Setari Cookie-uri

Manichiură șic: se poartă unghiile în culori metalice 

Dacă există ceva specific când vine vorba de tipuri de manichiură la modă în 2018, atunci cuvântul este ”prețios”. Opulența, bogăția, prețiozitatea, sofisticarea acestui sezon migrează de la haine, la pantofi, genți, accesorii, bijuterii, texturi, coafuri și până la machiaje și chiar unghii. Așa că nu e nicio surpriză că se poartă unghiile în culori metalice!

Se poartă ojă cu sclipici și se poartă lacuri de unghii metalice. Și asta pentru că la capitolul cum îngrijești unghiile în acest sezon, metalicele, strălucirile, irizațiile ce captează și reflectă lumina aduc un plus de efect oricărei apariții urbane.

Nu putem vorbi despre ce oje se poartă în 2018 fără să aducem în discuție unghiile în culori metalice. O manichiură la modă în 2018 o reprezintă unghiile cu motive animal print, ca la Kenzo. Ce oje se poartă în 2018? Se poartă unghiile nude, curate, mate, pe care specialiștii în frumusețe le-au denumit unghii de balerină.

Cum îngrijești unghiile în primăvară-vară 2018? Le creezi modele desenate și le acoperi cu lac transparent ca la Preen, de exemplu. Se poartă ojă cu sclipici însă se poartă și unghii mate, în nuanțe tari, neon, ca la Jeremy Scott. Se poartă unghiile în culori metalice dar și unghiile colorate intens în roșu sau roz cyclamen.

Citește și:

Poți alege lacuri de unghii metalice, sau poți opta pentru tonuri suave, delicate, pastelate, ca la Paul Costelloe. Și se poartă unghiile ”punk„ cu tonuri de roșu și negru, ca în filmele cu vampiri. Și da, se poartă atât de mult tentele cu irizații metalice!

Unghiile în culori metalice: inspiră-te din sugestiile Roland Mouret

Unghiile în culori metalice ca la Roland Mouret sunt cu adevărat show stopper. Nu au cum să nu te scoată în evidență. Nu au cum să nu capteze privirile! Dacă alegi lacuri de unghii metalice, dacă mai sunt și colorate, vei obține o manichiură la modă în 2018.

Și acum că am spus ce oje se poartă în 2018 și am menționat metalicele, află că se poartă ojă cu sclipici sau tentă metalică, atât în ținute casual, cu tentă urbană, cât și la party-uri. Evită, totuși să porți acest gen de manichiură la birou sau la ocaziile speciale, ci păstreaz-o mai degrabă pentru vacanțe, de exemplu!

Citește și:

Descoperă totuși și câteva sugestii despre cum îngrijești unghiile și la birou! Pentru că poți purta manichiura strălucitoare și la ținute office sau business.

Manichiură șic: se poartă unghiile în culori metalice 

Lacuri pentru unghii în culori metalice Lacuri cu glitter

Unghii cu glitter metalic ca de la stiliștii Ana Sui

Așa cum se poartă unghiile în culori metalice, așa cum poți purta nude-ul natural, o altă manichiură la modă în 2018, indiferent de stilul abordat sau de ocazie, poți alege și ojele roz pastelat, și chiar lacuri de unghii metalice, cu glitter. Se poartă ojă cu sclipici în primăvară-vară 2018 și nu ca până acum!

Ca și în cazul manichiurii franțuzești cu culori tari în loc de alb, pe vârful unghiei, și glitterul se concentrează pe patul unghial către vârf. Pentru astfel de manichiuri este foarte important cum îngrijești unghiile. Și acum că am discutat ce oje se poartă în 2018, nu-mi rămâne decât să îți spun că natural, dar cu ceva în plus, este definiția sezonului acestuia cald.

Citește și:

Se poartă unghiile în culori metalice și nu sunt de neglijat și recomand cu drag lacuri de unghii metalice doamnelor curajoase. E păcat să nu adăugăm puțin sclipici în viața noastră, atunci când se poate! Și acum se poate! Se poartă ojă cu sclipici și înțeleg de ce este aceasta o manichiură la modă în 2018. Pentru că este atât de aproape de natural, fără a fi sec! Pentru că adaugă un plus de luciu chiar și la birou!

Așadar, este important și cum îngrijești unghiile pentru aspectul natural sănătos, mai ales că pe tentele metalice se observă denivelările și imperfecțiunile. Dar este important și să știi ce oje se poartă în 2018. Iar acum știi!

Pupici cu sclipici! :*

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.