Setari Cookie-uri

Top 7 cele mai bune aparate cosmetice pentru ten - de vânat de Black Friday!

Black Friday, an de an, este o ocazie oportună de a ne cumpăra în sfârșit acele aparate de îngrijire personală și de înfrumusețare pe care ni le dorim de mult timp, dar care, la preț întreg, ne sunt prea puțin accesibile. Așa că, pentru cel mai mare eveniment de reduceri de anul acesta, pentru Vinerea Neagră mult așteptată, am creat această listă de dorințe care cuprinde cele mai bune aparate de îngrijire personală și de înfrumusețare pentru TEN, conform review-urilor internaționale și ale site-urilor de referință din lumea întreagă.

Vor fi sigur la reducere, vor merita achiziția în sfârșit. Și tu vei merita! Știu că visezi de mult la acea perie de curățare facială avansată, ca la salon, la un aparat de masaj relaxant, la un aparat cu aburi care să-ți pregătească tenul pentru eliminarea punctelor negre, la un Philips care să-ți ofere microdermabraziune la tine acasă, ca la cosmetică, la un FOREO simpatic sau la orice dispozitiv antiacneic etc.

Iată topul celor mai bune aparate de îngrijire personală și înfrumusețare pentru ten, pe care să le vânezi la reducere de Black Friday! (Click pe denumirea lor de mai jos pentru a ajunge la descrierea produsului respectiv, să vezi de ce merită să îl ai!)

🤗 Aparat pentru tratament facial FOREO UFO cu 4 setări de intensitate și timer: în ofertă de Black Friday

Citește și:

🤗 Aparatul cosmetic pentru microdermabraziune Philips VisaCare SC6240/01

🤗 Mască antiacnee electrică Neutrogena Visibly Clear cu lumini LED

🤗 Dispozitiv de îndepărtare a părului facial Tweezerman Smooth Finish cu performanțe profesionale

🤗 Aparat cosmetic Vacuum Cleanser EGGO Skin® pentru îngrijirea tenului acneic cu funcție de microdermabraziune

🤗 Aparat profesional kit de iluminare a tenului cu efect de lifting Iluminage Youth Activator pentru reîntinerirea feței

🤗 Aparat antiacnee pentru ten perfect Bliss Pore-Fector Gadget care extrage imperfecțiunile cu vibrații sonice

Aparat pentru tratament facial FOREO UFO cu 4 setări de intensitate și timer: în ofertă de Black Friday

Cu siguranță vei găsi la un preț special, cu reducere de Black Friday, și acest aparat pentru tratament facial FOREO din colecția UFO, cu 4 setări de intensitate și timer.

Citește și:

Ce face? Acționează prin căldură, cu efect antiîmbătrânire și antiriduri, prevenind apariția ridurilor și ale semnelor îmbătrânirii, dar atenuând și din aspectul celor apărute deja. Este ideal pentru efect de lifting, pentru tonifierea pielii tenului și pentru aplicarea tratamentelor cosmetice faciale. Aparatul pentru tratament facial FOREO UFO este rezistent la apă, deci îl poți folosi și sub duș, însă este destinat pentru a se utiliza pe piele uscată, de obicei.

Aparatul pentru tratament facial FOREO UFO funcționează cu baterie acumulator și are 4 trepte de intensitate. Este un aparat ușor, de mici dimensiuni, încape în orice geant sau chiar poșetă și îl poți lua după tine oriunde, inclusiv în călătorii. Are 15 cm înălțime, 12 cm lățime, 3,6 cm adâncime și o masă de 145 g.

Citește și:

Foreo pentru tratament facial este prevăzut și cu timer, astfel încât îl poți seta să îți calculeze cu succes timpul de acțiune al unei măști cosmetice sau al oricărui alt tratament cosmetic pe care să îl aplici cu ajutorul acestui dispozitiv FOREO.

aparat de tratament facial cu masca Foreo UFO Vezi preț actual și alte detalii

Dispozitivul pentru tratament facial FOREO UFO se utilizează ușor, este practic și simplu de folosit în orice situație:

  • Fixezi masca pe aparat. De regulă, aparatul vine inițial cu câteva măști de hârtie impregnate cu soluții magice pentru ten, cu formule coreene. Dar tu îl poți folosi cu orice alte măști cosmetice folosești de regulă.
  • Apeși butonul de pornire și activezi tratamentul Make My Day. Apeși din nou pentru activarea tratamentului Call It a Night, în funcție de cum vrei să utilizezi masca și / sau tratamentul facial - de zi sau de noapte.
  • Glisează aparatul pe fața ta timp de 90 de secunde și bucură-te de un tratament facial cum n-ai mai simțit! Schimbările pentru fazele tratamentului sunt indicate prin două pulsații rapide.
  • Sfârșitul tratamentului este indicat prin trei pulsații rapide consecutive. La final, scoți masca, o arunci, clătești dispozitivul și îl usuci prin atingeri ușoare.

