucire.

Farduri sidefate de ochi cu efect de diamant

Cosmeticele s-au îmbogățit odată cu lansarea trendului de machiaj holografic, așa că nu putea fi neglijată categoria de farduri de pleoape. În culori dintre cele mai interesante, pigmentul sidefat este la modă pentru fardurile de ochi.

Citește și:

De inspirație magică, fardurile cu care poți obține un make-up holografic lasă senzația de multidimensiune și sunt extrem de versatile. Pe lângă faptul că se pot folosi ca atare, funcționează la alegere și ca iluminator având acțiuni multiple. Și tu te vei simți că o sirenă pentru că aspectul este, așa cum am punctat deja, feeric.

farduri sidefate de ochi

Descopera aici propunerile

Iluminator lichid pentru un make-up glam

Cinci nuanțe disponibile dintre care să alegi: roșu, auriu, roz, alb, argintiu sau lila (se alege în funcție de tonul pielii). Iluminatorul lichid pentru față You Glow este extraordinar dacă vrei să ai un machiaj cu efect holografic.

Textura iluminatorului lichid de față You Glow este cremoasă, iar aplicarea se face extrem de ușor, acționând ca un blush astfel că îți va evidenția trăsăturile chipului dar va și ascunde anumite imperfecțiuni. Asigură și hidratarea feței, având o durabilitate mare - se remarcă prin particule sidefate și prin look-ul mătăsos conferit.

Citește și:

iluminator lichid Glam pentru machiaj holografic

Urmareste aici ofertele

Machiaj holografic: luciu de buze în nuanțe sidefate

De la Artdeco poți opta pentru un luciu de buze în nuanțe sidefate, însă unul discret. Dacă vrei ceva simplu, conturarea buzelor cu un lip-gloss în tonuri holografice, ar trebui să fie suficient la festivalul la care vei participa, renunțând la celelalte produse.

Unicorni - la asta te vei gândi dacă vei cumpăra un ruj în culori capricioase. Un produs de machiaj cu perle reflectoare de lumină și pulbere de meteorit - se obține un look a la anii ’90 cu un strop de influențe astrale. Și da, din nou machiajul holografic va fi uimitor.

Machiaj holografic: luciu de buze

Vezi aici preturi

Lac de unghii cu efect holografic

O ojă sclipitoare - păstrează tema cu scântei, din cap până-n picioare, și optează pentru un lac de unghii cu efect holografic, dacă vrei ca manichiura ta să fie cel mai cool aspect din ținuta pe care o adopți la festivalul la care vei participa anul acesta.

Citește și:

Cu un vibe supranatural, această oja va fi noul tău truc preferat de a fura puțin tonus de înfrumusețare. Pe lângă faptul că imită aspectul pe care îl primești în urma unei ședințe de manichiură dintr-un salon profesional, acest lac de unghii cu sclipire cosmică va dura uimitor de mult și investiția este redusă - o explozie de curcubeu atunci când unghiile vor lua contact cu lumina.

lac de unghii cu efect holografic

Mai multe aici

Baton iluminator cu irizații

Se utilizează extrem de facil - batonul iluminator cu irizații de la Glow Fix te ajută să faci un machiaj holografic care îți va evidenția trăsăturile chipului, luminând zona arcadei, pomeții, vârful nasului, bărbia și fruntea.

În plus, acesta va hidrata și îngriji tenul care va deveni mai radiant. Efectul de iluminare este fluorescent, surprizând schimbări frumoase în bătaia soarelui sau a luminii artificiale. În cele mai multe cazuri au o bază opalescentă.

Citește și:

Baton iluminator cu irizatii

Mai multe aici

O să găsești diverse tutoriale în care ești învățată concret ce pași să urmezi pentru dobândirea unui machiaj holografic de calitate. Primul lucru de bifat este să ai produsele potrivite care să te ajute în realizarea unui astfel de fardări - un câștig garantat este popularitatea câștigată cu minim de efort. Așa că, data viitoare când vei de check-in la un concert sau un festival în care arta are rolul principal, nu uita de ținutele lejere și de machiajul holografic!

Sursa foto Front Page: pexels

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.