Nu doar o apă termală care revigorează pielea: Jonzac

Nu doar o apă termală care revigorează pielea: Jonzac

Mă aștept în general de la o apă termală să-mi revigoreze și hidrateze tenul și pielea, în zilele caniculare în special, dar tocmai am descoperit apa termală Jonzac care face mai mult de atât. Află mai multe despre ea din review-ul meu!

Apa termală e pentru mine cea mai bună și rapidă formă de revigorare și hidratare a pielii după o zi plină, nu neapărat fierbinte de vară. Dar, ca de fiecare dată când mă bucur să descopăr un produs cosmetic, aparent banal, care face mai mult decât te-ai aștepta de la ce-i citești pe etichetă (i.e. un fel de x in 1), am jubilat când am descoperit că apa termală Jonzac este mai mult decât se vrea a fi.

Despre produsele cosmetice naturale Jonzac am mai scris deja și nu mai vreau să reiau discuția. Mi-au salvat pielea, la propriu, vara aceasta! Sunt dermatocosmetice, de fapt, sunt bio, eco-friendly, sunt franțuzești și se bazează pe o formulă extrem de benefică pentru piele: cu apă termală extrem de pură, extrasă de la peste 1850 metri adâncime din localitatea franțuzească omonimă Jonzac, motiv pentru care beneficiază de un grad crescut de mineralizare.

Apa termală dermatocosmetică Jonzac: proprietăți în plus la care nu te-ai aștepta

Te-ai aștepta de la o apă termală în general să aibă doar rolul de a-ți face pielea să se simtă mai bine, să o răcorească după expunerea la soare sau în zilele toride, eventual să o hidrateze, hai, poate, să fixeze și machiajul, în unele cazuri.

Nu doar cu proprietăți dermoprotectoare, fiind calmantă, antiiritantă (ideală astfel și pentru tenul sensibil, inclusiv pentru pielea bebelușilor), dar și cu alte efecte la care nu mă gândisem până acum, apa termală Jonzac m-a surprins în mod foarte plăcut : de exemplu, are rol cicatrizant, ceea ce pică perfect când ai o mică bubiță sau o pustulă pe care ai agresat-o mai mult decât era cazul. Apa termală Jonzac va grăbi vindecarea sa. De altfel, chiar a uscat frumos multe astfel de probleme la mine, fără a schimba aspectul tenului. I-a lăsat, în schimb, un look foarte plăcut.

apa termală Jonzac de la Lea Nature

Vezi mai multe detalii

Pe lângă acest lucru, îmi pare că multe mici cicatrici antiacnee și-au îmbunătățit aspectul de când folosesc această apă termală. De asemenea, faptul că această apă naturală pură este extrasă de la o adâncime atât de mare înseamnă că vorbim de o apă termală puternic mineralizată, cu un nivel ridicat de calciu, magneziu, mangan, stronțiu, litiu, precum și abundentă în elemente sulfuroase (peste 11 minerale și oligoelemente), care ajută activarea metabolismului la nivel celular precum și procesul de reînnoire celulară.

Astfel, pielea nu este doar hidratată, hrănită în profunzime, dar și ajutată în lupta cu diverse imperfecțiuni și semne ale unor afecțiuni precum acnee, dermatita, cuperoza.

Apa termală Jonzac Léa Nature: păreri personale

Descrierea produsului de către producătorul Léa Nature

Producătorul Léa Nature se laudă că:

  • apă termală puternic mineralizată recunoscută de Academia de Medicină Franceză. Multe studii clinice au confirmat beneficiile apei termale Jonzac pentru piele. Acesta oferă un nivel ridicat de minerale precum calciu, magneziu, mangan, strontiu, litiu, precum și o abundență de elemente sulfuroase care ajută activarea metabolismului la nivel celular precum și procesul de reînnoire celulară. Zi după zi, celulele se regenerează și bariera naturală a pielii este întărită. Prețul este imbatabil de mic pentru calitatea pe care o oferă această apă termală.
  • Compoziție: apă termală extrasă din izvor Jonzac, nitrogen (gaz inert ecologic). Toate ingredientele sunt 100% de origine naturală. Formulată și testată dermatologic. Nu conține conservanți, nici parabeni. Protejează mediul înconjurător si nu atacă stratul de ozon.
  • Proprietăți ale apei termale Jonzac: calmante, antiiritante, antiradicali liberi, purifiante. Este calmantă pentru ten sensibil și reactiv, purifică tenul juvenil gras, remineralizează tenul adult lipsit de prospețime.
    Aduce confort și hidratare tenului expus soarelui sau agresiunilor zilnice din mediul extern.
  • Utilizare a apei termale Jonzac a brandului Léa Nature: vaporizează apa pe față, gât sau pe zonele sensibile. Nu șterge, lasă apa să se usuce pe față.
    !Atenție: produs sub presiune, nu arunca în foc și nu pulveriza în apropierea surselor de foc. Nu perfora sau arunca în foc după utilizare. Nu lăsa la îndemâna copiilor!
  • Fabricat: Franța, în laboratoarele Léa Nature, certificate de către Academia Franceză de Medicină
  • Jonzac oferă 1% din veniturile realizate pentru protecția Planetei. Așadar, dacă ești o adeptă a sustenabilității și a unui stil de viață eco-friendly, apa termală Jonzac și orice alte dermatocosmetice bio Jonzac Léa Nature sunt ideale pentru tine.

apă termală Jonzac Lea Nature bio dermatocosmetică Vezi mai multe detalii

Cum mi s-a părut apa termală bio Jonzac puternic mineralizantă?

