Setari Cookie-uri

Tratamente pentru acnee: 6 soluții pentru tenul problematic

Acneea poate deveni un coșmar îndepărtat - iată câteva soluții eficiente care te ajută în lupta cu această afecțiune de ten.

Mai mult ca sigur că te-ai confruntat până acum cu probleme de ten - uscare, pete roșii sau puncte negre, coșuri. Și la fel de bine ai încercat să cauți și soluții, doar că multe dintre ele te-au dezamăgit. Cu câteva recomandări îți venim și noi în ajutor - soluții profesionale pentru tenul problematic, ca să regăsești frumusețea unui chip de care să te reîndrăgostești.

Kit Tratament Cosmetic Gerovital Stop Acnee

Brandul Gerovital a gândit un pachet complet pentru a trata acneea. Acest kit include tot ce are nevoie un ten cu probleme precum imperfecțiuni, pori astupați, puncte negre și exces de sebum. Mai exact, sunt incluse în kit un gel spumant purifiant (formulă ce reduce activitatea bacteriană de pe piele, utilizare zilnică cu vitamine E care hidratează), o cremă gel sebum-control (matifiază și reduce iritațiile, lasă tenul luminos și curat), o cremă ultra-activă (stimulează vindecarea leziunilor acneei).

Citește și:

Îl poți comanda aici

Set cosmetice împotriva acneei Yasumi Med Box

Este un set profesional și medicinal pentru îngrijirea tenului. Acesta conține 2 fiole cu ser anti-acnee, 2 sticluțe cu conținut concentrat și una cu un produs de luminozitate, bol și perie pentru aplicare. Dacă sunt urmate întocmai ritualurile de îngrijire cu aceste capsule magice s-ar putea ca rezultatele să uimească.

Îl poți comanda aici

Ser de față dermatologic anti-acnee Bielenda

Dacă ai un ten problematic, un tratament pentru acnee pe care să îl iei în considerare este cel de la Bielenda, care a creat o linie specială pentru problemele cutanate, Dr. Medica. Cu ingrediente active, serul dermatologic de față acționează direct asupra leziunilor. Acesta conține acid mandelic (efect antibacterian, calmare și echilibrare tonus piele), azeloglicin (reduce excesul de sebum, oprește creșterea bacteriilor acneice) și cu niacinamide (hidratează pielea). Va curăța porii și tu vei obține un ten mai luminos și răsfățat.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Cremă hidratantă Dermacol pentru ten acneic

Sub formă de gel, această cremă are în compoziție ulei de arbore de ceai cu efecte antiseptice și dezinfectante și Zincidone pentru împiedicarea formării de sebum. Fără parfum, aceasta nu încarcă porii, lasă pielea moale și catifelată - se folosește atât ziua, cât și noaptea. Pielea este vizibil mai moale, mai mată, mai sănătoasă.

O poți comanda aici

Tratament natural acneic de la Vegis

Un pachet ediție limitată care conține trei produse. Acestea sunt o cremă antiacneică Biosulf (extracte naturale de propolis și ceai verde, acid salicilic, vitamina E), o soluție pentru puncte negre și acnee bio de la Favisan, un gel antiacneic Acnecelan cu eritromicină. Împreună au efect antibacterian și antifungic, antiseptic, antiiriant, purifică, reduc sebumul și roșeața, calmând inflamațiile și tonificând tenul.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Set Mario Bădescu pentru acnee

Kitul cuprinde un balsam de curățare Acne Facial Cleanser, o loțiune specială cu castraveți, o sticluță cu uleiuri hidratante și o mască de ten. Dispunând de o selecție de elemente esențiale pentru îngrijirea pielii, special formulate pentru a purifica și echilibra tipurile de ten gras și combinat. Acne Starter Kit este un tratament dermatocosmetic eficient pentru tenurile acneice.

Îl poți comanda aici

foto: By RomarioIen, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.