Setari Cookie-uri

Top 3 tipuri de vopsea de păr profesională, care poate fi utilizată și acasă

Te joci des cu părul tău? Ești cameleonică, îți place să îi schimbi culoarea podoabei capilare des? Ei bine, încearcă să alegi mereu pentru asta doar vopsea de păr profesională, care se folosește la salon, dar care e atât de ușor de utilizat, că o poți folosi și acasă. M-am documentat în acest sens și așa am descoperit o serie dintre cele mai căutate tipuri de vopsea profesională care se poate folosi cu ușurință și pentru vopsit părul acasă.

Vă povesteam acum ceva scurt timp că mă vopsesc pe păr acasă, de când am început să cochetez cu acest lucru – și se întâmplă de vreo câțiva ani. Bineînțeles, tot astfel ajung să mă informez constant despre ce vopsea de păr merită, ce mai apare nou pentru vopsit părul și, mai ales, ce vopsea de păr poate fi utilizată acasă, nu doar la salon, dar e și de top, ca să mă asigur că iese treabă bună, dacă tot aleg să mă fac singură.

👉Vopsea de păr profesională Fanola

👉Vopsea de păr Lorvenn Beauty Color

👉Vopsea de păr profesională naturală Phyto Sensitive

Așadar, am căutat, m-am informat și m-am documentat care sunt cele mai căutate tipuri de vopsea de păr profesionale de top, ce pot fi utilizate și acasă. Și iată-le mai jos!

Vopsea de păr profesională Fanola: foarte apreciată de bloggerițele de beauty!

Citește și:

Am citit despre vopseaua profesională pentru păr Fanola la toate bloggerițele de la noi și din afară, ceea ce mi-a dat de înțeles că da, este vorba de o vopsea foarte bună, profesională, utilizată în saloanele de coafură, doar că pe care o poți folosi cu succes și acasă, dacă preferi să te vopsești la tine, de una singură ori ajutată de o prietenă sau rudă.

De fapt, pe scurt, ideea cu care am rămas legat de această vopsea de păr Fanola este că multe persoane la care am citit despre ea povesteau că au ales să se vopsească acasă cu această vopsea, pentru că se mai vopsiseră cu ea la salon și au fost foarte încântate de rezultate. Adică e tocmai genul acela de vopsea de păr grozavă de salon, dar pe care o poți comanda pentru utilizare și acasă.

vopsea de păr profesională naturală phyto sensitive

Vezi tipuri de vopsea Phyto Sensitive

Citește și:

Chestiuni importante de reținut despre vopseaua de păr profesională Phyto:

  • Procent de acoperire integrală a firelor de păr albe
  • Rezistență foarte bună în timp pentru o vopsea naturală: patru săptămâni de culoare intensă
  • Respectă sănătatea părului tău și nu îi afectează condiția în timpul vopsirii
  • Fără amoniac, pur organică, din ingrediente naturale; cu amestec de esențe de lemn – de pildă brazilian și indian; protejează astfel sănătatea ta și a părului și scalpului tău;
  • Textură lejeră care pătrunde ușor în firele de păr și se întinde perfect și uniform;
  • Protejează și reface cuticulele firului de păr;
  • Nuanțe intense și bogate în gamă variată;
  • Lasă păr strălucitor, luminos, moale și mătăsos, cu o textură vizibil ameliorată; este ca un tratament protector pentru păr, care îl și colorează totodată.
  • Phyto are o variantă de vopsea de păr special concepută pentru scalp sensibil

Vopseaua de păr Phyto, deși naturală, din plante, este considerată vopsea de păr profesională, și încă una foarte apreciată, chiar și în saloanele de coafură. O găsești disponibilă în mai multe nuanțe și variante inclusiv online.

Citește și:

Phyto este un brand de cosmetice, fondat în 1967 de către stilistul si vizionarul francez - Patrick Alès. Dezgustat că majoritatea produselor de îngrijire sunt pline de chimicale ce pot afecta sănătatea noastră, acesta a decis să aduca pe piață propriile sale cosmetice.

Astfel, Phyto se mândrește cu faptul că produsele sale conțin 95% ingrediente naturale. În prezent, pentru fabricarea lor se folosesc aproximativ 500 de extrase din diferite tipuri de plante, arbuști și arbori. Din convingerea că cele mai bune sunt materiile prime neprelucrate, Phyto preferă sa-și cultive propriile ingrediente.

Phyto a reușit să dezvolte produse care combat eficient chiar și alopecia (termen medical și de specialitate pentru căderea părului). Dar oferta de produse este extinsă pentru a include și cosmetice pentru persoanele care suferă de mătreață, scalp sensibil, iritat sau gras.

Citește și:

Din fericire, iată că putem obține și acasă, întocmai ca la salon, păr vopsit profesionist, fără prea mulți bani cheltuiți. E chiar minunat că se găsesc astfel de tipuri de vopsea de păr profesionale și în afara saloanelor de coafură! Eu chiar abia aștept să le testez și pe acestea și să vă povestesc experiența. 😉

Voi ați folosit vreuna dintre aceste tipuri de vopsea de păr profesională? Acasă sau la salon? Care e părerea voastră? Eu o aștept cu interes. 😊

Sursă main page photo: Unsplash

Vizionare placuta


Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.