Setari Cookie-uri

Tutorial Smoky eyes cu nuanțe de maro pas cu pas: machiajul must-have al toamnei

Unul dintre machiajele clasice, care nu se demodează niciodată, car sunt sunt sificnet de versatile să avantajeze orice tipologie și pot fi purtate în orice circumstanță este machiajul fumuriu sau Smoky eyes. Unul dintre cele mai șic machiaje ale acestui sezon este Smoky eyes cu tonuri de maro. Așa că, te invit să descoperi pașii către un tutorial Smoky eyes cu nuanțe de maro, a la carte, gata la tine acasă!

Dacă îți însușești o tehnică pentru machiaj Smoky eyes maro vei fi cea mai frumoasă în acest sezon. În plus, te poți inspira din acest tutorial Smoky eyes cu nuanțe de maro să creezi și alte combinații cromatice de make-up fumuriu! De ce? Pentru că acest gen de machiaj este ușor de derivat pe toate tonurile de sezon.

Eu m-am axat pe tonuri pământii întrucât acestea sunt culori-cheie ale anului și pentru că în cadrul unui make-up Smoky cu maro trăsăturile nu par așa de dure precum cu negru, de exemplu. Plus că, dacă ai revenit târziu de la mare, ca mine, de exemplu, pielea ta bronzată va arată demențial cu marouri și accente de auriu!

Ups! Am dezvăluit deja prea mult din cum realizezi un machiaj Smoky eyes maro în toamna și iarna asta! Te invit să vezi acest stil, pas cu pas, cu recomandări de produse și ustensile de machiaj, ceva mai jos. Să înceapă deci varianta mea de tutorial Smoky eyes cu nuanțe de maro.

Citește și:

Inspiră-te din acest tutorial Smoky eyes cu nuanțe de maro și auriu: ce look dramatic!

Ce ai nevoie ca să realizezi un machiaj Smoky eyes? Ai nevoie de bază de machiaj sau primer. De concealer, de farduri în gama de maro, de eyeliner (creion sau tuș negru sau maro-închis), de mascara și de pensule de machiaj.

Jurnalul unei shopaholice, tutorial Smoky eyes cu nuanțe de maro, cum realizezi un machiaj Smoky eyes maro, tehnică pentru machiaj Smoky eyes maro

Tuș de ochi maro

Fard de pleoape sidefat pentru accente de lumină

Fard de pleoape cremos pentru iluminat

Bază pentru fardul de pleoape

Iată, deci, cel mai scurt, la obiect și ușor de efectuat la tine acasă tutorial Smoky eyes cu nuanțe de maro:

  1. Aplică pe tenul curat un primer. Asta îți garantează fixarea machiajului. În plus va fi mai simplu de efectuat această tehnică pentru machiaj Smoky eyes maro. De ce? Pentru că tonurile se vor blendui (se va face un degradeu) mai bine, mai simplu. După primer, folosește anticearcăn sau concealer. Așa previi efectul de Morticia, total de nedorit, întrucât acesta e un make-up sofisticat și plin de rafinament (pe negru, cu tentă Grunge nu ar fi chiar tragic!)
  2. Aplică apoi cea mai închisă tentă de maro din trusă! Iată cum realizezi un machiaj Smoky eyes maro: pui fard maro pe colțul extern și pe pliurile pleoapei superioare. Pune destul de mult fard și apoi realizează un blend, așa încât să nu existe linii dure sau delimitări clare, ci mai degrabă un degrade. Pe măsură ce pui fard și vrei mai mult, completează cu saturația aleasă: acest mod de blending permite asta.
  3. Adaugă accente de lumină la interiorul ochilor (eventual cu auriu) și dacă ești maestră și stăpână pe mâna ta, strecoară încă un ton de bej sau maro între colț și arcadă, pe mijlocul pleoapei, pentru extra volum și profunzime a privirii.
  4. Aplică acum accentele de umbră cu eyeliner sau creion negru ori maro închis, în funcție de culoarea genelor. Realizează un degrade și între creion și farduri, așa încât să nu se vadă linerul. Extra pont: se poartă totuși și Smoky cu creion la vedere și grafisme de tuș peste în acest sezon!
  5. Aplică contur și pe interiorul pleoapelor, pe conjunctivă. Aplică mascara, pentru a accentua genele și gata!

Make-up-ul Smoky Eyes rămâne mereu o variantă stilată și senzuală

Acum că am pus cap la cap cel mai simplu tutorial Smoky eyes cu nuanțe de maro, mai rămâne să îți spun cam ce alte tonuri de farduri poți folosi în toamnă-iarnă 2018 pentru acest stil de machiaj fumuriu. Știu sigur că ai deprins felul cum realizezi un machiaj Smoky eyes maro, așa că te invit să experimentezi cât mai multe variante cromatice, pe pleoapele tale. Ce se mai poartă, spui?

Citește și:

Se poartă Smoky eyes cu coadă de pisică pe antracit și auriu la Dolce & Gabbana. Se poartă Smoky cu gri-închis metalic și negru pe pleoapa inferioară la Marc Jacobs. Se poartă fumuriu pe negru la Coach și accente de glitter la Alice + Olivia. Și se poartă mult ”bedroom smoky eyes”, adică acel machiaj seducător, senzual!

Aici prinde bine exemplul meu de tutorial Smoky eyes cu nuanțe de maro, căci și stiliștii au mers pe tonuri de pământ. Inspiră-te de la Tom Ford, Area și Miu Miu, care a folosit și coadă dublă cat-eye cu tuș, accentuată, peste! Este o modalitate simplă și spectaculoasă de a completa această tehnică pentru machiaj Smoky eyes maro.


Ca final, completez ideea mea de tutorial Smoky eyes cu nuanțe de maro cu o sugestie de colorare a buzelor. Designerii au mers pe alăturări de ruj sau gloss nude, pentru ca grandoarea și spectacolul machiajului să fie în centrul scenei!

Citește și:

    Sursa foto front page – Unsplash

    Vizionare placuta


    Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.