Setari Cookie-uri

Păr deteriorat? 5 produse care îți vor sări în ajutor!

Părul se deteriorează foarte ușor dacă nu avem grijă de el așa cum ar trebui. Trebuie să alegem produsele potrivite tipului nostru de păr și să îl protejăm cât mai mult!

Placa, ondulatorul, uscătorul de păr, soarele și vopseaua sunt doar câțiva dintre principalii dușmani ai unui păr lung și sănătos. Fiecare femeie știe cât de important este să îți cunoști tipul de păr și să folosești produse cât mai potrivite pentru el. Însă ce facem când nici acele produse nu mai dau roade? Apelăm la produse pentru păr deteriorat!

5 produse pentru păr deteriorat care îți vor sări în ajutor!

Mască nutritivă Hei Poa pentru păr uscat și deteriorat

Îmbogățită cu Ulei MONOI Tahiti D.O.C., această mască hrănește intensiv părul uscat, deteriorat și fragilizat. Un veritabil tratament, repară și întărește fibrele capilare, oferind acțiune anti-rupere. Hrănit și reparat, părul își recapătă catifelarea și strălucirea. Părul rămâne parfumat cu aroma dulce a apei de cocos. Mirosul persistă până la 5 zile pe părul tău și îi oferă o strălucire naturală. Cu atât mai mult, părul se va descurca mult mai ușor la pieptănat. Modul de utilizare este foarte ușor: aplicați pe părul ud de la rădăcină și până la vârfuri. Lăsați să acționeze timp de 10 minute și apoi clătiți. Pentru rezultate optime utilizați această mască de păr de două ori pe săptămână.

Citește și:

Masca de păr poate fi comandată aici.

Jason Balsam extra volum pentru păr deteriorat

Balsam Thin To Thick Extra Volum curăță părul și purifică scalpul, îndepărtând praful și sebumul. Îmbogățit cu Biotina, Panthenol și vitaminele C și E, lasă părul cu extra volum și în același timp protejează și "îmbracă" firul de păr, lăsându-l mult mai puternic și mai elastic. Acesta tratează împotriva ruperii firelor de par și lasă părul sănătos, strălucitor și cu extra volum. Acest balsam nu conține parabeni, SLS sau ftalati.

Balsamul poate fi comandat aici.

Madara Balsam nutritiv și regenerator pentru păr uscat și deteriorat

Acest balsam hrăneşte în profunzime părul uscat sau degradat şi îl regenerează, previne casarea părului şi despicarea vârfurilor, iar părul devine mătăsos şi uşor de coafat. În ceea ce privește ingredientele, urzica este o sursă bogată de vitamina A şi E, conţine şi minerale valoroase care hrănesc şi protejează pielea. Gutuia baltică bogată în vitamina C revigorează şi hidratează, îmbunătăţeşte circulaţia la nivelul scalpului, conferă strălucire. Uleiul de avocado este un emolient natural care este absorbit rapid de către piele. Are proprietăţi vindecătoare şi hidratante. Mod de folosire este unul foarte ușor: se aplică pe părul spălat şi încă ud. Se lasă să acţioneze 1-3 min., se clăteşte bine. Produsele cosmetice bio MÁDARA sunt create fără parfumuri sintetice, fără conservanţi sintetici, fără uleiuri minerale, fără propylene glycol sau alte ingrediente sintetice.

Citește și:

Balsamul poate fi comandat aici.

L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein

Suferința cauzată de părul foarte degradat este acum de domeniul trecutului. Cu masca pentru regenerare intensă L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein, părul dumneavoastră aspru redevine moale, fără îngreunare. Masca este îmbogățită cu proteine din quinoa aurie și lasă părul vizibil mai strălucitor și perfect neted.

Masca de păr poate fi comandată aici.

Șampon de lux pentru păr deteriorat Wella

Redați părului dvs. strălucirea sănătoasă. Șamponul de lux pentru păr deteriorat, Wella Professionals SP Luxe Oil hidratează, fortifică și hrănește perfect părul uscat și degradat, lăsându-l perfect neted. Răsfățați-vă părul cu această îngrijire de lux.

Citește și:

Șamponul poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină New Africa/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.