Setari Cookie-uri

Advertorial Noaptea, sfetnicul tenului tău: Cum ne regeneram în timpul somnului?

Estée Lauder încurajează femeile din întreaga lume să își revendice timpul personal prin campania “The Night is Yours”

Într-o viață agitată și plină de taskuri, zilele sunt pline până la refuz. Din fericire, atunci când seara își intră în drepturi, situația se schimbă: indiferent cât de încărcată a fost o zi, noaptea se conturează sub forma unui univers plin de posibilități.

Estée Lauder încurajează femeile din întreaga lume să își revendice timpul personal prin campania “The Night is Yours”: fie că alegi să ieși în oraș purtând clasica little black dress și un machiaj de efect sau vrei să rămâi în casă pentru o porție de relaxare și răsfăț pentru tenul tau, noaptea e a ta, o opțiune, o transformare, începutul unei povești pe care o poți scrie așa cum dorești.

Pentru cea de-a două opțiune, am vești bune: crema Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative îți va reinventa standardul de îngrijire a tenului.

Este un fapt universal recunoscut: noaptea, capacitatea de regenerare a corpului crește. Cronobiologia ne poate spune, de fapt, exact în ce moment al nopții este “scanată” și reparată o anumită parte a corpului iar multiple studii ne explică, până la cele mai mărunte structuri, cum se produce un asemenea proces ciclic de reparare. În cazul pielii, s-a observat că regenerarea nocturnă se produce prin intensificarea producției de colagen și elastina, cele două ingrediente care mențin fermitatea și tinerețea celui mai mare organ al corpului omenesc.

Datorită acestui mecanism, ne trezim în fiecare dimineață în cea mai bună formă pe care procesele interne de regenerare ne-o pot oferi. Iar pe măsură ce anii trec și viața devine tot mai agitată și mai încărcată, fiecare asemenea mecanism necesită ajutor, în special în perioadele de stres și în sezoanele de tranzit.

Din fericire, alături de creșterea producției interne de substanțe care ne mențin tineri, în piele se mai produce o modificare pe timpul nopții, și anume creșterea permeabilității tegumentului. Pare că acest proces a fost anume gândit de natură pentru a veni în întâmpinarea super-ingredientelor din Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme de la Estée Lauder, o formulă gândită special pentru noapte, cu un mecanism de acțiune în perfectă armonie cu fiziologia tinereții.

Puterea regeneranta a cremei Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative se naște din fiecare dintre ingredientele sale, așezate cu grijă într-o formulă ce complimentează mecanismele naturale:

Arborele de Moringa a fost supranumit copacul imortalitatii nu doar datorită beneficiilor incredibile pe care le are sistemic, ci și datorită aspectului tânăr al pielii femeilor care îl folosesc. Extractul său are o acțiune antioxidantă intensă care, alături de concentrația crescută de precursori în colagen, transformă elixirul într-un adevărat ser al tinereții fără bătrânețe. Este motivul pentru care expertii Estée Lauder alături de botaniști de renume internațional, au izolat extractul de semințe ale arborelui de Moringa și l-au adăugat în formula de regenerare nocturnă a gamei Revitalizing Supreme+.

Acidul hialuronic nu mai este o noutate pentru iubitoarele de skincare, iar explicația stă în faptul că, indiferent cât de mult avansează știință, unele substanțe elementare vor fi întotdeauna indispensabile. Doza dublă de acid hialuronic vine pentru a compensa deshidratarea naturală din timpul nopții.

Lavanda marină din Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme a călătorit din țărmurile sudice ale Franței pentru a completa lista ingredientelor necesare pentru bună desfășurare a regenerării nocturne.

Fiecare dintre aceste ingrediente are beneficii uimitoate pentru regenerarea tenului. Însă rezultatul final este chiar mai spectaculos decât simpla sumă a ingredientelor din Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme: acestea acționează sinergic pentru a intensifica cu până la 80% producția naturală de acid hialuronic a pielii. Astfel, acțiunea formulei se aliniază și potențează biologia firească a corpului uman împletind într-un elixir cele mai recente descoperiri din știința, dar și respectul pentru natură.

Vizionare placuta


Oana a fost primul redactor sef Kudika.ro, pe vremea când era singurul angajat din redacție. Este pacifistă convinsă (când totul merge conform planului) și...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.