Este lăudat în lumea întreagă pentru că:

Citește și:
  • Lasă o piele strălucitoare și fermă.
  • Acționează rapid și foarte eficient astfel încât transformă orice tratament cu mască preferat de 20 de minute într-un răsfăț de 90 de secunde. Devine astfel ideal pentru persoanele mereu pe fugă, precum mamele, femeile de afaceri etc., care, fie nu au timp să meargă la salon de cosmetică pentru un tratament facial complet ca la carte, fie pur și simplu nu sunt dispuse să stea jumătate de oră aproape ca să își facă efectul o mască facială obișnuită. Acest tratament transformă și eficientizează tot procesul cosmetic într-un procedeu de numai 1 minut jumătate!
  • UFO nu se referă doar la aspectul său ca de OZN (în engleză UFO), dar și la funcțiile și tehnologiile avansate cu care este prevăzut acest aparat cosmetic profesional, incredibil de performante, aproape... extraterestre.
  • este prevăzut cu o tehnologie de hiperinfuzie (cu încălzire, răcire și pulsații T-Sonic totodată) pentru tratamentul prin lumina LED:
    a) antiîmbătrânire (LED roșu),
    b) îmbunătățirea strălucirii naturale a pielii (LED verde)
    c) tratament antiacnee (LED albastru), pentru un tratament de nivel profesional acasă.
    Incălzirea deschide porii, pulsațiile T-Sonic™ infuzează ingredientele active în piele, iar crioterapia etanșeaza ingredientele active și îmbunătățește fermitatea pielii. WOW, WOW, WOW!
  • Tehnologia cu încălzire (termoterapia) deschide porii pielii și facilitează astfel absorbția optimă a produselor cosmetice de îngrijire facială.
  • Tehnologia cu crioterapie (efect de răcire) determină constricția vaselor sangvine de la nivelul tenului, făcând astfel ca porii să pară mai mici și pielea mai puțin inflamată.
  • Pulsațiile de tip T-sonic ajută fasciculul luminos să pătrundă în profunzime în pori pentru o acțiune mai eficientă, asigurând un masaj facial calmant și facilitând absorbția îmbunătățită a produselor de îngrijire a tenului.
  • Este foarte utilă pentru sănătatea tenului, întrucât sporește circulația sangvină în aceast zonă și ajută la transportul proteinelor și al substanțelor nutritive în straturile de piele pentru a elimina în același timp impuritățile.
  • Ca mai toate aparatele de îngrijire și înfrumusețare FOREO, și acesta poate fi coordonat și utilizat în combinație cu aplicația FOREO beauty:
    Conectează și controlează UFO-ul tău cu aplicația FOREO beauty. Crează-ți un profil personalizat pentru piele în aplicație și obține trucuri experte de frumusețe & sfaturi despre care UFO Activated Mask este cea mai potrivită pentru tine. În plus, poți urmări în ea folosirea măștilor și poți seta mementouri, astfel încât să nu pierzi niciodată șansa de a obține o piele superbă, strălucitoare la modul sănătos și natural.

Citește și:

Vezi preț actual și alte detalii

Ce zici? Chiar nu merită tenul tău un așa tratament cosmetic, ca de salon sau, mai bine chiar, ca de spa?

Aparatul cosmetic pentru microdermabraziune Philips VisaCare SC6240/01

Microdermabraziunea sau, simplu, dermabraziunea tenului reprezintă un tratament dermatocosmetic realizat în saloanele profesionale de cosmetică și constă într-un soi de peeling facial, prin exfoliere cu înlăturarea straturilor superioare ale epidermei. Pentru acest procedeu cosmetic profesional se utilizează o perie electrică cu microcristale care îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii, responsabile pentru pori astupați, puncte negre, acnee și riduri, pentru că blochează dezvoltarea de noi celule ale pielii.

