Setari Cookie-uri

Ești pe fugă și nu știi cum să-ți aranjezi părul? Câteva idei de coafuri simple, rapide și de efect

Poate că ți s-a întâmplat și ție să te afli pe ultima sută de metri că trebuie să mergi la un eveniment sau la o întâlnire importantă și să nu ai timp să treci pe la salon pentru a-ți aranja părul.

Outfitul poate fi schimbat cu ușurință, însă la hainele elegante ar trebui să asortezi o coafură pe măsură. Mai jos ne-am propus să îți prezentăm câteva moduri în care poți să îți aranjezi părul atunci când știi că trebuie să arăți impecabil, însă nu ai timp nici să mergi la salon și nici să petreci prea mult timp în fața oglinzii.

Bucle lejere

Buclele te pot scoate dintr-o mulțime de situații neprevăzute. Dacă nu ai prea multă răbdare și vrei să fii gata în mai puțin de zece minute, atunci ai putea opta pentru bucle lejere, nu foarte bine definite, în stilul celor pe care le poartă vedetele de la Hollywood pe covorul roșu. Cum le obții? E destul de simplu: tot ce trebuie să faci e să pui placa la baza șuviței de păr și să o învârți în timp ce tragi ușor în jos, până la vârfuri.

Citește și:

La final nu uita să tapezi puțin părul din față și să folosești fixativ pentru a le da buclelor și mai mult volum. Iar dacă nu îți surâde ideea de a folosi o placă, e bine să știi că același rezultat îl poți obține și cu un ondulator automat. Aceste ondulatoare au, de obicei, mai multe setări de timp, de căldură și direcții de ondulare reglabilă, astfel că poți să obții toată paleta de bucle, de la cele lejere, de vară, la cele foarte bine definite.

Ponytail

Coafura ponytail poate fi potrivită pentru (aproape) orice fel de eveniment sau outfit și e foarte ușor de obținut. În plus, dacă te uiți la prezentările de modă internaționale, vei observa că acest mod de a-ți aranja părul e din nou în mare vogă. Cum faci să obții un ponytail? Nimic mai simplu. Începe prin a aplica o ceară de styling pentru a-ți face părul cât mai neted și ușor de aranjat. Prinde apoi, cu atenție, părul cu un elastic și la final nu uita să aplici un fixativ pentru a amplifica volumul.

Citește și:

Dacă vrei un ponytail mai elegant, atunci ai putea să aplici în jurul elasticului mici flori artificiale, care să învioreze coafura și să-i dea personalitate. Dacă nu ai timp, totuși, să aplici aceste detalii colorate, atunci ai putea opta pentru o bentiță neagră, subțire, din dantelă sau cu o broderie fină, care îi va da coafurii tale un aer foarte elegant.

Nodul neglijent

Această coafură poate fi pliată atât pe un outfit elegant, cât și pe unul casual. În plus, se face în doi timpi și trei mișcări. Cum o obții? Poți începe prin a aplica un fixativ și prin a tapa ușor părul. Ulterior ar trebui să îl împarți în două secțiuni egale, pe care pur și simplu le vei înnoda și prinde (la interior) cu ace speciale, de culoarea părului. Ai mai putea încerca și nodul dublu, care se obține la fel de ușor. În acest caz, tapezi părul cu o perie, îl dai pe spate, îl împarți în două secțiuni egale, legi un nod, îl fixezi cu agrafe, apoi legi un al doilea nod și îl fixezi și pe acesta cu agrafe. La final, nu uita să tapezi ușor vârfurile pentru a obține un look neglijent.

Citește și:

Toate coafurile de mai sus sunt foarte ușor de obținut, iar dacă le accesorizezi cu ținutele potrivite, le poți purta lejer la (aproape) orice fel de eveniment sau întâlnire. Încearcă-le și tu.

foto: katyandgeorge , Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.