Setari Cookie-uri

Folosește produse cu ulei de cocos pentru un păr strălucitor!

Uleiul de cocos este cunoscut pentru beneficiile sale extraordinare!

Deoarece este bogat în vitamine, minerale și diverse alte substanțe nutritive, uleiul de cocos poate deveni cel mai bun prieten al părului tău! Acesta ajută la creșterea rezistenței firului de păr, la strălucirea și catifelarea acestuia și este folosit ca ingredient în foarte multe produse cosmetice destinate îngrijirii părului. Astăzi vă voi prezenta câteva dintre produsele pe care eu le folosesc și care au avut un efect extraordinar pentru părul meu!

6 produse de îngrijire a părului cu ulei de cocos

Balsam cu keratină și ulei de cocos

Acest balsam oferă strălucire părului. Formula îmbogățită cu ulei de cocos, keratină și ingrediente anti-umiditate, ajută părul să reziste la umiditate și să rămână la fel de aranjat. Părul devine maleabil, mai ușor de pieptănat și aranjat. Modul de utilizare este unul foarte simplu: după ce ați aplicat pe păr șamponul, aplicați balsamul cu keratină și ulei de cocos pe părul umed. Lăsați să acționeze pentru câteva minute și clătiți.

Citește și:

Balsamul cu keratină și ulei de cocos poate fi comandat aici.

Șampon hrănitor cu ulei de cocos

Indiferent dacă părul dvs. este uscat de la natură sau a fost deteriorat, un lucru e sigur: are nevoie de îngrijire de calitate, pentru a-și recăpăta strălucirea. Șamponul nutritiv L’Oréal Professionnel Série Expert Nutrifier revitalizează intens părul uscat și deteriorat, datorită formulei îmbogățite cu ulei de cocos. Răsfățați-vă părul, chiar în timpul spălării.

Șamponul hrănitor cu ulei de cocos poate fi comandat aici.

Mască de păr L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil Coconut

Masca pentru păr L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil Coconut este o etapă indispensabilă în ritualul îngrijirii părului. Oferind părului un moment de regenerare, acesta va răsplăti strălucind în toată vitalitatea și frumusețea sa.

Citește și:

Masca de păr L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil Coconut poate fi comandată aici.

Șampon fortifiant cu ulei de cocos

Șamponul OGX Coconut Miracle Oil curăță eficient scalpul, spală bine părul și îi redă frumusețea naturală. Modul de utilizare este foarte simplu: Pe părul ud, se aplică o cantitate potrivită de șampon. Se spumează și se clătește bine. Pentru un efect optim, se continuă îngrijirea cu un produs din aceeași serie.

Șamponul fortifiant cu ulei de cocos poate fi comandat aici.

Mască pentru păr deteriorat cu ulei de cocos, acid hialuronic și colagen

Masca pentru păr Kallos KJMN este o etapă indispensabilă în ritualul îngrijirii părului. Oferind părului un moment de regenerare, acesta va răsplăti strălucind în toată vitalitatea și frumusețea sa. Acesta se utilizează astfel: Se aplică pe părul umed, spălat în prealabil cu șampon. Se lasă să acționeze conform timpului specificat pe ambalaj, apoi se clătește bine.

Citește și:

Masca de păr cu ulei de cocos poate fi comandată aici.

Mască de păr cu ulei de cocos

Colecția de măști pentru păr Sunflower Mega Care este o serie performantă de măști pentru păr create special pentru a rezolva problemele de îngrijire a părului.
Rezultate vizibile încă de la prima aplicare.

Masca poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină yurakrasil/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.