Pentru că implică, așa cum îi spune și denumirea, abraziunea pielii, procesul poate afecta pielea tenului pe moment, lăsând-o mai sensibilă până la creșterea noului strat de țesut superior al pielii, care va fi ca de bebeluș, mai curat, mai proaspăt, reîntinerit, mai strălucitor și vizibil sănătos. Este și motivul pentru care, după un astfel de tratament dermatocosmetic, trebuie să fii atentă să îi acorzi tenului o atenție mai sporită: să nu ieși afară fără să aplici o cremă cu factor de protecție solară cât mai mare și mai potrivit tipului de ten, indiferent de anotimp.

Citește și:

Dar, de câțiva ani, nu mai este necesar să mergi la salonul de cosmetică profesional, pentru dermabraziune periodică. Poți aduce acea perie-minune pentru peeling facial profi chiar la tine acasă! Pentru un astfel de procedeu a fost creată peria electrică pentru microdermabraziune Philips VisaCare SC6240/01 care, prin exfoliere de tip profesional și utilizată regulat, lasă în final tenul mai curat, mai luminos, mai sănătos, fără riduri, coșuri și alte imperfecțiuni.

aparat cosmetic pentru tratament de microdermabraziune Philips VisaCare SC6240/0 Vezi mai multe detalii

Așadar, peria abrazivă de microdermabraziune Philips VisaCare a acestui aparat are și o acțiune de dublu lifting / dublă ridicare a stratului superior de piele, prin sistemul Air Lift, netezind-o și eliminând, în timp, aspectul ridat --->> principiu dual de acțiune:

  • exfoliere profi la nivelul stratului superficial al epidermei, ca la salon, pentru a îndepărta celulele moarte și impuritățile invizibile cu ochiul liber;
  • masaj prin sucțiune - stimulează procesul natural de refacere a pielii; favorizează astfel sinteza de colagen și elastină, realizată în mod normal la nivelul pielii.

Este necesar să aplici tratamentul de microdermabraziune cu aparatul electric profesional Philips Visa Care de 1-2 ori pe săptămână, în funcție de cât de avansate sunt imperfecțiunile și problemele cu care se confruntă tenul tău. După fiecare utilizare, se curăță capătul aparatului cosmetic cu o perie micuță prevăzută în pachet.

Aparatul pentru microdermabraziunea tenului Philips VisaCare SC6240/01 mai este apreciat pentru că:

  • După cum se laudă oficial producătorul, „Masajul cu vid stimulează în mod intens microcirculaţia. Pielea este ridicată şi întinsă delicat, masând straturile mai profunde ale acesteia. Fluxul de sânge se intensifică, aducând oxigen şi substanţe nutritive la suprafaţă. Pentru un aspect revitalizat. VisaCare este conceput pentru o întindere optimă, necesară pentru a stimula producţia de colagen şi elastină. Pentru un aspect mai ferm în 4-6 săptămâni.”
  • Poate fi utilizat de către oricine, chiar și de către bărbați, indiferent de tipul de ten. Totuși, se recomandă mai degrabă adulților și mai puțin pentru tenul adolescenților.
  • Este un dispozitiv delicat, dovedit clinic, potrivit chiar și pentru ten sensibil. Spre deosebire de procedura clasică de dermabraziune de la salon, care este mai dură de obicei.
  • De altfel, dispozitivul vine cu două capete: pentru ten normal, respectiv pentru ten sensibil. Iar acestea se pot regla pe diferite niveluri, în funcție de gradul de sensibilitate al pielii.
  • Acest aparat de microdemabraziune Philips VisaCare SC6240/01 este potrivit atat pentru persoanele cu riduri, cât și pentru cele cu ten acnei, pentru că regenerează la nivel celular și reface țesutul superior al pielii.
  • Capetele acestui aparat se comercializează și separat, pentru schimb, atunci când cele cu care vine dispozitivul inițial se uzează. Sunt niște simple accesorii tip vârfuri care se înfiletează separat la aparat.

Vezi în magazin

Mască antiacnee electrică Neutrogena Visibly Clear cu lumini LED

Cu adevărat futuristică în ceea ce privește aspectul și ideea în care a fost concepută, aparatul tip mască electrică antiacnee Neutrogena Visibly Clear cu lumină LED constituie o revoluție în tratarea acneei, pe drept cuvânt! Dispozitivul Neutrogena împotriva acneei folosește puterea tehnologiei dovedită clinic pentru a elimina acneea și pentru a permite pielii să se vindece.

