Setari Cookie-uri

Machiajul cu tuș în stil cat-eye exagerat: ce aduce nou sezonul viitor

Machiajul cu tuș în stil cat-eye cunoaște noi valențe sezonul acesta. Devine spectaculos, exagerat, foarte vizibil. Adesea din codiță de creion sau tuș, dar la fel de des cu farduri și accente de creion, fie cu grafisme, fie cu pensulație fină și degradeuri teatrale, acest machiaj este perfect pentru zi, dar și pentru ocazii speciale și seri în care privirea ta va cuceri într-o clipită.

Încă de la început trebuie să menționez că există două feluri de a realiza un cat eye exagerat în toamnă-iarnă 2018-2019. Poți trasa un machiaj cu codiță cu tuș sau pot realiza un cat eye exagerat cu farduri și degradeuri spectaculoase, ca de scenă.

Acestea fiind spuse, te invit să descoperi cum realizezi machiajul cu codiță anul acesta, să vezi ce produse ai nevoie pentru a-l realiza la tine acasă, ce propuneri se pretează ziua și ce variante ”merg” seara și ce designeri au propus aceste stiluri, pe catwalk.

Machiajul cu tuș în stil cat-eye are darul de a-ți accentua privirea și de a fi mereu la modă. Totuși, anul acesta vorbim despre un cat eye exagerat, chiar și atunci când e vorba de linie trasată cu tuș ori creion, întrucât codița este alungită, uneori dublată pe arcade sau dusă către tâmple.

Citește și:

machiaj stil cat eye ca al Selenei Gomez

Vezi și alte sugestii ale noastre

Alteori vorbim despre mai mult decât un simplu machiaj cu codiță cu tuș (da, e simplu, mai ales dacă descoperi mai jos trusele ce te ajută să trasezi codița perfectă, precisă și sexy!).

Vorbim despre un smoky eyes îmbinat cu cat-eye, cu colțurile externe ale ochilor accentuate de fard și linia pleoapelor interne subliniată de contur. Așadar, hai să vedem cum realizezi machiajul cu codiță anul acesta!


Machiajul cu tuș în stil cat-eye se reinventează și în toamna aceasta!

În toamna și iarna aceasta avem un machiaj cu codiță de tuș ce amintește de Cleopatra. Cu eyeliner sau creion dermatograf intens, kohl, asortat cu buze nude, rozii, roșii intense sau în alte tonuri tari, acest cat eye exagerat este un clasic reinventat. Este seducător, provocator, sofisticat dar suficient de versatil să înveți să îl realizezi pentru orice ocazie.

Citește și:

tuș pentru machia stil cat-eye

Șabloane pentru contur cat eye Tuș de ochi diverse modele

Creion waterproof cu vitamina C și E

Cum realizezi machiajul cu codiță anul acesta? Designerii au ales fie un contur smooth, delicat, cu finisaje în degrade, din farduri sau creion, dar și variante cu tuș precis, cu contur de jur împrejurul ochiului și codiță externă. Inspiră-te de la Dolce & Gabbana, Negris Le Broom și Sonia Rykiel să vezi cum realizezi machiajul cu tuș în stil cat-eye, versatil, potrivit atât ziua cât și seara.

Extra tip: un altfel de cat eye exagerat găsești la Prada, cu creion și farduri albastru electric, cu pietre argintii aplicate pe arcade, până sus către tâmple. Machiajul cu tuș în stil cat-eye cu nuanțe neon propus de Prada este perfect pentru nopți în club sau petreceri.

Citește și:

Extra extra tip: găsești un machiaj cat eye exagerat cu glitter negru de jur împrejur, în strat gros, cu contur accentuat la Alice + Olivia.


Vezi cum realizezi machiajul cu codiță anul acesta din farduri + truse de ajutor

Spuneam că machiajul cu tuș în stil cat-eye se poate realiza și cu ajutorul fardurilor. Astfel de combinații de farduri duse până la tâmple, în codițe fie accentuate (neon la Tibi), fie cu degrade pastelat (Altuzarra) sunt adesea completate de grafisme de tuș negru, cu aceeași codiță de pisică.

Pentru a realiza un cat eye exagerat cu farduri, vezi sugestiile Marc Jacobs (cat eye până la tâmple cu antracit gros și sclipici, plus eyeliner pe conjunctiva inferioară), Cividini (machiaj cu codiță cu tuș negru și fard cu glitter verde, către tâmple) și Prada (cat eye exagerat cu fard neon verde și cristale argintii aplicate).

Citește și:

Iată și o altă modalitate ce te va inspira să- știi cum realizezi machiajul cu codiță anul acesta! La Antonio Marras cat-eye-ul este făcut cu farduri fuchsia și negru, cu tușe spectaculoase de culoare și blending între cele două tonuri (fuschia pe interior, negru pe exterior către tâmple). La fel, un machiaj cu codiță cu tuș și farduri negre și gri, blenduite în stil degrade, găsești ca inspirație la Miu Miu. Am putea spune că este un cat-eye amestecat cu smoky eyes, de-a dreptul teatral, spectaculos, ideal de seară și evenimente speciale.


Extra pont: găsești machiajul cu tuș în stil cat-eye, de data ceasta cu creion sau fard neon, colorat intens la Dior (galben intens), Tibi (violet, turcoaz) și Calvin Luco (cobalt). Oricum ai alege să îl porți, mai clasic sau de-a dreptul diva-style, încearcă-l! E sezonul lui, fără doar și poate!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.