Setari Cookie-uri

Wella Professionals relansează gama ELEMENTS

E timpul să fii mai blândă cu tine și să pășești într-o lume a confortului și a îngrijirii supreme. Te invităm să trăiești o  experiență mai sănătoasă pentru păr și scalp. Pășește în lumea Wella ELEMENTS!

comunicat de presa

Gama ELEMENTS este cea mai verde și mai prietenoasă linie de îngrijire din portofoliul Wella Professionals. Creată pentru un păr și un scalp mai sănătos, Wella ELEMENTS îți va revela o formulă și mai performantă, care are la bază ingrediente (într-un porcent de 99%) de origine naturală, fară siliconi, sulfați sau ingrediente derivate din animale. Și în plus, produsele au un ambalaj mult mai responsabil și mai prietenos cu mediul înconjurător.

Creată pentru toate tipurile de păr, de la scalpul normal până la cel uleios, noua gamă ELEMENTS de la Wella Professionals este compusă din următoarele produse:

ȘAMPON REPARATOR

Acest produs curăță delicat părul, fară să îl priveze de hidratare. Îl readuce la viață prin netezire și îi oferă un luciu de oglindă. Rezultatul este un aspect de păr sănătos, cu până la 30% mai neted. Șamponul reparator conține 91% produse de origine naturală, este fără sulfați sau siliconi și nu conține ingrediente derivate din animale. Testat dermatologic, el este ambalat într-un recipient din 80% plastic reciclat.

Citește și:

BALSAM REPARATOR

Acest tratament instant reînnoiește strălucirea și manevrabilitatea părului. Îl hidratează, îi oferă efect anti-frizz și împiedică despicarea vârfurilor. Se clătește la 30 de secunde după ce s-a aplicat pe părul umed. Cu 95% ingrediente de origine naturală, fară siliconi sau ingrediente derivate din animale, acest produs a fost testat dermatologic și este ambalat într-un recipient cu 50% plastic reciclat.

MASCĂ REPARATOARE

Această mască este un tratament intensiv care oferă părului netezire și strălucire instantă. De asemenea, ea protejează părul de deteriorare și îi oferă efect anti-frizz. Masca se aplică pe părul umed și se clătește din plin după 5 minute. Acest produs conține 95% ingrediente de origine naturală, este fară siliconi sau ingrediente derivate din animale. A fost testat dermatologic.

Citește și:

SPRAY REPARATOR LEAVE-IN

Acest spray relaxează părul și îl protejează de stresul zilnic indus de produsele sau ustensilele de styling. Spray-ul oferă protecție împotriva deteriorării, în timp ce hidratează părul și îi oferă efect anti-frizz. Produsul se pulverizează pe părul proaspăt spălat și nu se clătește. Cu până la 99% mai puțină deteriorare a firelor după prima utilizare, acest spray conține 99% ingrediente naturale, este fară siliconi sau ingrediente derivate din animale. Testat dermatologic, el se regăsește într-un recipient confecționat din 80% plastic reciclat.

ȘAMPON CALMANT

Pe bază de surfactanți de origine naturală, acest produs curăță delicat părul și scalpul. Este de mare ajutor pentru un scalp iritat, deoarece îl reechilibrează grație glicerinei vegetale. Produsul se recomandă folosirii frecvente. Șamponul a fost testat dermatologic și este ambalat într-o sticlă din 80% plastic reciclat.

Citește și:

SER CALMANT

Acest ser hidratant cu glicerină vegetală hrănește și îngrijește blând scalpul delicat sau uscat. El vine să restabilească echilibrul acestuia, fară să afecteze volumul părului. Serul se aplică direct pe scalp după spălare, apoi se masează. Nu se clătește. 98% dintre consumatori au declarat îmbunătățirea comfortului scalpului lor. Acest ser are 98% ingrediente naturale, nu conține siliconi și nici ingrediente derivate din animale. A fost testat dermatologic și se află într-un recipient din plastic 100% reciclat.

TRATAMENT REGENERATOR PRE-ȘAMPONARE

Cu ajutorul argilei caolin, acest produs destinat pre-șamponării, curăță sebumul în exces și reechilibrează scalpul. Tototdată, el oferă și volum, chiar de la rădăcină. Se aplică pe scalpul uscat pentru 5 minute și se masează ușor. Se omogenizează, apoi se clătește din abundență și aplică șamponul pentru curățare. Acest produs are 97% ingrediente naturale, nu conține siliconi și nici ingrediente derivate din animale. A fost testat dermatologic și se află într-un recipient din aluminiu.

Citește și:

Wella ELEMENTS – mai multă grijă pentru părul tău, mai multă grijă pentru natură.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.