Setari Cookie-uri

Effortless look: Coafuri cu părul ciufulit pe care să le încerci

Sunt fanul cel mai mare al pletelor ușor de aranjat și de coafat. Așa că nu este de mirare că ador trendurile de beauty și de hair-style pentru vara aceasta! Este vara effortless, vara tunsorilor și coafurilor stilizate simplu și de efect. De aceea, astăzi vom vorbi despre cele mai frumoase coafuri cu părul ciufulit ale anului. Și asta pentru că un păr ciufulit ușor de coafat ne lasă mai mult timp de ales machiajul sau ținuta!

Mai menționez că aceste coafuri cu părul răvășit adaugă textură, volum, sex-appeal unei femei. Este un mix între beach hair și bed hair. Între relaxare de vacanță și senzualitatea unui păr ciufulit de prea mult „stat” în pat. Și pe lângă acestea, poți realiza chiar tu astfel de coafuri cu părul ciufulit, la tine acasă, deci nu vei irosi bugetul pe vreun salon.

Tot ce trebuie să faci este să scrollezi, să descoperi cum prinzi părul răvășit anul acesta sau cum îl lași să curgă pe spate ori pe umeri, dacă preferi valurile feminine. Vom discuta și despre accesoriile de păr cu care să prinzi șuvițele răvășite și despre ce stiluri sau influențe au preferat designerii și stiliștii lor să aducă în prim-plan. Astfel, vara te va găsi pregătită să experimentezi pe pielea ta (mai degrabă pe părul tău!) cele mai chic coafuri cu părul ciufulit.

Citește și:

Coafuri cu părul ciufulit - lejere, cu părul desprins

Spuneam că vom aduce în discuție multe coafuri cu părul răvășit și cu el lăsat liber pe spate, pe umeri. Oricum, dar nu prins. Și asta pentru că astfel de stiluri de coafare s-au întâlnit la mulți stiliști și în multe prezentări de modă anul acesta. Poți alege coafuri cu părul ciufulit, după ce ți-ai făcut bucle spiralate, purtate cu cărare pe mijloc și tente de cupru auriu-roșcat, ca la Cynthia Rowley, dacă adori textura interesantă și romantismul.

Poți opta pentru coafuri cu părul răvășit și creț a la Dirty Dancing, precum am văzut la Akris. Poți merge pe părul natural, ușor ondulat, puțin tapat, și răvășit cu mâinile, pe o tunsoare de bob lung, relaxat, ca la Banana Republic. Și la Marchesa am întâlnit sugestii de păr ciufulit ușor de coafat, și atât de senzual, feminin și romantic! Casa de modă ce realizează rochii prețioase, rochii de seară și de ocazie, a propus o nimfă a pădurii, cu șuvițe relaxate, lungi, răzlețe, lăsate în vânt și accesorizate cu flori.

Citește și:

    Dacă cauți o variantă și mai urbană, poți alege să te inspiri de la Jill Stuart care a mixat buclele lejere, ciufulite cu codițe împletite. La Nicole Miller am găsit probabil cea mai trendy coafură de sezon: bobul până deasupra umerilor, cu șuvițe ciufulite, cu breton răvășit, cu textură de volum și în tonuri de roșcat-zmeură-cupru. Uh-la-la, ce frumusețe de plete! Înainte să trecem la cum prinzi părul răvășit anul acesta, îți mai spun de stilul propus de Alice + Olivia, cu bucle ușor creponate, firești, ce curg lungi, până peste piept, purtate simetric.

    coafuri cu părul ciufulit

    Accesorii de păr pentru cozile ciufulite

    Creme pentru stilizarea coafurilor cu părul ciufulit


    Cozi răvășite, cu șuvițe effortless pentru stilizări răcoroase, de vară

    Oh, doamnelor și câte variante avem! Dacă ești fan al cozilor, cocurilor sau stilizărilor cu părul prins, este vara ta, fără doar și poate! Se poartă coafuri cu părul răvășit și prins în cozi ponytail, la baza cefei. Am văzut la Public School coadă dublă (prinsă la bază și apoi către vârf) realizată pe păr răvășit și creț. Tot un ponytail, ceva mai ”clean” cu mici ondulări și ciufuleli, cu inspirație din anii 70, dar curat strâns, am văzut la Loewe.

    La Alberta Ferretti am văzut coafuri cu părul ciufulit și aspect umed, în asortare cu ținute de inspirație optzecistă și nouăzecistă, cu tentă de sportswear. Stiliștii au propus cozi prinse la spate, cu șuvițe ciufulite, umede, și cu fire de păr lăsate să încadreze fața. Dacă vrei un păr ciufulit ușor de coafat, aceasta este vara ta și poți experimenta și propunerile văzute la Badgley Mischka! La el am văzut cocuri răvășite dar atât de sofisticate și elegante! Stiliștii săi au propus cocuri răvășite, prinse la baza gâtului, cu volum, dar elegante, relaxate și effortless.

    Absolut de încercat aceste sugestii de cum prinzi părul răvășit în 2018! De încercat sunt și variantele de cozi ”electrizate” de la Tanya Taylor dar și buclele-nod lejere, peste păr ciufulit (un fel de half-ponytail) ale Victoriei Beckham.


    Au fost multe (mai multe de atât) variante de a stiliza coafuri cu părul ciufulit în prezentările pentru vara aceasta. Unele cu plete în vânt, altele cu texturi umede. Unele cu șuvițe tapate, altele cu bucle naturale, effortless, ciufulit cu mâinile. Au fost multe coafuri cu părul răvășit și prins în cozi și cocuri. Și toate sunt de încercat, căci mai simplu de atât nu se poate!

    Este vara în care un păr ciufulit ușor de coafat va eclipsa o coafură exagerată, mult căutată sau ”așezată”. Este vara când tot ce ai nevoie este să aplici puțină ceară de păr și să bagi mâinile în bucle. Să strângi puțin pleata, cât să aibă aspect de ciufuleală și gata! Acum că știi cum prinzi părul răvășit anul acesta sau cum îl lași liber, știi că n-a mai fost așa de simplu ca până acum! ;)

    De timpul rămas, tu decizi ce faci, dar mai poți citi un material despre modă sau machiaj, tot aici în Jurnalul unei Shopaholice, pe Kudika Shopping! :)

    Sursa foto front page – Unsplash

    Vizionare placuta


    Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.