Setari Cookie-uri

3 aparate profesionale de tuns vârfurile de păr despicate

Un păr îngrijit este ca o carte de vizită pentru fiecare femeie. Că ne place sau nu, modul în care ne afișăm, grijă pe care ne-o acordăm, reflectă puțin din atenția acordată ritualurilor pe care le facem în fiecare zi. Un par deteriorat nu va fi niciodată atrăgător. De asta credem că este important să profiți de orice artificiu cosmetic care te poate ajuta. Din fericire, există aparate profesionale de tuns vârfurile de păr despicate, iar prețurile de achiziție sunt super accesibile.

Dacă vrei să câștigi lupta împotriva părului fragil, deteriorat, uscat, trebuie să știi, mai ales, cum să previi ruperea și despicarea vârfurilor. Adică mai bine previi, decât să tratezi. Sunt diverse șampoane, tratamente și măști de păr care te pot ajuta (doamnelor, aici solutii pentru părul subțire). Dacă totuși se ajunge la o situație neferictă, vei avea nevoie de o soluție de rezervă.

Ce este un aparat profesional de tuns vârfurile deteriorate?

Dacă ai crede că foarfecele rezolvă problema firelor despicate, să știi că nu asta este neapărat soluția. Și mereu va presupune tunderea din lungime și s-ar putea să nu te satisfacă așa cum îți dorești. Ce face totuși, un aparat de tuns vârfurile de păr despicate? Fix ce îi spune și numele. Și e musai de folosit, mai ales dacă ții cont de faptul că un păr odată despicat nu se va repara.

Citește și:

Aparatul profesional pentru tuns vârfurile deteriorate și despicate seamănă cu o placă de păr, doar că dispune de pieptene și de cleme pentru a aranja părul, plus un capac detașabil pentru a prinde capetele divizate, pe care le taie cu lama rotativă. Practic, acordă o nouă șansă podoabei capilare.

Aparat Profesional de tuns vârfurile despicate Split Ender Pro Max

Este un aparat care te ajută să obții instant o coafură rezistentă. Elimină vârfurile despicate sau arse, afectate de vopsea sau de căldură și lasă părul mai puternic, mai mătăsos și simplu de aranjat.

Aparatul profesional de tuns vârfurile despicate Split Ender Pro Max se alimentează la priză. Dispune de o tehnologie performantă care permite conturarea capetelor părului, tăind firele despicate urmând uniform linia acestuia. Lamele sunt ajustabile și taie pe lungime, funcționând pe orice tip de păr - nu îl electrizează sau subțiază. Rezultatele se văd după 3 luni, timp în care s-au făcut lunar ședințe.

Citește și:

aparat de coafare Split Ender Pro Max

Informatii despre Ender Pro Max

Aparat profesional de tuns vârfurile despicate și deteriorate, cu husă și accesorii cadou

O altă propunere este setul care îți livrează și o husă și accesorii care te ajută să obții coafuri lejere, chiar în intimitatea căminului tău. Cu minim de investiții financiare și cu timp câștigat, acest aparat nu va fila sau subția, ci doar va îndepărta vârfurile deteriorate.

Principiul pe care funcționează este același, aducând aceleași avantaje, astfel că nu va intra în lungimea părului. Lamele care pot fi ajustate - între 0.31 sau 0.63 centimetri - te ajută să alegi exact mărimea în care se va intra. Este un aparat profesional conceput special pentru a ghida firul de păr prin lamele acestuia. Se poate folosi chiar de tine, fără să ai nevoie de asistență.

Citește și:

aparat profesional de tuns varfurile despicate

Detalii aparat profesional

Aparat pentru eliminarea vârfurilor despicate Beper Hair Blade 40.451

Beper Hair Blade 40.451 este un aparat profesional pentru îndepărtarea vârfurilor despicate de păr. Se remarcă prin faptul că poți selecta dimensiunea și că are accesorii incluse (perie de curățare, ulei pentru întreținere, husă pentru depozitare și protecție).

Dacă ai putea să alegi un produs de îngrijire și coafare a părului, această opțiune ar fi valabilă pentru că îți oferă posibilitatea de a alege din două lungimi diferite. În plus, are un buton care îți permite să selectezi direcția de funcționare. Ca specificații tehnice sunt puterea de 3W și un adaptor, inclus, de 110-240V.

aparat de tuns varfurile de par deterioate

Vez aparat Beper Hair Blade 40.451

Printre beneficiile promise de un aparat profesional de tuns vârfurile de păr despicate se includ cele evidente, că taie vârfurile dar nu și lungimea, că este mai rapid, simplu și sigur decât o foarfecă. Bonus, îți lăsă părul mai sănătos, te ajută să economisești banii dați la coafor sau pentru tratamente costisitoare, iar părul crește mai repede.

Citește și:

Însă, noi credem că ce face un astfel de produs vital pe masa ta de toaletă este faptul că trebuie să știi să profiți de tehnologia din prezent. Una super cool si permisivă, deloc dăunătoare.

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.