Setari Cookie-uri

Frumusețe naturală cu ingrediente proaspete din Provence L’OCCITANE lansează o nouă gamă de răsfăț pentru buze și ten

L’OCCITANE a ales ingrediente naturale din fructe și legume scăldate în soarele provensal și a creat o nouă linie de produse pentru un ritual de frumusețe ce dezvăluie un aspect sănătos și vitaminizat al feței și buzelor.

comunicat de presa

Ești în căutarea unor produse de înfrumusețare cu formule naturale și sănătoase pentru piele, care să-ți ofere o experiență senzorială, rezultate eficiente și un look natural?

L’OCCITANE a ales ingrediente naturale din fructe și legume scăldate în soarele provensal și a creat o nouă linie de produse pentru un ritual de frumusețe ce dezvăluie un aspect sănătos și vitaminizat al feței și buzelor.

Noua gamă de machiaj pentru buze inspirată din natură „Fruits & Vitamins” are formule eficiente și curate, 100% vegetariene (fără silicon sau uleiuri minerale), fiind infuzate cu uleiuri de rodie, pomelo și morcov organic din Provence, bogate în vitamina C și E. Produsele alcătuiesc un ritual fructat în 3 pași pentru buze strălucitoare și catifelate.

Citește și:

Pasul 1. PREGĂTIRE cu SCRUB delicat

Disponibile în 3 variante: cu mandarină, zmeură sau smochine, scrub-urile exfoliază ușor suprafața buzelor și o hidratează în totalitate, pentru buze netede, suple și proaspete.

Pasul 2. ÎNGRIJIRE cu BALSAM colorat sau MULTI-BALSAM

Multi-balsamul are acțiune 3-în-1, fiind ideal ca balsam hidratant, mască și primer. Catifelează și repară buzele uscate, netezește liniile fine și protejează. Pentru efect intens de hidratare, poate fi folosit și ca mască.
Balsamul fructat perfector 2-în-1 dezvăluie culoarea naturală a buzelor și oferă volum, pentru un aspect mai plin și mai hidratat.
Balsamurile colorate disponibile în 4 variante, au o textură cremoasă, cu o culoare ce se așează confortabil pe buze și oferă hidratare timp de 8 ore.

Citește și:

Pasul 3. COLORARE cu LIPSTICK cremos

Acoperă buzele ca un balsam colorat și oferă o culoare bogată, cu un finisaj uniform și o aromă delicioasă. Culoarea celor 8 nuanțe se intensifică pe măsură ce se aplică mai multe straturi, oferind buzelor protecție și hidratare pe tot parcursul zilei.

MĂȘTILE pentru ten iluminează, purifică și calmează pielea după o singură utilizare, având texturi atât de proaspete, ca și cum le-ai pregătit acasă! Îmbogățite cu ingrediente provensale, acestea oferă pielii exact ce are nevoie, având 3 texturi hrănitoare home-made, de gem, piure sau iaurt.

  • Mască exfoliantă cu pomelo proaspăt corsican, bogat în AHA și acizi din fructe care exfoliază rapid și oferă strălucire pielii. Textura măștii este fină, având 100% semințe naturale exfoliante.
  • Mască purifiantă cu cimbru proaspăt din Provence, îmbogățit cu zinc, recunoscut pentru proprietățile sale de purifiere și detoxifiere a pielii. Masca oferă exfoliere blândă și catifelare, absorbind excesul de sebum.
  • Mască calmantă îmbogățită cu coacăze negre proaspăt culese din sudul Franței, bogate în calciu și magneziu. Masca oferă o senzație instantanee de revigorare și calmare, precum și o strălucire aparte pielii.

Descoperă noile produse L’Occitane! Vino în magazinele L’OCCITANE din toată țara sau în spațiile special amenajate din farmaciile Sensiblu selecționate. Află detalii și pe: http://ro.loccitane.com/

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.