Setari Cookie-uri

5 produse de îngrijire a unghiilor care nu trebuie să îți lipsească

Mâinile și unghiile îngrijite spun foarte multe despre personalitatea noastră!

Întotdeauna remarc la femeile din jurul meu mâinile îngrijite și unghiile perfect aranjate. De această dată nu voi vorbi despre oje și culori, ci despre cum poți să ai niște mâini frumoase datorită unor produse simple de îngrijire și folosite într-un mod corect. O manichiură perfectă nu este neapărat cea realizată la salon, aceasta poate fi obținută și acasă atâta timp cât folosești câteva produse de îngrijire a unghiilor.

5 produse de îngrijire a unghiilor care nu trebuie să îți lipsească

Pila de unghii

Pila de unghii de 17 cm din PVC este un accesoriu practic pentru lucrările de manichiură. Pila de unghii te ajută ca tu sa lucrezi în unghiuri dificile cu ușurință. Confecționat din materiale rezistente, produsul poate modela cu rapiditate atât unghiile naturale, cât și pe cele false

Citește și:

Pila de unghii poate fi comandată aici.

Forfecuță de cuticule

Această forfecuță de cuticule este un instrument menit să ușureze procesul de stilizare a cuticulelor. Realizată din oțel inoxidabil de calitate superioară, este potrivită pentru tăierea cu precizie și îndepărtarea cuticulelor. Produsul nu se va deteriora în timp și nu va rugini. Forfecuța rezistă la sterilizări uscate la aer cald sau in sterilizator cu quartz.

Forfecuța poate fi comandată aici.

Instrument de împins cuticulele

Realizat din oțel inoxidabil, instrumentul pentru împins cuticule cu două capete este un accesoriu necesar atât în cazul unghiilor false, cât și în cazul manichiurii clasice. Zona cuticulelor se curăță cu ușurință, fără pericolul de a tăia sau zgâria pielița. Rețineți, împingerea corectă și curățarea prealabilă a zonei cuticulelor împiedica desprinderea gelului și apariția micozelor, și totodată acordă un aspect îngrijit oricărei manichiuri.

Citește și:

Instrumentul de împins cuticule poate fi comandat aici.

Ulei de cuticule cu Jasmine

Uleiul pentru cuticule este un tratament pentru unghii are efect de hidratare și emoliere. Uleiul cu aromă de Jasmine înmoaie aspectul rigid al cuticulelor și le oferă catifelare și rezistență. Pensula specială se folosește cu mare ușurință, necesitând doar o cantitate mica de lichid pentru a acoperi toată suprafața unghiei. Aroma deosebita a uleiului cu aromă de Jasmine te va cuceri imediat. Acest ulei pentru cuticule este un tratament profesional de unghii. Dacă este folosit regulat, acesta menține în mod natural frumusețea unghiilor. Este perfect și în cazul unghiilor exfoliate, iritate, crăpate sau umflate deoarece reduce la minim apariția infecțiilor sau a bacteriilor.

Citește și:

Uleiul de cuticule poate fi comandat aici.

Sterilizator ustensile manichiură

Instrumentele metalice utilizate în procesul de manichiură, pedichiură (forfecuțe, instrumente pentru cuticule, chiurete) trebuie atent dezinfectate și sterilizate după fiecare utilizare, pentru a evita posibilitatea contaminării cu diferiți germeni patologici: viruși (mai ales cei hepatici), bacterii, ciuperci. De asemenea, nu vom neglija sterilizarea periilor, a pilelor, frezelor, care intră în contact cu pielea și unghiile noastre. Ajută la menținerea instrumentelor (foarfece de tuns si de filat, forfecuțe de manichiură, cleștișori de tăiat cuticulele) la un grad ridicat de igienă. Sterilizatorul cu Quartz poate funcționa pana la 250 grade C.

Steralizatorul poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină Efetova Anna/Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.