Setari Cookie-uri

Shopping: Cosmetice de vară pentru frumusețea ta

De la creme ce lupta împotriva celulitei până la loțiuni de protecție solară și deodorante, ți-am pregătit recomandări pentru absolut tot ce ai putea avea nevoie în această vara!

Topvet Body Care - gel pentru masaj anti-celulită

Gelul de corp Topvet Body Care îngrijește pielea întregului corp, înmoaie și netezește, are efect de lifting si fermitate și induce o senzație de confort. Se aplică dimineața și seara, pe pielea curată.

Produsul este disponibil aici

BodyBoom Coconut - exfoliant de corp, cu cafea

Exfoliatorul de corp curăță pielea de celulele moarte, hidratează și hrănește pielea, luptă împotriva celulitei, lasand pielea fină, revitalizata și suplă.

Se umezește pielea și se masează, cu mișcări circulare. Apoi se clătește bine.

Produsul este disponibil aici.

Collistar Special Perfect Body - crema de corp pentru fermitatea pielii anti-celulită

Produsul Collistar Special Perfect Body ajută la atenuarea simptomelor celulitei, astfel încât pielea va arăta din nou fermă și netedă. Se aplică pe porțiunile problematice ale corpului (picioare, șolduri, fese și abdomen). Se masează în piele, cu mișcări circulare și se lasă să absoarbă. Se utilizează conform instrucțiunilor incluse.

Citește și:

Produsul este disponibil aici.

Nuxe Body - ulei de slăbire anti-celulită

Produsul ajută la atenuarea simptomelor celulitei, astfel încât pielea va arăta din nou fermă și netedă. Diminuează celulita și are efect de fermitate, reface elasticitatea pielii, stimulează micro-circulația si se absoarbe ușor în piele.

Produsul se aplică cu mișcări circulare, pe părțile corpului cu un exces de țesut adipos și cu celulită (talie, fese, coapse). Se masează, până când produsul este complet absorbit.

Produsul este disponibil aici.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.