Setari Cookie-uri

Cum îți prinzi părul în 2018 – descoperă aceste coafuri lejere de vară la modă!

Sunt expertă în coafuri lejere de vară! Și asta pentru că rarisim aleg să mă complic cu tunsori ce se întrețin greu sau coafuri sofisticate, care îmi mănâncă timp. Sunt girl next door, dacă vrei! Sunt genul de femeie care mizează pe simplu și de efect. Așadar, dacă și tu vrei să știi cum îți prinzi părul la vară, așa încât să fii în tendințe dar și cu timp irosit, descoperă ce coafuri ușor de făcut am adunat în materialul de mai jos!

La capitolul tendințe în coafură pentru 2018, stiliștii marilor designeri și marilor case de modă au ales să meargă pe confort și efect spectaculos. Da, da, se poate! Dovadă sunt tunsorile și coafurile de primăvară-vară 2018 care îmbină perfect utilul cu plăcutul. În acest caz, frumosul cu eficientul!

Dacă vrei să ai un hair style la modă nou-nouț în sezonul cald, și mai ales dacă cauți sugestii de coafuri lejere de vară, îți ofer câteva modele observate pe catwalk la Paris, New York, Londra sau Milano, în rândurile de mai jos.

Se poartă părul cu aspect umed, prins sau pe umeri

Sunt atâtea posibilități când vine vorba de coafuri lejere de vară pentru 2018. Și totul se reduce la individualitate, la cum alegi să porți ce te reprezintă în materie de tendințe în coafură pentru 2018. Și totuși, se remarcă câteva coafuri ușor de făcut și pline de efect, care s-au repetat, și pe care stiliștii le recomandă drept hair style la modă în sezonul cald actual.

Citește și:

De la părul cu aspect umed la eșarfele drapate retro în păr, am alcătuit un mic ghid de tunsori și coafuri de primăvară-vară 2018 pe care să le încerci. Sunt ușor de făcut, sunt lejere, sunt șic și țin de… răcoare! Și au personalitate! Serios! De exemplu, părul cu aspect umed nu este doar una dintre acele coafuri lejere de vară ușor de obținut, însă îți conferă o alură senzuală și te face să te simți confortabil și pe caniculă.

L-am observat la Blumarine, McQueen, Preen, Christopher Kane, Parabl Gurung. Iată cum îți prinzi părul la vară: întâi îl ungi cu gel special pentru efect umed și apoi îl lași pe umeri, îl prinzi în cozi asimetrice sau în cocuri răvășite! Poți să îl lași ondulat, răvășit sau de-a dreptul lipit de cap, aproape androgin sau cu efect de ”tocmai ce am ieșit de la duș”. Hot, nu?

Citește și:

Coafuri lejere de vară și la modă

Cum îți prinzi părul în 2018: ca în anii ’60, cu accesorii retro și aranjamente în creștet

Da, una dintre cele mai sexy coafuri lejere de vară este aceasta, după părerea mea. Vorba americanului ”they don’t make it like they used to” (nu mai există) acest gen de femeie! Femeia care poartă eșarfă pe cap, ce-i flutură în vânt într-o decapotabilă retro! Nici măcar în filme! Ei bine, în filme nu! Însă, în modă, daaaa! Cum îți prinzi părul la vară? Erdem Antonio Mara, Temperley London, Miu Miu, Derek Lam și alții spun că folosești accesorii de păr pentru coafuri de primăvară-vară 2018.

Alege accesorii de păr pentru coafuri lejere de vară

Aceste accesorii sunt relevante, mai ales la coafurile ridicate! Eșarfe de mătase, baticuri, diademe, clame, bentițe, toate acele accesorii ce amintesc de moda anilor ’60 și ’40 sunt atât de ladylike. Aceste tendințe pentru 2018 te fac femeie, te fac o lady de-adevăratelea! Și în plus, acestea sunt coafuri ușor de făcut cu maximum de efect! Se poartă atât cu părul drept cât și cu părul creț, pentru un hair style la modă.

