Setari Cookie-uri

Cele 10 produse care nu trebuie să îți lipsească din trusa de machiaj

Tot ce îți trebuie pentru un machiaj perfect.

trusa de machiaj

Nu trebuie să îți golești buzunarele și nici să umpli rafturile ca să te asiguri că ai tot ce îți trebuie pentru un machiaj perfect. Sunt suficiente câteva produse, cu condiția să fie cu adevărat utile. Iată câteva sugestii.

1. Crema hidratantă

Machiajul începe întotdeauna cu aplicarea unei creme hidratante lejere. Dacă folosești și alte produse (uleiuri, seruri), ai grijă ca acestea să nu aibă o textură grasă, pentru că asta va afecta aspectul și rezistența machiajului.

2. Primer-ul

Primer-ul este unul dintre cele mai importante produse folosite în realizarea machiajului: netezește porii și asigură o mai bună aderență a produselor aplicate, ceea ce face ca machiajul să reziste peste zi.

3. Fondul de ten

Cu cât înaintăm în vârstă, cu atât stratul de fond de ten trebuie să fie mai discret, iar pentru a folosi mai puțin fond de ten, avem nevoie de un corector. Ceea ce ne aduce la următorul produs de pe listă.

Citește și:

4. Concealer-ul

Folosește mai degrabă un concealer, decât un corector - are o textură lejeră, cremoasă, și îl poți combina cu fondul de ten, pentru a ascunde imperfecțiunile.

5. Diverse pensule și bureți de machiaj

Alege pensule și aplicatoare de bună calitate, care asigură o aplicare rapidă și un rezultat uniform. Buretele de machiaj ideal absoarbe o cantitate mică de produs și are forma unei migdale, vârful conic permițând o aplicare cât mai precisă.

6. Mascara

Nu mai are nevoie de prezentare, dar ce trebuie să reții este că un produs bun face genele lungi și bogate într-un singur strat.

7. Eyeliner-ul

Dacă folosești eyeliner și mascara, nu mai ai nevoie de gene false. În plus, tendințele sezonului toamnă-iarnă sunt clare: avem voie să folosim mult eyeliner.

Citește și:

8. Rujul nude

Este obligatoriu să ai în trusă cel puțin o nuanță de ruj nude, dar nu trebuie să îți lipsească nici rujul roșu. Ambele sunt pentru machiaj ceea ce este little black dress pentru modă.

9. Blush-ul

Alege nuanțele discrete (nu palide), care dau pielii un aspect proaspăt, sănătos și natural.

10. Fardul de pleoape

Cel mai simplu este să folosești o paletă de farduri de pleoape care să conțină nuanțe nude, dar și culori intense sau strălucitoare, în așa fel încât să treci foarte simplu de la machiajul de zi, la cel de seară.

Sursa foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.