Setari Cookie-uri

Protejează-ți pielea de razele soarelui: 3 creme cu SPF pentru orice tip de ten

Iată 3 creme cu SPF care îți vor proteja pielea!

Crema cu protecție solară este esențială în rutina de îngrijire a oricărui tip de ten deoarece previne apariția petelor provocate de razele UV, reduce riscul de îmbătrânire prematură a pielii și poate oferi un bronz mult mai uniform. Da, am desființat mitul conform căruia atunci când porți SPF nu te poți bronza! Adevărul este că există mai multe șanse să ai parte de o culoare armonioasă a pielii atunci când folosești loțiune cu SPF 50+.

3 creme cu SPF care îți vor proteja pielea

Crema cu Protectie Solara Ridicata Fata si Corp SPF 50 Lakshmi

Crema cu protectie solara SPF 50 este ideala pentru persoanele cu pielea sensibila sau foarte deschisa si copiilor. Produce un efect de bronzare treptat, sigur si uniform, protejand pielea si prevenind arsurile solare. Incetineste procesul de imbatranire a tenului si creeaza o bariera impotriva radicalilor liberi. Datorita amestecului de uleiuri vegetale din porumb, migdale dulci, galbenele, susan, masline si a extractelor de aloe si musetel, crema pastreaza pielea moale si elastica. Vitaminele A si E precum si extractul de morcov, previn inrosirea si imbatranirea precoce a pielii. Este ideala pentru persoanele cu pistrui si pentru cele care doresc sa se bronzeze intr-un mod sigur si eficient.

Citește și:

Crema poate fi comandată aici.

Crema Protectie Solara SPF 50 - Gerovital Sun Sun Protection

Crema cu factor foarte ridicat de protectie solara (50) este destinata in special copiilor si persoanelor cu pielea sensibila, avand o formula rezistenta la apa, imbogatita cu filtre UV minerale si organice care previn eficient arsurile si alergiile solare. Untul de cacao, vitamina E si uleiul de rodie cu proprietati hranitoare si antioxidante ofera pielii o hidratare optima si lupta impotriva efectelor negative ale radiatiilor UVA/UVB (pete pigmentare, uscare excesiva, semne de imbatranire).

Crema poate fi comandată aici.

Cremă cu protecție solară Emiplant

Intinerire naturala pentru piele si spirit: este ceea ce ne-am propus atunci cand am creat gama de produse cosmetice Elmiplant. Bun venit intr-o lume in care ingrediente naturale se contopesc in texturi incantatoare si arome delicioase pentru a-ti oferi o experienta de ingrijire unica! Ingrijeste-ti pielea cu formule naturale eficiente, create pentru a-ti conferi rezultatele dorite in functie de tipul de piele si de varsta ta.

Citește și:

Crema cu protecție solară poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină Lyubov Levitskaya/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.