Setari Cookie-uri

Cum se face că ai timp pentru toată lumea, mai puțin pentru tine?

Iubar.ro îți lansează astăzi provocarea celor 30 de minute de răsfăț săptămânal.

Ora 6.30 dimineața.

Alarma sună. Niciun snooze, nu îți permiți.

În 3, 2,1...ăla mic va da năvală în cameră cu vreo durere reală sau închipuită, cu drag de răsfăț sau pregătit să ceară de mâncare. Ai o mâna pe cafea, o mâna pe micul dejun al copilului, o mâna pe bigudiu și cu încă un pic de distorsonare în spatiutimp și legile fizicii, poate ajungi la grădiniță înainte să se uite educatoarea chiorâș la tine că ai întârziat.

Mai scoți un miracol din pălărie, te dai de trei oi peste cap și te teleportezi la serviciu la timp (aproximativ). 8 ore de muncă. Maraton înapoi către școală sau grădiniță. Dacă tot ești pe drum, nu te opreșți și la cumpărături? Doar știi lecția: o mână pe copil, o mână pe ghiozdanul lui, o mână pe plasa de piață...

Citește și:

Ajungi acasă și dacă tot ai atât de mult liber la dispoziție, faci de mâncare, bagi la spălat, faci lecții cu ăla mic, gospodărești cu ochii pe cronometru și cu precizia unui general de armată.

Dacă te uiți cu atenție în jurul tău, vei vedea că cele mai multe dintre noi au talentul de a îndeplini mai multe sarcini și mai multe roluri în același timp. Suntem mame și prietene, partenere, iubite, angajate, antreprenoare, colege, șefe, gospodine, psihologi, doctori, profesori și pare că avem resurse emoționale inepuizabile să le facem pe toate, cu capa de supererou fâlfâind nefolositor pe fundal. Zi drept, tu n-ai obosit? Și dacă ai obosit, de ce simți că e egoism să iei o pauză ca să îți tragi sufletul? Cum se face că ai timp pentru toată lumea, mai puțin pentru tine?

Citește și:

Sigur, ești capabilă să salvezi lumea de una singură, cu o mâna legată la spate dar, Doamne ferește, cum să te opreșți un pic să rasufli?! O să se facă o gaură la figurat în cer, cel mai probabil una la propriu în stratul de ozon și undeva la Pol se va mai topi un colț de ghețar pentru că ai îndrăznit să te oprești din maratonul tău zilnic.

Kudika și Iubar.ro îți lansează astăzi provocarea celor 30 de minute de răsfăț săptămânal. Îți ești ție datoare, măcar o dată pe săptămâna, să te gândeșți doar la tine și la lucrurile care îți fac ție plăcere ca să îți încarci bateriile și să fii prezentă apoi 100% lângă oamenii pe care îi iubești! Oprește-te, respiră și bucură-te de o baie îndelungată înconjurată de arome naturale, oferă-ti un tratament pentru față care să îți șteargă de pe chip urmele oboselii sau bucură-te de hidratarea oferită de o loțiune de corp delicată ca mătasea.

Citește și:

Iubar este căsuța produselor cosmetice naturale care conțin unturi și uleiuri presate la rece, precum și uleiuri esențiale pure. De asemenea, pentru că echipa Iubar susține românii cu inițiativa, o bună parte dintre ingredientele folosite de acești specialiști au proveniență autohtonă.

foto prima pagina Tuzmeka/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.