Setari Cookie-uri

Rujurile în nuanțe electrice neon te pun în centrul atenției

Cauți o pată de culoare în acest sezon? Îți dorești să ieși în evidență? vrei să fii centrul atenției? Alege să porți rujuri în nuanțe electrice neon, pentru toate acestea, and then some! Descoperă, deci, cum porți tonurile intense, să fii la modă!

Înainte de a-ți prezenta cele mai șic variante de rujuri în nuanțe electrice neon pe care stiliștii și make-up artiștii le-au ales pentru podiumurile de modă, este cazul să îți spun un singur lucru! Dacă porți rujuri în culori neon, mai ales dacă alegi texturile mate, și nu pe cele cremoase sau lucioase ori sclipitoare, ai mare grijă la cum arată buzele tale!

Pentru a purta ca un superstar rujuri în nuanțe electrice, nu uita de gomajul delicat al feței și buzelor, implicit și de hidratare! Nu e nimic mai neplăcut estetic decât rujurile colorate, mate, lăsând la vedere buze crăpate sau deshidratate.

Tot înainte de a trece în listă cele mai șic rujuri în nuanțe electrice neon pe care stiliștii le-au propus pentru toamnă-iarnă 2018-2019, îți mai spun că dacă alegi buzele evidențiate, ar fi cazul să păstrezi ochii cu machiaj natural, eventual, mici accente de dermatograf în contrast cu buzele (acest stil e foarte cool acum!) sau mascara colorată, tot neon.

Citește și:

Acestea fiind spuse, te invit să descoperi cele mai tari rujuri în culori neon mai jos, alături de exemple din care să te inspiri de la marii designeri. Tu ce rujuri în nuanțe electrice alegi să porți?

Eyelinere de sezon

Citește totul despre eyelinere aici

Din anii 80 și până acum nu s-au pierdut pe drum: alege rujuri în nuanțe electrice neon pentru un look retro

Tonurile electrice, neon au migrat din anii 80 și trebuie să spun că cel mai des s-au purtat la ochi în acest sezon. Adesea cu farduri intense dar și mai des cu dermatograf strident, neon, make-up-ul neon, amintind de anii 80 a fost mult promovat pe catwalk. Totuși, se poartă și rujuri în nuanțe electrice neon, dacă preferi să pui buzele în evidență.

Se potrivesc de minune cu sacourile cu umeri exagerați, cu rochiile cu paiete și umeri mari, cu Bling-Bling-urile masive, cu color blocking-ul specific aceleiași perioade ”Disco”. Dacă alegi rujuri în culori neon, trebuie să știi că acestea se poartă și ziua, și seara, ba chiar și la birou, dacă mizezi pe texturi mate. Totuși, poți oricând alege și texturi cremoase, cu sclipici sau lucioase de rujuri în nuanțe electrice. Și ca să știi mai exact ce să alegi, pe ce pigment să mergi acum, vezi mai jos rujuri în nuanțe electrice neon, cu exemple din prezentările de modă.

Citește și:
  • De la încredere la frumuseţe!

Alege rujuri cremoase în nuanțe neon

Alege rujuri cremoase în nuanțe neon

Alege rujuri cu luciu electric

Ce nuanțe stridente de rujuri să alegi anul acesta

Se poartă rujuri în nuanțe electrice neon, în toate tonurile. La Philosophy, de exemplu am văzut rujuri în culori neon, cu pigment oranj, de exemplu, mizând pe textură mată. La Miu Miu am văzut textură lucioasă, umedă, cu rujuri în nuanțe electrice ”căpșunică” sau fuchsia ori cyclamen. La Rochas am văzut roșu intens, electric, cu textură mată, atât de versatilă pentru orice stil sau vârstă.

Și, dacă ești printre îndrăznețe, află că au defilat multe modele purtând rujuri în nuanțe electrice neon, ce par mai degrabă din paleta de farduri, nu de pigmenți de buze. De exemplu, la Maison Margiela, modelele au purtat ruj electric albastru-cobalt. Iar la Self-Portrait au fost prezente buze violet electric, cu contur verde intens.

Citește și:

    Tot pe lista de tendințe când vine vorba de rujuri în nuanțe electrice neon, găsești inspirație la Zadig & Voltaire, Richard Malone și Erdem. Aici stiliștii au îmbinat rujuri în culori neon, cu model de ”pete”. Practic folosești rujuri în nuanțe neon, și creeze un pattern cu pete sau picățele pe buze, și adaugi apoi un strat de gloss, pentru extra volum și efect!

    Alege seturi de rujuri în nuanțe electrice neon de aici

    Alege seturi de rujuri în nuanțe electrice neon de aici

    După cum vezi, ai de unde alege dacă vrei să porți rujuri în nuanțe electrice neon, din anii 80! Poartă-le cu atitudine și cu asumarea de a etala ceva firesc, natural, nicidecum strident! De fapt, aici e tot șarmul: să fii stăpână pe tine când alegi să porți buze colorate intens, neom sau electric!

    Sursa foto front page – Unsplash

    Citește și:

      Vizionare placuta


      Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.