Setari Cookie-uri

Ce parfum să porți la o ținută de seară? Încearcă aceste 5 sugestii!

Tu știi ce parfum să porți la o ținută de seară? Cum? Nu te-ai gândit niciodată că există parfumuri de purtat la ținute de seară și arome potrivite ziua? Să-ți spun sincer, până de curând, nici eu. Plecam la o petrecere, într-o seară și am ajuns la concluzia că nu pot purta parfumul meu obișnuit, că nu ”mergea”. Prea era fresh, prea era de zi! Așa că am făcut un mic research, să văd dacă într-adevăr este vreo diferență sau aveam eu o zi mai mofturoasă.

Ei bine, există parfumuri de zi și parfumuri sexy de seară. Despre diferențele dintre ele, despre ce note are un parfum de seară și despre sugestii de parfumuri de seară pentru anul acesta, vorbim pe îndelete mai jos.

Toate purtăm parfum. Și toate alegem cu grijă parfumul nostru. Acela care să se potrivească stilului nostru și personalității noastre. Parfumul perfect! Și, așa cum anotimpul cere anumite arome – de exemplu, vara este perfectă pentru parfumuri cu note florale și fructate – așa și momentul zilei sau ocazia purtării unui parfum are nevoie de un anumit miros.

Noaptea ai nevoie de parfumuri de purtat la ținute de seară. Nu poți purta un miros sport-fresh cu o rochie paietată, nici măcar când mergi în club! În plus, în serile de vară ai nevoie de miresme ce completează celelalte parfumuri din aer și de note ce sunt percepute bine în amestec cu umezeala fierbinte a serilor.

Citește și:

Ce parfum să porți la o ținută de seară și ce ingrediente sunt potrivite la outfituri rafinate, elegante

Așa cum ținuta ta de zi – casual, office sau business – este diferită de stilul ales seara, și machiajul, coafura sau alegerea parfumului este distinctă. Fardurile sunt mai intense seara și, la fel, când vorbim despre parfumuri de purtat la ținute de seară, alegem alte ingrediente, alte mirosuri și alte note dominante. Care ar fi diferența?

În primul rând, când alegi parfumurile de seară, vei vedea că ele au note mai pregnante, mai intense. Asta și pentru că ingredientele au concentrații mai mari, dar și pentru că notele alese sunt mai bogate, mai grele. Gândește-te la mosc, tămâie, flori bogate sau condimente: ele domină, în genere, cele mai multe parfumuri sexy de seară. Așa cum în parfumurile de zi există ingrediente proaspete, fresh, de ierburi, citrice și florale eterice, light.

Citește și:

Și dacă tot nu știi ce parfum să porți la o ținută de seară, am adunat mai jos câteva variante, pe lista mea. Următoarele cinci sugestii de parfumuri de seară pentru anu acesta mi s-au părut mie cele mai seducătoare, pentru o adevărată Regină a Nopții!

Parfumuri de seară pentru anul acesta: idei și sugestii

Ce parfum să porți la o ținută de seară? Ce note trebuie să aibă acele parfumuri sexy de seară. Față de miresmele de purtat ziua? Care sunt recomandările mele de parfumuri de seară pentru 2018? Am fost prin magazine și mi-am băgat năsucul prin pulverizatoare și am făcut o listă scurtă de sugestii aromate.

De la vanilie bogată la citrice fresh. De la fructe de pădure ușoare și dulci la buchete de frezii tari, prețioase sau crini cu note profunde și note lemnoase, aproape androgine. De la parfumuri cu note de ocean sau trandafiri și până la note acide, clare, curate, picante, de citrice și coajă de citrice. De la florale orientale și tente de junglă, exotice până la petale de bujori sau roze. Toate se potrivesc în aromele potrivite la ceas de seară. Iată, mai exact, ce parfum să porți la o ținută de seară:

Citește și:

ce parfum să porți la o ținută de seară, parfumuri de purtat la ținute de seară, parfumuri sexy de seară, parfumuri de seară pentru 2018

Vezi mai multe parfumuri în ofertă

Parfum Angel de Thierry Mugler: unul dintre cele mai sexy parfumuri de purtat la ținute de seară

Pe lista de parfumuri sexy de seară am trecut și parfumul Angel de Thierry Mugler, atât de feminin și de atrăgător! Este o aromă care persistă și care amestecă notele dulci de vanilie cu aromele cremoase, aproape de prăjitură.