Terapia cu lumină LED a aparatului tip mască antiacnee Neutrogena Visibly Clear elimină bacteriile care cauzează coșuri, puncte negre, pori dilatați și alte imperfecțiuni ale tenului cu acnee. Lumina roșie reduce inflamațiile provocate tot de neplăcuta acnee și vindecă pielea agresată de această afecțiune dermatologică.

Aparatul tip mască electrică antiacnee Neutrogena Visibly Clear cu lumină LED se utilizează prin acoperirea feței cu el și este ușor și simplu de utilizat:

Se curăță tenul și se pune masca pe față, se apasă butonul de la telecomandă (activator) și se lasă să funcționeze timp de 10 minute. În acest timp, poți să te odihnești și să te relaxezi cât timp masca antiacnee electrică Neutrogena își face efectul. Ea se va opri automat.

aparat electric tip mască cosmetică antiacnee Neutrogena Visibly Clear

Vezi mai multe detalii

Este indicat să folosești acastă mască electrică Neutrogena în fiecare zi, timp de o lună, pentru a obține tenul luminos și sănătos la care visezi.

Această mască electrică antiacnee cu lumină LED Neutrogena este fără chimicale și fără lumină UV, iar tehnologia cu terapie prin lumină LED este dovedită clinic.

Masca antiacnee electrică Neutrogena Visibly Clear are un activator (prin telecomandă), care permite utilizarea măștii de 30 de ori. Pentru a avea rezultatele dorite, trebuie să o folosești în fiecare zi, timp de o lună. Ca să fie folosită de mai multe persoane, sunt nevoie de mai mulți activatori, care se pot cumpăra și separat (disponibil AICI individual). La achiziționarea măștii însă, primești un activator gratuit.

Cu mai multe tipuri de lumini albastre și roșii de tip LED, masca antiacnee Neutrogena egalează alte proceduri dermatocosmetice și aparate cosmetice profesionale antiacnee.

Din ce am mai citit despre acest produs, pare că usucă destul de mult pielea după utilizare, așa că este indicat mereu să folosești după o cremă sau loțiune hidratantă potrivită pentru tenul tău.

Vezi în magazin online

Masca antiacnee electrică Neutrogena Visibly Clear cu lumini LED poate fi achiziționată din magazinul online britanic Look Fantastic, acum la preț întreg de 59.99 GBP (aprox. 310.34 în lei românești), dar sunt convinsă că în preajma evenimentului de Black Friday o vei găsi la un preț mult mai mic, la reducere. Taxa de livrare către România este de 8.99 GBP (aprox. 46.51 lei românești) (cu colet „track-uibil”, pe care îl poți urmări în timpul transportului până la tine) și, fiind expediat în cadrul spațiului european, nu trebuie să achiți taxe vamale.

Dispozitiv de îndepărtare a părului facial Tweezerman Smooth Finish cu performanțe profesionale

Dacă părul facial este o problemă, nu este obligatorie o vizită la un salon de cosmetică. Un dispozitiv de îndepărtare a părului facial este cel de la Tweezerman Smooth Finish, o unealtă inovatoare.

Cu un design minimalist, elimină părul nedorit de pe obraz, buza superioară și părțile laterale ale chipului, chiar de la rădăcina, ceea ce înseamnă că va minimiza creșterea firului de păr. Asta fără să se folosească ceară sau chimicale care în timp pot dăuna. De asemenea, părul facial este eliminat cu precizie și fără durere, asta deși utilizează o tehnică, la bază tradițională, de epilare, și anume... ciupire. :)

aparat de epilare facială inovator Tweezerman Smooth Finish Vezi mai multe detalii

Această minune de aparat (ori chiar modele similare) a apărut în ultima vreme prin mai toate tutorialele de beauty în social media. Este rapid, ușor de utilizat și exact ce ai nevoie pentru un ten fin delicat, fără fire nedorite!

Aparatul Tweezerman pentru epilare facială este unul de utilizat manual, designul său unic fiind prevăzut cu un arc de înaltă performanță din oțel inoxidabil pentru a elimina fără efort părul nedorit de la rădăcină și pentru a împiedica re-creșterea firelor de păr pe o perioadă destul de lungă.

Cum se folosește un astfel de dispozitiv de epilare facială Tweezerman?

