Setari Cookie-uri

4 instrumente de coafat pentru un păr perfect aranjat

Coafura spune foarte multe despre personalitatea fiecăreia dintre noi!

Am experimentat de-a lungul tipului diferite tunsori, coafuri, vopsele de păr, nuanțe și accesorii la nivelul podoabei capilare, iar pentru acest lucru am avut nevoie de timp și de instrumente de coafat. Poți face mai multe decât îți imaginezi cu ajutorul câtorva dintre instrumentele de coafat pe care le ai la îndemână în viața ta de zi cu zi! Tot ce trebuie să faci este să fii atentă la detalii, să exersezi și să obții coafura pe care ți-o dorești!

4 instrumente de coafat pentru un păr perfect aranjat

Uscător de păr

Acest uscător de păr de 2200 W creează un flux de aer puternic. Combinaţia rezultată de putere şi viteză accelerează şi facilitează uscarea şi coafarea părului. Jetul de aer rece îţi fixează coafura O setare profesională esenţială, Cool Shot asigură un val de aer rece. Utilizează-l după coafare, pentru a fixa şi finisa coafura. Configurează şi controlează cu uşurinţă setările de căldură şi de viteză, pentru a crea coafura perfectă. Alege dintre 3 setări de căldură şi 2 de viteză pentru control deplin şi pentru uscare şi coafare precise

Citește și:

Uscătorul de păr poate fi comandat aici.

Placa de îndreptat părul

Aceasta placă de păr este perfectă pentru diferite forme de bucle. Plăci ceramice indestructibile cu Eloxal ajută la protejarea părului, iar plăcile mobile și înguste conferă o precizie mai bună. Temperatura este afișată pentru a seta intensitatea dorită. Vârful este rece la atingere pentru o mai bună manipulare. Cablul său are lungimea de 2m, iar din acest motiv este foarte ușor de folosit chiar și de persoanele care au un păr foarte lung. Pe lângă toate acestea, placa dispune și de o funcție de protecție cu oprire automata după 30 de minute.

Placa de păr poate fi comandată aici.

Ondulator de păr

Sublime Ends Curler este primul ondulator Philips conceput să-ţi protejeze vârfurile fragile atunci când te coafezi. Mulţumită tehnologiei premium SplitStop, poţi crea fără nicio grijă bucle moi, aşa că nu te mai ascunde şi ieşi din anonimat! Acest ondulator este potrivit atât pentru buclele de mărimi mici, dar și pentru buclele de mărimi mari. După ce realizăm cu ușurință buclele, părul poate fi strâns într-o coadă sau într-un coc lejer la baza gâtului pentru a oferi un aer boem persoanei care îl poartă.

Citește și:

Ondulatorul poate fi comandat aici.

Trusă de bigudiuri electrice

Bigudiurile electrice Ionic oferă bucle de lungă durată cu mai puțină căldură și te ajută să obții un look de vedetă de fiecare dată! Ionizarea oferită de aceste bigudiuri este un miracol dacă lupți cu efectul static. Ionii elimină orice efect static al părului, ajutându-te sa obții rezultate netede și un păr sănătos și strălucitor cu efect antistatic. În plus, aceste bigudiuri îți permit să te coafezi direct de la rădăcină, astfel putând să obții acele coafuri pline de volum. Cele 4 bigudiuri mici pot fi folosite pentru secțiunile inferioare, cele 10 bigudiuri medii sunt pentru zona centrală, în timp ce cele 6 bigudiuri mari sunt ideale pentru secțiunile finale, superioare, ale parului.

Citește și:

Trusa de bigudiuri poate fi comandată aici.

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.