Setari Cookie-uri

Cum realizezi machiajul cu farduri colorate multiple în acest sezon

Machiajul cu farduri colorate multiple este unul dintre cele mai des întâlnite tipuri de make-up, propuse de stiliști, pe catwalk. Cu cât pare de restrictiv, fiindcă îmbină mai multe culori, adesea cu saturație intensă, cu atât este, de fapt, mai interesant. Și chiar echilibrat, aș zice. Vezi cum te machiezi cu mai multe culori și ce machiaje colorate se poartă mai exact, din micul meu ghid stilistic!

Machiajul cu farduri colorate multiple îmbină adesea tonuri intense, pure, stridente. Însă uneori el adună și tușe pastelate, diafane, delicate, deși contrastante. Pentru că de fapt, despre asta e vorba când ne referim la ce machiaje colorate se poartă acum. La contrast!

Așa cum întreg sezonul acesta rece este o juxtapunere de contraste, care mai de care mai interesante, și când vine vorba de make-up, asistăm la delimitări din spectru cromatic opus. Sau cel puțin la asocieri intense, pe care altădată nu le-ai fi visat!

Să fie de la moda anilor 80 și 90 și de la inspirația Disco? Oare de acolo să se tragă și toate fardurile neon pe care le-am văzut în colecțiile marilor case de modă? Să fie fascinația pentru tot ce înseamnă caleidoscopic și eclectic și amestecat? Să fie dorința de a ajunge la echilibru și atunci când folosești extreme? Machiajul cu farduri colorate multiple le adună pe toate, ba mai mult!

Citește și:

Citește despre moda retro aici

Citește despre moda retro aici

Este, dacă vrei o respingere a tradiției, o acceptare a haosului, manifestat fie și prin culoare! Este un manifest al femeii actuale, puternică dar vulnerabilă, cu multe nuanțe, deci! Vorbim despre ce machiaje colorate se poartă, dar de fapt vorbim despre o mantra a femeii moderne.

O femeie spectacol! O femeie ce adoptă machiajul cu farduri colorate multiple pentru a ieși în evidență. pentru a reinventa frumusețea și tiparele ei. Pentru a reinventa echilibrul, mai departe de tot ce a învățat până acum. O femeie enigmatică, intensă! Cum face ea acest haos în toate culorile posibile să existe? Vom vedea exact ce au propus creatorii de modă. Și tu vei vedea cum te machiezi cu mai multe culori, așa încât să obții o balanță, fie ea și explozivă!

Citește și:

Se poartă mult machiajul cu farduri colorate multiple: de la pastel la tonuri intense!

Cum te machiezi cu mai multe culori în același make-up? Spuneam mai sus că este vorba d contrast și de tente intense. Ei bine, adesea aceste nuanțe puternice sunt neon, electrice. De exemplu, sugestiile Area, ce îmbină farduri mate cobalt, turcoaz și galben spun exact povestea aceasta!

La polul opus, Altuzarra mixează verde, turcoaz și violet-lila pastelate, în pudre suave, delicate, ce merg către tâmple și pomeți. Și, dacă te gândeai că e prea delicată povestea aceasta iar eu îți spuneam despre femeia contrastelor, Altuzarra completează machiajul cu farduri colorate multiple cu contur cat-eye negru, exagerat, până sus pe arcade.

Și, pentru că ți-a, promis că vorbim și despre cele mai electrice nuanțe, hai să vedem și ce machiaje colorate se poartă, dacă ești îndrăgostită de neon și color blocking! Iată, deci, cum te machiezi cu mai multe culori în același make-up, de la ton în ton la contraste complementare sau cu inserții Goth!

Citește și:

farduri colorate

Alege farduri colorate de aici

Combină cât mai multe nuanțe neon pentru un look desprins de pe catwalk!

La Anna Sui am văzut machiajul cu farduri colorate multiple ton în ton. Violetul închis este completat de degradeuri de fuchsia și roz. La Sies Marjan am văzut contrastele, galbenul intens, muștar fiind scos în evidență de turcoazul retro, vernil. Iar la Antonio Maras machiajul cu farduri colorate multiple este între feminin și Goth, cu degradeuri de la cyclamen și violet, până la negru, într-un fel de cat-eye exagerat mult către tâmple.

Dacă vorbim despre tonuri de neon și despre cum te machiezi cu mai multe culori, trebuie să îți recomand și viziune electric-minimalistă a lui Tibi, unde cat-eye-ul a fost realizat cu farduri violet pe pleoapa superioară șu creion turcoaz electric pe pleoapa inferioară.

Citește și:

Nu puteam vorbi despre ce machiaje colorate se poartă fără să menționez fascinația spațială sau intergalactică a lui Emporio Armani. Cu accente futuriste de argintiu metalic, cu gri antracit și mult verde intens, stiliștii designerului italian au reușit un contrast cromatic și de textură.

farduri neon

Alege farduri neon propuse aici

După cum vezi fascinația pentru machiajul cu farduri colorate multiple a fost puternică. Fie pe stil minimal, fie pe degradeuri sau blending, fie pe cat-eye sau pulverizarea culorilor în praf. Ce trebuie să reții, legat de cum te machiezi cu mai multe culori este faptul că ochii atât de accentuași au nevoie de echilibru. Adesea stiliștii au mers pe buze nude, neutre, mate sau lucioase, cremoase. Pentru a sublinia și mai mult look-ul, machiajul cu farduri colorate multiple a fost adesea completat de mascara în tonuri neon sau electrice!

Citește și:

Acum că știi ce machiaje colorate se poartă, sper că nu mai ai întrebări. Aș mai avea eu o întrebare: îndrăznești?

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.