Cu doar o răsucire a încheieturilor, rotește arcurile de deasupra mânerelor colorate, sprijină vârful laturii plate cu arcul ondulat pe față și răsucește-l pentru a îndepărta eficient părul. Iată în video mai jos cum ai putea să-l utilizezi eficient și fără durere, cum promite acest aparat:

Tweezerman este un brand renumit în domeniul de beauty, se află în top de peste 30 de ani. Produsele lor sunt utilizate de milioane de oameni din întreaga lume - de la celebrități și modele internaționale pînă la make-up artiști și editori de la cele mai bune reviste de modă. Tweezerman aduce constant inovații pe piața de beauty, care fac viața mai ușoară!

Tweezerman și-a început succesul în 1980 cu ajutorul unei pensete legendare Splintertweeze®, care a devenit imediat un bestseller. Un instrument la îndemână pentru îndepărtarea părului facial crescut sub piele, clips-uri și unghere- sunt toate produse de îngrijire și înfrumusețare Tweezerman atât de populare azi. Pensetele Tweezerman sunt cele mai cunoscute pentru eficiența în pensarea cu precizie excelentă a sprâncenelor. Penseta Tweezerman Slant® pentru precizie este încă produsul cel mai bine vândut din acest brand.

După mai mult de 30 de ani, cu Tweezerman gama completă de produse cosmetice ajută lider mondial în acest domeniu. Pensete Tweezerman ajuta în procesul de înfrumusețare, toate persoanele care se așteaptă cea mai buna calitate la un preț accesibil!

Aparat cosmetic Vacuum Cleanser EGGO Skin® pentru îngrijirea tenului acneic cu funcție de microdermabraziune

O variantă mult mai convenabilă ca preț decât peria electrică pentru microdermabraziune Philips VisaCare SC6240/01, acest aparat cosmetic Vacuum Cleanser EGGO Skin cu funcție de microdermabraziune, dar în principal conceput pentru tratarea tenului acneic cu imperfecțiuni, pare să fie și o soluție mult mai eficientă dacă mai mult cauți să-ți recapeți tenul luminos de dinainte de apariția coșurilor și a punctelor negre.

E simplu de folosit, după ce în prealabil ai spălat fața cu apă călduță și soluție obișnuită de curățare din rutina zilnică de îngrijire. Pentru a deschide porii, menține un prosop cald și umed în zona pe care urmează să utilizezi aparatul. De altfel, ar fi foarte util de expus tenul la aburi pentru cât timp este necesar în funcție de tipul dumneavoastră de piele.

Vezi mai multe detalii

Deplasează apoi aparatul pe față, masând cu el și insistând pe zonele de ten cu probleme, pentru a îndepărta impuritățile. Evită însă să utilizezi acest aparat pe o singură zonă, timp îndelungat, pentru că poți risca apariția de zone echimotice (sângele se adună și rămâne sub piele timp de câteva zile).

Nu utiliza sonda standard decât pe zona nazală, pentru că aparatul are putere mare de absorție și poate dăuna acestei părți sensibile. La fel, nu folosi aparatul la viteze mari în zona frunții și a obrajilor. Se recomandă sonda cu particule microcristaline pe restul tenului.

Acest aparat de curățare antiacnee și microdermabraziune Vacuum Cleanser EGGO Skin oferă curățare în profunzime. Pachetul sub care poate fi achiziționat conține:

  • Aparat Vacuum Cleanser X 1
  • Sonda cu particule microcristaline X 1;
  • Sonda standard (dimensiune mare) X 1;
  • Sonda circulara (dimensiune medie) X 1;
  • Sonda soft (dimensiune mica) X 1.
  • Incarcator USB X 1
  • Manual de Instructiuni

Ce oferă fiecare sondă-accesoriua acestui aparat:

  • Sonda cu particule microcristaline are o suprafața mare cu absorbție ridicată. Pentru a nu afecta pielea, acesta sondă exfoliază pielea mai eficient, ceea ce ajută la redarea strălucirii naturale a tenului.
  • Sonda standard (dimensiune mare) are o forță crescută de aspirație. Aceasta acționează eficient pentru eliminarea particulelor de grăsime.
  • Sonda circulară (dimensiune medie) are o forță de absorbție mai mică fiind destinată eliminării punctelor negre și formelor ușoare de acnee. Aceasta este potrivită pentru pielea sensibilă.
  • Sonda ovală/soft (dimensiune mică) este proiectată special pentru curățarea zonelor dificile. Stimulează mcirocirculația si previne apariția ridurilor.

