Setari Cookie-uri

Se poartă unghiile colorate în negru și nu doar Grunge

De la cele mai simple și Grunge unghii până la manichiuri cu decorațiuni opulente ori motive decorative sau grafice, artistice pe întregul pat unghial, se poartă negrul! Se poartă mult unghiile colorate în negru și azi îți voi spune exact cum s-au văzut ele în prezentările marilor creatori de modă.

Se poartă mult unghiile colorate în negru, de la texturi mate, ”patinate”, până la textura lucioasă, lăcuită, strălucitoare! Se poartă oja neagră, completată de decorațiuni și aplicații cât mai prețioase și reliefate. Se poartă oja neagră mată și oja neagră lucioasă, Dominatrix style, adesea cu grafisme, dungi, steluțe sau buline și tot felul de ”picturi” desenate.

Deși ai zice că unghiile colorate în negru sunt doar Grunge, Goth, Punk sau Rock, ori destinate tipelor urban-cool, care găsesc mereu un prilej de a purta geaca de piele, moda acestui sezon vine să te contrazică. Se poartă oja neagră în atâtea stiluri, de la cele mai minimaliste, la cele mai prețioase!

Se poartă oja neagră mată și oja neagră lucioasă, cu manichiură scurtă dar și cu unghii de acril sau cu gel, cât mai lungi. Fie că alegi unghia naturală și îți realizezi tu manichiura, fie că aplici unghiile lungi, ascuțite sau pătrățoase, să fie negru! Așadar, cum se poartă unghiile colorate în negru?

Citește și:

manichiură metalică

Vezi ce variante de manichiură metalică poți alege

În acest sezon se poartă unghiile colorate în negru, cu textură mată dar și lucioasă

Tonurile bogate și saturate, texturile profunde, opulente se văd atât la nuanțele de roșu, violet sau burgundy, cât și la manichiura pictată în negru. Și unghiile colorate în negru au profunzime! Exemple de acest gen găsești la Philip Lim și Self-Portrait, unde au ieșit în evidență unghiile date cu ojă neagră lucioasă.

Se poartă oja neagră, cu peliculă irizantă, sidefată, ce creează oglindiri colorate, un exemplu găsind la Naeem Khan. Se poartă atât manichiura cu ojă neagră mată, cât și aceea cu ojă neagră lucioasă! Fie cu lungime naturală, scurtă, cu colțurile semi-rotunjite sau ușor pătrățoase, fie cu lungime exagerată, cu vârfuri ascuțite sau semi-ascuțite.

Citește și:

Acest gen de manichiură simplă, fie ea mată, fie lucioasă, cu aspect de lac, se poate asorta la orice ținută, indiferent de vârstă. Chiar și ținuta office poate arăta sobră, spectaculoasă și elegantă cu o manichiură neagră mată, de exemplu. Așa cum ținuta de seară poate ieși în evidență cu unghii negre lucioase, cu aspect de gloss! Sau invers, de ce nu? Cât despre unghiile colorate în negru, cu model sau pattern, ori cu aplicații prețioase, strălucitoare, te-aș sfătui să alegi acest de manichiură doar la ocazii speciale și evenimente prețioase. Dar, mai bine, te invit să citești mai jos cum se poartă oja neagră cu completări prețioase sau grafice!

ojă neagră mată

Alege ojă neagră mată de aici

Se poartă oja neagră atât în look Punk sau Grunge, cât și cu aspect sofisticat, prețios sau cu modele pictate

Se poartă unghiile colorate în negru și atât, desigur! Dar se poartă și îmbinările de unghii negre cu unghii în alb-negru. La Gypsy Sport stiliștii au propus unghii negre alături de unghii albe și modele în dungi sau pătrățele, stil arlechin, în alb-negru.

Citește și:

De la super-finisaje și modele realizate ”la dungă”, trecem la modele reliefate, ce imită unghiile de vrăjitoare, căci altfel nu-mi explic! Totuși, în numele varietății și al cunoașterii, trebuie să îți spun și de unghiile colorate în negru, în strat foarte gros, atât de gros încât se creează un adevărat basorelief pe unghii. Pentru inspirație, te invit să vezi colecția Gareth Pugh!

Se poartă oja neagră completată și de desene prețioase, ce imită brocartul. Te poți inspira de la Antonio Marras, unde unghiile colorate în negru au fost completate de inserția unei unghii negre peste care s-a picat cu roșu și s-au realizat motive sinuoase, florale, romantice, cu auriu metalic. Acest gen de manichiură se poate realiza atât cu ojă neagră mată, cât și cu ojă neagră lucioasă, atât timp cât unghia cu model este cea evidențiată.

Citește și:

ojă neagră lucioasă

Alege ojă neagră lucioasă de aici

Se poartă oja neagră, poate mai mult decât în alte sezoane, însă, dacă ai observat nu am vorbit nicăieri de unghiile colorate în negru ”neglijent”. Deși de inspirație Goth, Dark, Grunge, Punk sau Rock, unghiile date cu ojă neagră nu au finisaje neglijente. Totul este ”așezat”, prețios, fără detalii sau elemente ce ar sugera aspectul patinat sau oja ce se cojește, ca în alte sezoane. Fie că vorbim despre unghiile cu ojă neagră mată, fie că ne referim la manichiurile cu ojă neagră lucioasă, finisajele de excepție, cu atenție pictate, ”de salon” au fost ceea ce a diferențiat trendurile actuale de cele trecute.

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.