Setari Cookie-uri

8 șampoane profesionale pentru volum wow chiar și pentru păr prea subțire

Dacă ești una dintre persoanele mai puțin norocoase, cu părul subțire și tern, trebuie să știi că există soluții la îndemână de care te poți folosi, pentru a oferi volum podoabei tale capilare. Ai nevoie de o formulă blândă care îți întărește firul de păr revitalizându-l.

Un păr care are volum este unul îngrijit și arătă sănătos, având o înfățișare vibrantă. Desigur sunt diverse artificii la care poți apela - produse de styling, coafuri cool, dar toate acestea sunt doar soluții de moment.

Poate te descurajează și faptul că produsele de pe piață rareori au oferit ce au promis, dar noi alegem să mizăm pe excepțiile de la regulă - șampoanele profesionale, acele cosmetice îngrijire păr care au rezultate.

De la branduri renumite pentru calitatea lor, am ales opt dintre cele mai populare produse pentru părul subțire lipsit de vitalitate.

Matrix, Keune, Wella, Londa - produse pentru părul subțire care redevine strălucitor și plin de volum

O reimprospătare a modului cum părul tău va arăta, grație ingredientelor active care îi dau un boost serios. Aceste șampoane profesioanale întăresc părul și îl fac să arate mai atrăgător, fără să aibă aspectul ăla plat, inestetic.

Citește și:

Șamponul profesional Matrix Oil Wonders este recomandat pentru părul fin, curățându-l și eliminându-i impuritățile. Asigură prin infuzia cu ulei de măceșe și prin textura ușoară, până la 78% mai mult volum. Redă frumusețea naturală a părului care va avea un aspect catifelat.

Pentru părul normal și fin, poți alege să îl răsfeți cu un mix de ingrediente precum minerale esențiale, proteine din grâu și provitamina B5. De asta se poate asigura șamponul profesional Keune Care Absolute Volume Shampoo. Vei avea mai mult volum mulțumită cheratinei lichide care mărește natural fibra capilară. În plus, este extrem de delicat și în curățarea scalpului.

Wella Professionals Enrich - de la păr subțire, la un păr sănătos. Acționând mai ales prin extractul de mătase și unt de shea, șamponul Wella Entich oferă atât volum cât și vitalitate, îngrijind părul uscat și deteriorat care va fi mai glossy. Practic ai rețeta ideală pentru hidratare și protecție într-un singur produs.

Citește și:

Încă un șampon care acționează în întărirea firului de păr și în creșterea volumului este Londa Professional Impressive. Cu efect instant pentru a adăuga volum, produsul de înfrumusețare aduce beneficii mai ales prin extractul de lămâiță și bambus, îmbogățind aspectul părului.

Nu-ți mai rămâne decât să gândești diverse coafuri cu bucle lejere sau onduleuri de invidiat.

sampoane profesionale pentru volum

Vezi aici oferte cosmetice ingrijire par

Șampoane profesionale pentru volum: cosmetice îngrijire păr cu soluții rapide

Nu trebuie să te încăpățânezi să crezi că vei găsi soluțiile salvatoare la problema ta în magazinele de cartier. Dacă vrei să ai aspectul ăla de invidiat al părului, trebuie să apelezi la unele recomandate de hair stylisti, folosite chiar de ei în saloane.

Citește și:

Mai interesant este că le ai la îndemână și le poți comanda la prețuri avantajoase online.

Șamponul profesional pentru volum de la Kerastase - Resistance Bain Volumifique stimulează firul de păr și te lasă cu un look fantastic. Volumul va fi unul de durată, iar asta grație pudrei de celuloză care îngroașă fibrele capilare.

De amplificarea volumului se ocupă și Kemon Volume Passion. Și mai face și ceva în plus, cum ar fi: protejează părul de umiditatea din mediu, elimină efectul electrostatic, facilitează aranjarea, face fibra părului mai puternică și mai elastică, protejează termic și asigură suport la rădăcină (grație extractului de baobab african).

Și L’Oreal face o completare a șampoanelor profesionale pentru volum cu Serie Expert Volumetry. Se remarcă prin amestecul inedit de acid salicilic care purifică și hydralight care elimină aspecul de încărcare al părului. De menționat și că repară și restructurează vârfurile.

Citește și:

Moroccanoil Extra Volume este un șampon profesional care ajută părul subțire, prin conținutul de nutrienți și ulei de argan. Acționând ca un antioxidant conferă volum, ușurință în coafare și îl face ușor de descurcat. Are și extracte din muguri de tei și vitamine pentru sănătate și reglarea nivelului de proteine.

cosmetice ingrijire par

Vezi aici oferte sampoane profesionale pentru volum

Cosmetice îngrijire păr: șampoane profesioanel care redau volumul

Martin Luther a oferit în urmă cu mult timp un citat care încă este valabil - “Părul este cel mai bogat ornament al femeii.” Transmis de-a lungul generațiilor acest crez și-a dovedit sensul, mai ales din grijă pentru frumusețe.

Până la urmă există soluții pentru orice probleme capilare - uleiuri, măști, spume, tratamente - trebuie doar să găsești formula magică pentru ce ai tu nevoie.

Citește și:

îți mai vindem un pont: 5 recomandari de șampoane profesionale pentru părul gras.

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.