Setari Cookie-uri

Păr strălucitor și răsfățat chiar și vara: 6 șampoane profesionale cu protecție UV

Când gradele din termometre cresc, nu este suficient să ai grijă de sănătatea pielii. Investește și în protejarea podoabei capilare și folosește un șampon cu filtru UV pentru protecție solară.

Odată cu venirea verii avem în vedere să schimbăm garderoba și să alegem lucrușoare mai subțiri, mai versatile, mai lejere și subțiri. De asemenea ținem cont să aplicăm pe piele și pe ten creme cu SPF pentru a ne feri de efectele nocive de după expunerea la razele UV. Însă, neglijăm fără să ne dăm seama, frumusețea și sănătatea părului. Ar trebui să luăm în considerare să ne orientăm către produse cosmetice care protejează firul de păr împotriva efectelor razelor solare. Nu sunt foarte multe opțiuni în acest sens, dar cele recomandate de noi funcționează așa cum ar trebui.

Șampon pentru regenerare păr expus la soare

sampoane cu protectie uv

Serie Expert Solar Sublime este un șampon care ajută la refacerea părului după ce acesta a fost expus la soare. Cu filtru UV, se recomandă să fie folosit înainte dar și după o vacanță la mare, la ștrand sau pur și simplu la plimbările prin oraș când soarele este arzător. Regenerator, conține aloe vera și vitamina E, curățând în profunzime. În plus, protejează contra deteriorării cauzate de razele solare și asigură nutriția firului de păr, netezindu-l și conferindu-i strălucire.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Șampon cu protecție UV și ulei de argan

sampoane profesionale

De la Oro Therapy am găsit un șampon special pentru protecție împotriva razelor solare și a undelor ultraviolete. Cu efect de iluminare și acțiune hidratantă, acest șampon curăță delicat părul și scalpul. Prin conținutul de micromolecule de aur, ulei de argan și ulei de cyperus dulce, șamponul ajută (mai ales) când părul este uscat, despicat, lipsit de vitalitate și volum.

Îl poți comanda aici

Șampon hidratant pentru păr deteriorat de soare, clor și sare

sampoane profesionale

Kérastase Soleil Bain Après-Soleil este un șampon hidratant pentru părul deteriorat de efectele solare, de clor și sare. Curăță scalpul, spală părul și redă frumusețea acestora. Va parfuma discret părul, îl va hidrata și îl va regenera. Se folosește simplu: se aplică pe părul ud, se spumează, se așteaptă câteva minute și se clătește bine. Efectele sunt imediate.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Șampon Matrix Biolage pentru după expunerea la soare

sampoane cu protectie uv

Un brand mai puțin cunoscut este Matrix Biolage. Am găsit și aici un șampon hidratant care hrănește și ajută părul după expunerea la soare. Cu protecție solară, Biolage Sunsorials After Sun repară și protejează podoaba capilară, înlătură cu delicatețe orice urmă de sare și clor de pe fiecare fir. Produsul cosmetic tratează intensiv părul, având un efect intens reparator în fața deshidratării premature. Este fără parabeni și sulfați, conține extract din semințe de floarea-soarelui, păstrând părul strălucitor pe toată perioada verii.

Îl poți comanda aici

Șampon profesional pentru protecție solară

sampoane profesionale

Londa Professional propune pentru protecția părului, șamponul Sun Spark. Acesta hidratează părul uscat, curăță și protejează părul expus la soare. Îl va îngriji în fața efectelor razelor UV. Grație extractului de mandarine și ulei din semințe de macadamia, șamponul are proprietăți antioxidante.

Citește și:

Îl poți comanda aici

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.