Vanilia, citricele, lemnul de santal, prunele, patchouli, piersicile și pepenele fac din acest parfum floral-fructat un adevărat atu! Poate fi purtat în seri casual, dar și ziua sau dacă ieși în aer liber și urmează să petreci mult timp în natură. Dacă vrei și la un beach party a la carte!

Găsești aici Angel by Thierry Mugler

Ce arome să porți la o ținută de seară? Încearcă parfumul Flowerbomb de Viktor & Rolf

Nu puteam să vorbim despre parfumuri de seară pentru anul acesta fără să trec pe listă și parfumul Flowerbomb de la Viktor & Rolf. Pe mine m-a cucerit! Este o experiență florală seducătoare, ce te va face remarcată și remarcabilă. O aromă puternică, ce durează toată ziua și toată noaptea. O aromă perfect feminină și sexy, cu încărcătură erotică.

Citește și:

Vei simți mai întâi notele de patchouli, apoi trandafirii, iasomia și aromatul osmanthus. O combinație balansată de proaspăt și seducător, la evenimente sociale, cocktailuri, petreceri, ceremonii, party-uri în club ori la întâlniri romantice. Iată ce parfum să porți la o ținută de seară: Flowerbomb Viktor & Rolf!

Încearcă Flowerbomb de Viktor & Rolf

Parfum de seară Versace Bright Crystal

Ce parfum să porți seara? Cu siguranță acesta poate fi o variantă fabuloasă: parfumul Versace Bright Crystal! Elegant, rafinat, floral, perfect pentru doamnele sofisticate, pornite pe cuceriri!

Yuzu, lotus, mosc, ambră, magnolie, bujori, toate aceste note dulci se îmbină într-unul dintre cele mai cuceritoare parfumuri de seară. Ideal în club, la petreceri, ideal la întâlniri romantice, și cu puțin curaj și ziua la birou!

Citește și:

Vezi online Versace Bright Crystal

Parfum Lancôme La vie est belle: recomandare de parfum de seară senzual și ușor

Parfumul Lancôme La Vie est Belle este un parfum lejer, subtil, potrivit pentru doamnele și domnișoarele romantice, senzuale. Este, dacă vrei, varianta perfectă pentru o întâlnire în doi.

Iată ce parfum să porți la o ținută de seară dacă vrei să îl cucerești! La Vie est Belle de Lanôme este un mix floral, condimentat și cu note dulci. Vei simți iriși când pulverizezi și în timp, se vor simți notele gurmande de patchouli.

Parfumul Lancôme La vie est belle e disponibil AICI

Cel mai senzual dintre cele 5 parfumuri sexy de seară: Black Opium de Yves Saint Laurent

Parfumul Black Opium de Yves Saint Laurent consider că este unul dintre cele mai sexy parfumuri de purtat la ținute de seară. Este seducător, cald și îți va conferi încredere lângă el.

Citește și:

Notele de top sunt de cafea, absolut senzuale și bogate. Apoi urmează vanilia dulce, armonizată perfect cu flori albe. Notele de bază ale acestui parfum sunt la fel de profunde: lemn de cedru și esență de patchouli. Poate fi purtat la ocazii speciale, în serile târzii de vară, dar și iarna!

Ai AICI Black Opium de Yves Saint Laurent

Nu știu dacă preferințele mele de parfumuri de purtat la ținute de seară vor fi pe placul tău. Am încercat să păstrez arome cât mai diferite și cât mai variate, să ne găsim cu toatele ceva potrivit acolo. Sper că lista mea de parfumuri sexy de seară să te fi inspirat.

Fie că alegi note proaspete sau parfumuri ladylike, fie că mergi pe note bogate, profunde, prețioase, fie pe unele de citrice fresh, acide, acum știi ce parfum să porți la o ținută de seară!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.