Citește și:

Spring Summer 2018 earrings #SS18

A post shared by ERDEM (@erdem) on

Cum îți coafezi părul: se poartă hair style sexy cu bucle lejere ”în vânt”

Nu putem vorbi despre coafuri lejere de vară fără să aducem în prim-plan un hair style la modă acum: buclele mari, răvășite, dezordonate, cu efect de ”bed hair”. Am văzut aceste coafuri ușor de făcut la Galliano, Pacco Rabanne, Nina Ricci și sunt în tendințe în coafură pentru 2018.

Textura naturală este simbolul pentru primăvară-vară 2018. Buclele lejere, naturale sunt perfecte și atât de senzuale! Se asortează perfect cu machiajul natural. Indiferent cum îți prinzi părul la vară, buclele lejere cu finisaj texturat, inegal, franjurat este de încercat! Dă părul peste cap pentru un look inspirat din moda anilor 80!

Citește și:

Alege fixativ pentru coafuri lejere de vară

Prinde-ți părul în cozi sau cocuri lejere, în coafuri lejere de vară

Simone Rocha, Versace, Erdem, Rodarte, Dolce & Gabbana sunt doar câțiva designeri de la care poți învăța cum îți prinzi părul la vară. Fundițe, șnururi, panglici satinate, diademe și elastice de păr cu pietre sau cristale strălucitoare. Toate sunt de inclus în coafuri lejere de vară, pentru un hair style la modă.

Totul se rezumă la bling-bling și la imaginația ta! Folosește-ți creativitatea și realizează cozi, cocuri simetrice, împletituri, sau lasă pletele pe umeri. Și așa, și așa vei fi în tendințe în coafură pentru 2018. Doar distrează-te și alege cele mai colorate și strălucitoare accesorii sau pe cele din materiale prețioase ori cu print, pentru primăvară-vară 2018. Realizează coafuri ușor de făcut și finisează cu un mic accent.

Citește și:

Accesorii pentru coafuri lejere de vară și la modă

Vezi mai multe accesorii de păr

Să fie cozi la spate cu împletituri cât mai complicate

Look-ul de școlăriță este în tendințe în coafura pentru 2018. De la pony tail, până la cozi asimetrice sau împletituri groase, complexe, ai atâtea sugestii cum îți prinzi părul la vară, la Loewe, Jil Sander, Prada, Emilia Wickstead.

Fie cu tentă romantică, fie cu aspect de școlăriță, fie ”curate”, liniare, fără șuvițe rătăcite, toate aceste cozi sunt coafuri lejere de vară. Deși nu sunt neapărat coafuri ușor de făcut, merită să înveți măcar o împletitură pentru un hair style la modă! Cel mai mult se poartă cozile la baza gâtului, și nu în creștet. Ideea pentru primăvară-vară 2018 este să pară effortless, firesc, simplu.

Citește și:

🌹🌟 Rodarte SS18 Backstage 🌟🌹

A post shared by RODARTE (@rodarte) on

Scurt și perfect aliniat! Să fie militărie!

Nu puteam discuta despre coafuri lejere de vară fără să vorbim despre linia military propusă de Moschino, Fendi, Roberto Cavalli drept tendințe în coafură pentru 2018! Vine, dacă vrei, ca o revoltă împotriva tuturor texturilor cu aspect fals, încărcat, tapat, exagerat ale părului din sezoanele precedente!

Și asta pentru că aceste coafuri ușor de făcut pentru primăvară-vară 2018 păstrează aspectul natural al părului. Acest gen de hair style la modă este strict, ușor androgin și uniformizează părul. Așa că inspiră-te din aceste sugestii de cum îți prinzi părul la vară și nu te mai ascunde în spatele unei coafuri pompoase sau mult căutate. Acesta este un statement puternic: ești mai mult decât o femeie cu părul frumos!

Sper că te-am convins să alegi aceste coafuri ușor de făcut ce se înscriu în trendurile pentru primăvară-vară 2018. Și sper că aceste coafuri lejere de vară te inspiră atât la birou, cât și zi cu zi sau la ocazii speciale.

Nu ai nevoie de stilist ca să știi cum îți prinzi părul la vară. Acum știi cele mai importante tendințe în coafură pentru 2018 și vei alege sigur un hair style la modă, simplu și de efect!

Sursa foto front page – Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.