După cum vezi, este un aparat deosebit de convenabil pentru ce conțne, așadar, dacă îl mai iei la reducere și la un preț mic de Black Friday, vei face cu adevărat o bună afacere pentru tenul tău. Și mai tare, aparatul se încarcă prin USB, deci nu necesită baterii.

Aparat profesional kit de iluminare a tenului cu efect de lifting Iluminage Youth Activator pentru reîntinerirea feței

Oboseala și termenele limite au tendința să pună semne pe chip, astfel că orice tratament profesional și intervenții făcute asupra tenului vor ajuta. Un kit complet pentru iluminare și cu efect de lifting de la Iluminage Youth Activator va ajuta, rezultatele fiind vizibile instant chiar de la prima utilizare.

aparat profesional cu kit pentru iluminarea tenului și efect de lifting Iluminage Youth Activator Vezi mai multe detalii

Este recomandat pentru frunte, obraji și bărbie, conferind un contur mai frumos, osatura fiind pusă în evidență. Energia termală va intra în straturile adânci ale pielii, activând producția de colagen, elastină, metabolism celular - efectele sunt oferite și datorită combinației cu frecvența radio. În cutie se livrează un ser, un dispozitiv și instrucțiuni pentru a se obține rezultate îndată.

Acest aparat cu kit de iluminare pentru ten și efect de lifting antirid Iluminage Youth Activator se găsește tot în magazinul online britanic Look Fantastic. Acolo unde găsești și masca purificatoare antiacnee Neutrogena Visibly Clear cu lumini LED.

Aparat antiacnee pentru ten perfect Bliss Pore-Fector Gadget care extrage imperfecțiunile cu vibrații sonice

Se pot obține rezultate ca după o ședință la estetician chiar acasă. Aparatul Bliss Pore-Fector este un aparat cosmetic împotriva acneei care ajută la îmbunătățirea aspectului tenului. Concret, va extrage impuritățile și va face pielea mai catifelată.

Iar asta pentru că acest gadget folosește undele sonice pentru a avea rezultate chiar și la porii închiși, acționând delicat și în profunzimea țesuturilor îndepărtând murdăria. În plus, asigură și masaj la nivelul feței, ceea ce înseamnă că face ca produsele aplicate pe ten să fie absorbite mai ușor. Este un instrument multi-tasking pentru ten pentru că face și tonifiere facială, și tratamente hidratante de masaj.

aparat antiacnee si puncte negre bliss Pore Fector Gadget Vezi mai multe detalii și preț

Aparatul acesta cosmetic este disponibil în pachet economic mult mai convenabil:

  • gadgetul cosmetic împotriva acneei bliss ‘pore-fector’ ce curăță tenul de imperfecțiuni printr-o metodă specifică, în timp ce îl masează de minune, calmează pielea și o pregătește pentru aplicarea de alte produse cosmetice din rutna de îngrijire, pentru a fi absorbite mult mai bine.
  • loțiune tonică pentru ten bliss detoxifiantă – 200ml
    Reîmprospătantă și foarte hrănitoare și hidratantă, acest toner este concentrat în antioxidanți valoroși care purifică și protejează totodată de agenții zilnici de îmbătrânire și agresiune a tenului.
  • 2 mostre de măști pentru purificarea tenului și destuparea porilor bliss, din aceeași gamă antiacnee: acestea îți vor transforma pielea, o vor face extrem de curată dacă le utilizezi săptămânal timp de 15 minute. Oferă exfoliere intensivă, eliminarea sebumului excesiv și a aspectului uleios, reducerea porilor înfundați. Sunt perfecte pentru fiecare tip de ten, pentru că sunt purificatoare, dar sunt dedicate în mod deosebit tipurilor de piele predispuse coșurilor.

La fel, pachetul poate fi achiziționat tot din magazinul online britanic LookFantastic, de care îți povesteam în cadrul descrierii gadgtului de mai sus.

Stai pe aproape, mai urmează să-ți prezentăm alte aparate cosmetice profesionale de top pe care merită să le cumperi la reducere de Black Friday anul acesta!

Sursă front page foto: Unsplash. LookFantastic.com, FashionDays, eMAG

Vizionare placuta


Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.