La cele menționate mai sus de către brandul franțuzesc de dermatocosmetice bio cu apă termală Jonzac Léa Nature, aș adăuga că această apă termală Jonzac poate fi utilizată de către oricine, indiferent de sex și de vârstă, în absolut orice împrejurare, de la bebeluși (cu pielea absolut fragilă și sensibilă) până la bărbați. Este ușor de utilizat, practică, în tubulețul său în formă de spray cu textură fină și coloratură pastelată.

Ai spune: ce poate avea în plus o apă termală față de alte ape termale de pe piață, ca să o alegi tocmai pe ea? Ei, bine, înainte de orice, e de notat neapărat că apa termală Jonzac este bio, este din rândul dermatocosmeticelor și este franțuzească, pe lângă faptul că e extrasă din izvor termal de la peste 1850 metri adâncime din zona Jonzac, căreia îi poartă numele - fapt care îi conferă un conținut puternic mineralizat și nutritiv pentru piele.

Mie nu doar că mi-a fost foarte utilă și mi-a salvat pielea (la propriu!) pe plajă și pe timp de caniculă, după expunerea la soare, când uitam de mine și mă „prăjeam” mai mult decât mi-aș fi acordat voie - cazuri în care, de regulă, apelez la o apă termală, dar mă ajută și acum, în zilele de toamnă, mai astenice și obositoare, conferind pielii mineralele necesare și îmbunătățindu-i aspectul.

În plus, ador apa termală Jonzac de la Léa Nature pentru faptul că a ajutat la vindecarea mai rapidă a unor urme cauzate de acneea ocazională, mai ales pentru că are un rol cicatrizant. A îmbunătățit considerabil aspectul tenului meu, acționând ți ca un pansament cosmetic.

apa termală Jonzac Lea Nature review cum mi s-a părutVezi și alte detalii

De asemenea, apa termală Jonzac a calmat mâncărimile și iritațiile cauzate de mușcături de țânțari sau alte insecte, dar a vindecat și zgârieturile superficiale și arsurile solare. De altfel, încă nu știu pe pielea mea, dar am citit că această apă termală calmează și iritațiile provocate de vânt și de frig.

Pentru mine, beneficiile în plus cu care a venit acest produs mă determină să îl aleg înainte de alte produse similare de pe piață, mai ales că, dacă pun preț pe faptul că e franțuzească (are rost să mai menționez că francezii sunt cei mai tari în domeniul parfumeriei și cosmeticelor?!), pe faptul că e bio și totuși prețul e mic, pe modul și locul de unde e extrasă, nu pot ieși decât în mare câștig. :)

Îmi place mult apa termală Jonzac Léa Nature, o recomand înaintea altor ape termale pe cae le-am mai utilizat, mai ales că e ușor de luat cu mine oriunde, inclusiv în călătorii. Prevăd o prietenie lungă, mai ales că acum am grijă să nu-mi lipsească din poșetă, unde încape de minune. ;)

Apa termală Jonzac dermatocosmetică bio - disponibilă în mai multe variante economice, în funcție de nevoile tale

Varianta de apă termală Jonzac pe care mi-am ales-o eu este cea de buzunar și perfectă pentru călătorii, la flacon tip spray de 50 ml. O poți lua astfel în bagajul de mână atunci când călătorești cu avionul. Este o opțiune foarte bună când ai nevoie de apă termală (și când nu ai nevoie de fapt?!), dar nu stai atât de bine cu bugetul, întrucât acest tub de spray cu apă termală Jonzac este la un preț mic (vezi aici prețul actual).

Dar trebuie să știi că mai găsești acest tip de apă termală Jonzac și în flacon de 300 ml, mult mai economică privind raportul cantitate-preț.

De asemenea, apa termală se regăsește în toate produsele dermatocosmetice bio franțuzești Jonzac ale brandulului franțuzesc de produse naturale Léa Nature, fiind certificate de către Academia de Medicină Franceză. Așadar, putem spune că acestea au efect terapeutic, fiind apropiate de cosmeticele terapeutice pe care le găsești de regulă în farmacii. Doar (că) vin de la natură...

Și încă ceva: povestea spray-ului cu apă termală pentru uz cosmetic este destul de recentă, începând de prin 1962, iar apa termală Jonzac se înscrie cu succes în acest sens în rândul veteranilor, încă din anul 2011, când a fost pusă spre vânzare pentru publicul larg. Și bine că s-a întâmplat. :)

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri