Setari Cookie-uri

Culorile părului anul acesta: ce aduce sezonul rece

Ne îndreptăm cu pași repezi către toamnă și apoi iarnă. Și pentru că moda nu așteaptă iar trendurile se schimbă, hai să vedem cum arată paleta cromatică a vopselurilor de păr, pe care stiliștii le-au propus pentru toamna și iarna 2018-2019. Așadar, să descoperim culorile părului anul acesta, să vedem cum ne schimbăm look-urile!

Legat de culorile părului anul acesta, trebuie să știi că bogăția și opulența au fost cuvinte-cheie și pentru coafuri. De la bogăția structurilor, a buclelor, valurilor, împletiturilor, până la bogăția accesoriilor folosite în plete și până la nuanțele de pe podiumuri. Așadar, în materie de trenduri de frumusețe pentru 2018-2019, putem spune că e loc pentru creativitate, imaginație și experimentare.

Și în ceea ce privește ce culori de păr se poartă acum e loc de creativitate și experimentare. Este un sezon dinamic, enigmatic, misterios, bogat, opulent dar effortless, căutat, ornamentat dar simplu și natural, un sezon al reinventării feminine, atât la stilizări ale părului cât și la colorarea lui. Să nu mai lungim, totuși, vorba, și să vedem în ce culori să îți vopsești părul ca să respecți tendințele de sezon!

Citește și:

Ce culori de păr se poartă acum? Mergi pe nuanțele neon!

Am început în forță prezentând culorile părului anul acesta! Noutatea cea mai mare o constituie tunsorile Bob, în nuanțe neon.

O îmbinare de anii 80 cu Al Cincilea Element și cu divele Rap-ului și Hip-Hopului american actual și a rezultat o puternică infuzie de culori electrice la păr, pe catwalk! Fie neon-pastelat, fie tonuri stridente, intense, de acrilic, de artificial, așa s-a văzut toamna neon în prezentările designerilor.

vopsea de păr profesionaă în culorile părului anul acesta

Alege-ți vopseaua de aici

Ce culori de păr se poartă dacă vrei să mergi pe neon? La Marc Jacobs am găsit albastru-cobalt electric, pe bob scurt, cu breton, în stilul copilăriei noastre, adică ”castron”.

La Jeremy Scott am găsit un roz neon pastelat, amintind de bomboane și gumă pentru copii, pe un bob lung cu breton scurt. Iar la Nicopanda am găsit tocmai diva actuală din rap și hip-hop, despre care spuneam (vezi Rihanna, Cardi B, Iggy Azalea, Nicky Minaj), cu bob lung cyclamen intens.

Citește și:

Dacă nu vrei nuanțe rebele, departe de tradiție, dacă nu vrei să experimentezi chiar atât de mult în culorile curcubeului, iată și ce nuanțe clasice să alegi, pentru a fi șic. Iată, deci, în ce culori să îți vopsești părul pentru un look mai ”cuminte”.

Descoperă culorile părului anul acesta!

Mai departe de neoane, de Disco, de anii 80, de beat-urile lui Nicky Minaj se situează câteva nuanțe ”mai cuminți”. Atenție”! Culorile părului anul acesta nu sunt cuminți, sau clasici, sau terne, sau liniștite, chiar dacă nu vorbim despre tonurile acide prezentate mai devreme! Ele sunt, însă, mai aproape de nuanțele cu care ne-am obișnuit pe șuvițe și mai aproape de culorile cu care putem ajunge la job, oricare ar fi acela #hihi.

Citește și:
  • Se poartă roșcatul

Cheryl Blossom din Riverdale a făcut furori, fetelor! Nu e de mirare că asistăm la o infuzie de roșcat, că tot vorbim despre culorile părului anul acesta. Se poartă roșcatul natural și roșcatul cât mai aproape de nuanțele naturale de păr. Inspirație găsești la Ann Demeulemeester, Boss și Valentino.

Ce culori de păr se poartă dacă vrei roșcat? Vezi un roșcat-burgundy la Coach. Vezi un roșu natural la Miu Miu. Un roșcat-zmeură, cald și domol la Max Mara. Și un roșcat cu rădăcini castanii la Chanel. Iată, deci, în ce culori să îți vopsești părul acum!

  • Se poartă șatenul

Ce culori se poartă, din gama de ”clasice”? Ei bine, castaniul sau șatenul închis, profund, vibrant devine noul blond! Ciocolatiul a fost omniprezent în colecțiile designerilor și asta pentru că acest ton se potrivește multor femei. Plus că e un ton perfect urban și perfect tomnatic. Inspirație găsești la Victoria + Tomas, Yohji Yamamoto, Zadig & Voltarie, Moschino, Valentino, Ralph Lauren.

Citește și:

În altă ordine de idei, dacă vorbim despre culorile părului anul acesta, nu putem să nu amintim șatenul deschis, eternul și ternul, de care prea multe femei fug în ultimul timp. Ei bine, stiliștii nu au fugit și l-au propus la Isabel Marant, Balmain, Fendi, fie cu bucle line, fie drept, bufant. Iată, deci, în ce culori să își vopsești părul!

  • Se poartă blondul platinat

Spuneam mai devreme de blond. Și dacă ai dedus că el iese din schemă, ei bine, el rămâne, doar că altfel. În ce culori să îți vopsești părul blond? Mergi pe un blond platinat sau ”murdar”, impur, ce face tranziția dintre șaten și blondul rece, de iarnă. Inspiră-te de la Balmain, Jil Stuart, Anna Sui.

Și dacă vrei să experimentezi cu culorile părului anul acesta, ai la dispoziție și blondul decolorat. Nu este totuși un blond de Malibu Barbie, ci mai degrabă unul neglijent, urban, a la Gwen Stefani la debutul No Doubt. Un fel de Grunge Barbie, dacă vrei. Iată, deci, ce culori de păr se poartă!

Citește și:

După cum vezi, culorile părului anul acesta sunt și pentru cele ce vor să respecte tradiția și gamele mai aproape de tonuri naturale, dar și pentru tipele eminamente urbane sau pentru curajoasele care iau toamna și iarna cu asalt, în tucoaz, fucshia și smarald neon în plete!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.