Setari Cookie-uri

7 zile pentru a-i oferi pielii tale un nou început!

Ce informații utile ai despre acneea cea nesuferită? Deși apare cel mai des în adolescență, poate continua să fie prezentă mult timp după această perioadă.

comunicat de presa

Pentru a accepta și trata acneea, trebuie să fii informat, iar severitatea acestei boli variază de la acnee ușoară (comedoane, uneori pustule și papule), la acnee moderată (multiple pustule și papule care pot fi prezente pe spate și piept), până la acnee severă (pustule dureroase, noduli, chisturi și inflamații).

Această afecțiune nu îți afectează doar fizicul, ci și încrederea sau starea de bine.

Cercetarea și dezvoltarea sunt elementele de bază ale Laboratoarelor Uriage, astfel că aici se verifică mereu formulele, se caută permanent componente revoluționare și eficiente. Astfel, Uriage a formulat 3 brevete exclusive pentru combaterea imperfecțiunilor legate de acnee:

  • Brevetul MPA Regul, cu efect de prevenție prin reducerea microbiofilmului patogen
  • Brevetul TLR2 Regul, ce calmează și reglează inflamația
  • Brevetul - Lemn dulce, ce ajută la matifierea pielii, datorită acțiunii de reglare a sebumului

Noutatea sezonului este că Hyséac, gama dedicată tenului acneic, își schimbă înfățișarea și aduce 4 produse noi, formulate pentru adolescenți, dar și femei.

Citește și:

Uleiul purifiant este primul pas în curățarea tenului cu exces de sebum. Cu ulei de floarea soarelui și de negrilică, produsul curăță în profunzime impuritățile și îndepărtează toate tipurile de machiaj, chiar și cel waterproof. În plus, formula protejează filmul hidrolipidic al pielii, lăsând o senzație curată și fresh.

Loțiunea tonică acționează eficient în obținerea unui aspect sănătos, mat și fresh. Aceasta micșorează dimensiunea porilor, redă luminozitatea pielii și o lasă purifiată.

Serumul anti-imperfecțiuni este formulat cu ingrediente active dermatologice puternice: AHA pentru a asigura o bună regenerare celulară, Zinc pentru matifierea pielii și Apa Termală Uriage, esențială pentru a-i reda strălucirea. Echilibrează microbiomul tenului acneic pentru a împiedica reapariția coșurilor, iar textura este una adaptată, de gel fresh, ultra light.

Citește și:

Masca peel-off este ideală pentru exfolierea ușoară a tenului o dată pe săptămână. Curăță porii în profunzime și le reduce dimensiunea, are acțiune seboreglatoare și anti-luciu.

Gama Hyséac are un singur scop: să te simți bine în pielea ta! Acceptă provocarea și urmează rutina timp de 7 zile, pentru a-i oferi pielii tale un nou început.

Află mai multe informaţii despre gamă pe www.uriage.com/RO/ro/game/hyseac

Socials: www.facebook.com/Uriage.Romania și www.instagram.com/uriage.ro

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.