Setari Cookie-uri

Cele mai cool accesorii de cap pentru primavara - palarii, sepci, diademe

Cele mai cool accesorii de cap pentru primavara sunt aici! Daca multi creatori de moda au hotarat sa foloseasca drept accesorii de cap, coafurile sofisticate, au existat (si inca multi) designeri ce au adaugat in colectiile lor palarii, sepci, diademe si multe alte decoratiuni fabuloase menite sa aduca un plus de feminitate si sofisticare in tinutele noastre.

Rafinament, detalii cool, elemente atragatoare. Ele sunt de cautat atunci cand alegem cele mai cool accesorii de cap pentru primavara. Si daca tot suntem in momentele propice de shopping pentru noua garderba, astazi am adunat noi cele mai cool accesorii de cap pentru primavara, din care sa-ti alegi preferatele.

Amuzante si confortabile. Cu detalii actuale sau cu tenta retro. Palariile, sepcile, diademele pot fi rezumate la doua cuvinte: must buy! Iata, deci, ce trebuie sa cumperi si sa porti in acest sezon:

Palaria de cowboy

Dintre cele mai cool accesorii de cap pentru primavara, palaria de cowboy e la loc de cinste. Se pare ca si designerii se uita la Westworld si au gandit primavara in palarii de Wild Wild West. La Anna Sui am gasit modele colorate, la Blugirl am gasit palarii din stofa, cu piele si ciucuri cu franjuri si la Sonia Rykiel am gasit palaria de cowgirl din paie.

Citește și:

Caption: Poarta aceata palarie in combinatii Boho, cu tunici si rochii etno, cu imprimeuri florale si bijuterii cu detalii boeme.

Palarie Pepe Jeans


Hai la piscina

Unul dintre cele mai cool accesorii de cap pentru primavara este… casca de inot. Nu stim daca din dorinta de a fi mereu gata de o balaceala, designerii au propus asta, dar aceste accesorii – care sunt oricum dar simple – sunt incredibile! La Dolce & Gabbana casca de inot este plina de pietre si decoratiuni metalice, la Miu Miu este decorata cu o jungla intreaga de orhidee iar la Maison Margiela ne aduc aminte de Magneto din X-Men, cu taieturi futuriste.

Caption: Daca nu gasesti un model de acest gen, e simplu: cumpara-ti o casca de inot si aplica tu decoratiunile preferate.

Casca de inot


Bereta la loc de cinste

Nu doar francezii prefera beretele. In acest sezon ele au fost prezente in multe prezentari de moda. Desigual a avut berete guerrilla-glam, Sacai au ales modele cu animal-print iar Undercover a mers pe modele ludice in culori tari.

Citește și:

Caption: Impreuna cu un trenci si un pulover cu efect crosetat, adaugand jeansii si cercei masivi, bereta devine piese-cheie in outfit-ul tau.

Bereta

Bereta negru melanj


Dama cu voaleta

Voaleta este unul dintre cele mai cool accesorii de cap pentru primavara. Mai ales ca iti confera un ser misterios, sexy, dark. La Dolce & Gabbana am vazut modele cu decoratiuni usor funebre, in ideea de “Vaduva chic”. La Michael Costello, voaleta s-a prins de o diadema bogata de frunze si flori negre. Iar la Dries Van Noten am gasit modele colorate, ca altfel ii banuiam pe creatori de ceva ganduri macabre.

Caption: Voaleta este fara doar si poate un accesoriu pretios, de purtat la tinute sofisticate, de cocktail sau de seara.

Voaleta rosie


Sepcile de baseball

De la accesorii de seara, trecem la cele mai cool accesorii de cap pentru primavara: sepcile de baseball. Unul dintre cele mai bine reprezentare trenduri a cumprins modele basic, cu logo (Versus), dar si cu paiete stralucitoare (Elie Saab), cu decoratiuni metalice bling-bling (Moschino), cu piele (Philip Lim), sau cu broderii Baroce (Desigual)

Citește și:

Caption: Asuma-ti o tinuta disco-pop, cu multe alte accesorii si bijuterii, atunci cand porti sapca. Inspira-te de la Chanel sa vezi cum eleganta si stilul ladylike se poate purta si cu sapca!

Sapca de fete

Sapca cu imprimeu tropical


La umbra de cozoroc

Da, se va purta cozorocul! Asa cum au revenit borsetele, iata se intorc si cozoroacele! Bineinteles, a la anii ’80 sau in vestimentatii minimal.

Caption: Inspira-te de la Max Mara pentru tinute de vacanta exotica si de la Christian Dior daca vrei sa vezi cozorocul alaturi rochii transparente din cola, cu broderii stralucitoare, bogate.

Cozoroc colorat


Aseara ti-am luat basma si-acum te vad cu ea ca turban

Da, stiu ca nu asa cantecul. Dar asa sunt tendintele! Cele mai cool accesorii de cap pentru primavara – si cele mai versatile – sunt esarfele. Cand le porti drapate la gat, cand le faci turban pe cap. Cu tenta usor retro, amintind de anii ’50, esarfele-turban alaturi de cercei mari si ochelari de soare sunt la moda.

Citește și:

Caption: Inspira-te de la Gucci si Miu si vezi cum sa iti faci turbanul din esarfe cu prin retro-geometric sau cu motive florale. Daca adori stilul anilor ’20, Inspira-te de la Giorgio Armani. Poarta si tu cele mai cool accesorii de cap pentru primavara, cand la gat, cand pe cap!

Esarfa cu imprmeu de primavara


Sursa Foto Front Page: unsplash.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.