Setari Cookie-uri

Ce nuanță de blond te avantajează?

Chiar se distrează mai mult blondele? Te las pe tine să decizi asta, dar până atunci îți prezint de-a fir a păr ce nuanțe de blond se poartă, dar mai ales ce nuanța de blond te avantajează, în funcție de culoarea tenului, a ochilor și în raport cu fizionomia chipului tău. 

Fie că blondele sau brunele sunt mai puse pe petrecere, fie că sunt roșcatele, culoarea părului trebuie ”asortată” la alt trăsături, ca să îți stea bine. Există nuanțe de blond pentru toate femeile, doar să știi pe ce mizezi!

Auriu, miere, platinat, gri, balayage și… doar n-o să stric acum toată surpriza, să îți spun chiar totul, totul din primele rânduri, toate au câte o destinatară. Opțiuni să tot fie dacă vrei să știi cum să te vopsești blondă. Și, dacă te încadrezi la doritoare de schimbare de look, iată cum să alegi părul blond în funcție de culoarea pielii, a ochilor și a trăsăturilor feței.


Vopsește părul blond în funcție de culoarea pielii, pentru maximum de sex-appeal!

Fie că ești brunetă și vrei o schimbare dramatică, fie că te-ai gândit să mai schimbi blondul tău, cu care te-ai cam obișnuit, fie că pur și simplu știi că se poartă acest gen de vopsea de păr, astăzi trecem prin toată paleta cromatică, doar-doar ne găsim fiecare perechea. Vom avea variante de blond intens ori variante mai cuminți și vom avea și câteva exemple de vedete ce reușesc să poarte perfect blondul, chiar dacă ele însele ar fi crezut că nu e de ele!

Citește și:

Eu, una, brunetă fiind, mereu m-am întrebat dacă există vreo variantă în care mi-aș putea vopsi părul blond în funcție de culoarea pielii mele. Am dezavantajul că la capitolul păr – gene, sprâncene, plete – sunt brunetă bine, deci ar trebui să vopsesc și sprâncenele. Dar am avantajul pielii albe, deci mi-aș permite o culoare deschisă, nu?

Ei bine, tocmai aceasta este ideea acestui material! Vei ști să îți alegi cum să te vopsești blondă, indiferent de pigmentul pielii tale – alb sau creol, cu tentă roz ori gălbuie - și indiferent de culoarea ochilor și a trăsăturilor faciale. Așadar, să nu mai lungim povestea, iată ce nuanțe de blond se poartă anul aceasta și mai ales, descoperă ce nuanța de blond te avantajează pe tine, căci sigur exista una (măcar) și pentru tine!

Citește și:

Jurnalul unei shopaholice, ce nuanță de blond te avantajează, cum să te vopsești blondă, ce nuanțe de blond se poartă, părul blond în funcție de culoarea pielii

Șampon păr blond cu reflexe argintii Vopsea permanentă

Vopsea demipermanentă Vopsea fără amoniac

Spray cu pigment blond Nuanțator blond deschis


Ce nuanță de blond te avantajează dacă ai pielea albă? Alege blond platinat „cald”

Ce nuanță de blond este aceasta? Gândește-te la Gwen Stefani! I se potrivește unei femei cu pielea albă, care vrea să își păstreze sprâncenele negre și care are ochii negri!

Dacă completezi cu rujul ei roșu, cu atât mai bine, căci trăsăturile tale faciale ”nu se vor pierde!”.

Cum să te vopsești blondă dacă ai pielea cu tentă gălbuie? Alege platinatul „rece”, neutru

Soo Joo Park , modelul, îți spune ce nuanța de blond te avantajează dacă ai pielea deschisă la culoare, cu pigment gălbui! Este vorba de platinatul rece, în stil blond-cenușiu sau un blond cu tentă unt.

Citește și:

Blond-miere este perfect pentru pielea deschisă la culoare și ochii albaștri ori verzi

Cum să te vopsești blondă dacă ai pielea albă sau deschisă la culoare, cu ochii deschiși la culoare, de asemenea?Alege nuanța blond-miere, precum Margot Robbie.

Va părea părul tău natural, nu va fi deloc exagerat.

Ce nuanțe de blond se poartă și cine să le poarte? Alege „bronde” dacă ai piele deschisă la culoare

Bronde este la intersecția dintre brunet și blond. Dacă vorbim despre ce nuanțe de blond se poartă, acest mix este unul popular acum. Este un șaten blond, cu rădăcini deschise, dar nu foarte, cu ceva șuvițe mai închise, pe ici-pe acolo. Cu cât rădăcinile sunt mai contrastante, cu atât culoarea e mai vizibilă.

Poți alege o bază de caramel cu tonuri de blond de la mijlocul părului și către vârfuri. Sau te poți inspira de la Kate Bosworth, ce are pielea albă cu tentă rozie.

Citește și:

Un ombré cu șuvițe aurii se potrivește unui ten bronzat sau ușor creol

Acest mix cu degradeuri de caramel și auriu este semnătura lui Blake Lively și pare desprins de pe plajele Californiei!

Este un blond-căpșună, o altă nuanța chic acum, cu un ombré delicat, subtil, cu accente de auriu. Vârfurile sunt mai deschise, șuvițele sunt vopsite de la mijloc în jos iar baza e șatenă, sau castanie.

Alege un blond-roșcat, „căpșună” dacă ai piele ușor creolă, cu tentă roz-oranj

Scarlett Johanson are pielea nici prea deschisă, nici închisă, nici galbenă, nici cu tentă rozie, ci destul de echilibrată. Ei, pentru că are ochii albaștri și trăsăturile pronunțate, i se potrivește o nuanță de blond-roziu sau blond-roșcat.

Iată, deci cum alegi părul blond în funcție de culoarea pielii!

Citește și:

Cum să te vopsești blondă dacă ai pielea închisă la culoare? Alege butterscotch!

Aceeastă nuanța este look-ul semnătură a lui Kim Kardashian și are rădăcini închise la culoare. Se potrivește unui ten creol, cu trăsături bine conturate, cu sprâncene și gene negre și ochii tot închiși la culoare.

La fel a ales și JLo la un moment dat, doar că ea s-a bazat pe vârfuri accentuate cu auriu-cupru, păstrând o calotă închisă la culoare, ceva mai extinsă.

Ce nuanțe de blond se poartă pentru o piele cu tentă creolă și tentă caldă? Argintiul este cool!

Gândește-te la pielea creolă dar cu tonuri deschise a lui Zoe Krawitz și vei vizualiza cât de bine se potrivește un blond argintiu.

Rădăcinile negre conferă un look mai dramatic!

Beyonce își vopsește părul blond în funcție de culoarea pielii și a ochilor și alege blond-unt!

Beyonce alege un blond intens, cu o bază închisă la culoare, pentru a balansa tonurile deschise, cu vârfurile de blond-unt.

Citește și:

Dacă ai pielea închisă la culoare poți alege și șuvițe închise, rădăcini închise și blond auriu

Și Ciara are pielea închisă la culoare și te poți inspira de la ea dacă vrei să știi ce nuanța de blond te avantajează.

Ea a ales rădăcinile închise la culoare, o bază castanie și layere de ”lumină” auriu cu accente deschise la suprafață.

Pielea bronzată ori creolă cu tentă aurie este avantajată de platinatul alb și gri

Jackie Aina și Teyana Taylor au pielea brună, ochii căprui și poartă blondul platinat.

Ajută fie rădăcinile accentuate, fie vârfurile mult mai deschise la culoare, cu tentă metalică.

Tenul închis la culoare se potrivește de minune cu blondul cu șuvițe castanii, cu accentele aurii dar și cu rădăcinile închise la culoare și vârfurile aurii

Taraji P. Henson are pielea închisă la culoare și tentă gălbuie, iar pe ea o prinde blondul-auriu, cu contrast de șuvițe castanii, bine definite, destul de groase.

Dincolo de ce nuanțe de blond se poartă, practic, concluzia este simplă, dacă vorbim despre ce nuanță de blond te avantajează! Există un ton pentru fiecare nuanță de piele și de ochi! Singurul caz în care trebuie să NU te vopsești blondă este atunci când ai părul deteriorat.

În rest, poți oricând să alegi părul blond în funcție de culoarea pielii! Aaaah, și citește și care sunt top vopsele de păr profesionale ale momentului și alege vopseaua de păr potrivită ție!

Important este, acum că știi cum să te vopsești blondă, așa încât să pară natural sau potrivit, să nu treci de la un contrast la altul prea rapid, așa încât să nu ajungi la nuanțe nedorite sau la un păr cu aspect nesănătos.

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.