Setari Cookie-uri

Advertorial Cum să ai o piele sănătoasă și strălucitoare indiferent de anotimp: folosește fotoprotecția solară!

A avea grijă de pielea ta înseamnă a avea grijă de sănătatea ta! O bună rutină de îngrijire a pielii și protejarea acesteia de efectele razelor ultraviolete și de alți factori nocivi de mediu precum poluarea sunt esențiale pentru a ne păstra pielea catifelată și strălucitoare, fără riduri, pentru un timp cât mai îndelungat.

Nu degeaba se spune că o piele sănătoasă și radiantă debordează de energie și vitalitate, fiind totodată o reflexie a stării de sănătate. Pielea este cel mai mare organ al omului și, poate, și cel mai fascinant îndeplinind o mulțime de funcții esențiale în organism. Pielea ne apără împotriva agenților patogeni din mediu și a razelor ultraviolete, dar are totodată și capacitatea de reglare a temperaturii corpului.

Conform Asociației Academiei Americane de Dermatologie, în fiecare inch de piele (2,54 cm de piele), se află 650 de glande sudoripare, 20 de vase de sânge, 60.000 de melanocite și 1000 de terminații nervoase. Știați totodată că fiecare inch al pielii conține aproximativ 19 milioane de celule sau că în fiecare zi corpul elimină prin piele 30.000-40.000 de celule moarte?

De aceea, pielea trebuie iubită, îngrijită, răsfățată, protejată indiferent de vârsta pe care o avem sau de anotimpul în care ne aflăm. Vara petrecem mai mult timp afară practicând sporturile noastre preferate sau diverse activități în aer liber. Ne bucurăm mai mult de razele soarelui, de vremea caldă și de plimbări la malul marii, plonjăm în apa răcoritoare, facem plimbări lungi și binevenite în parcuri sau pe cărările munților. Dacă am putea, parcă am face ca eternitatea să ne fie numai vară, nu-i așa?…

Bineînțeles că putem face acest lucru după placul inimii noastre, însă fără excese sau exagerări căci echilibrul este rege în toate. Știm cu toții că radiațiile UVA și UVB ne pot afecta ireversibil pielea și nu doar în sezonul estival și nu neapărat prin expunere directă (razele UV penetrează și sticla/ geamul). Îmbătrânirea prematură a pielii, ridurile, petele pigmentare, arsurile solare sau cancerul de piele sunt câteva dintre pericolele la care ne putem expune pielea atunci când abuzăm de statul prelungit la soare. În plus, alți factori externi precum poluarea, alimentația nesănătoasă, toxinele, obiceiurile nesănătoase pot afecta la rândul lor sănătatea pielii.

Tocmai de aceea, practicile și obiceiurile sănătoase trebuie să facă parte din rutina noastră zilnică pentru a ne asigura că pielea noastră nu va avea de suferit de pe urma expunerii prelungite la soare. Pielea este inteligentă și are propria memorie, cumulând de-a lungul vieții deteriorarile cauzate de diverși factori de mediu. Din fericire, astăzi soluțiile de îngrijire și de fotoprotejare a pielii ne sunt la îndemână, însă este important să le alegem pe cele mai potrivite nevoilor pielii noastre.

ISDIN s-a născut tocmai din această dorință, de a ajuta oamenii să se bucure de o piele radiantă și sănătoasă pe tot parcursul anului. Având o bogată experiență de 46 de ani în cercetarea și dezvoltarea celor mai eficiente și inovatoare formule și texturi pentru repararea și îngrijirea pielii în funcție de problemele sale, ISDIN se numără printre brandurile de top din Spania în dermatocosmetică și este prezent în peste 40 dintre țările lumii.

ISDIN combină știința cu preocuparea dermatologilor pentru sănătatea pielii astfel produsele create acoperă o gamă largă a nevoilor de protecție a pielii. Produsele ISDIN sunt menite să protejeze pielea de efectele nocive ale razelor ultraviolete, dar și să o repare atunci când răul a fost produs deja, atenuând considerabil semnele îmbătrânirii pielii.

ISDIN FOTOULTRA Age Repair (Fusion Water) – Triplă acțiune împotriva fotoîmbătrânirii pielii

ISDIN FOTOULTRA Age Repair (Fusion Water)

Age Repair (Fusion Water) este o loțiune facială de protecție solară destinată utilizării zilnice, cu filtre chimice și biologice înalte, având un TRIPLU și puternic efect împotriva fotoîmbătrânirii pielii:

1. Asigură o PROTECȚIE AVANSATĂ împotriva razelor UV și a radicalilor liberi datorită filtrelor solare performante (SPF 50).

2. REPARĂ. Tehnologia DNA Repairsomes contribuie la stimularea refacerii celulare și la regenerarea pielii deteriorate de acțiunea soarelui sau de efectele oxidative ale poluării.

3. INVERSEAZĂ. Age Repair Fusion Water diminuează ridurile cauzate de expunerea la soare și alți factori de mediu, ajutând pielea să își recapete elasticitatea și aspectul ferm. Îi redă totodată luminozitatea naturală.

Datorită texturii sale proaspete și apoase, loțiunea este o excelentă bază pentru machiaj. Age Repair Fusion Water oferă o absorbție imediată și o hidratare intensă a pielii pentru o îngrijire delicată și protecție solară completă.

* Age Repair (Fusion Water) cu o formulă îmbunătățită se bucură totodată și de 5 Star Daily Protection. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că produsul a fost testat clinic în condiții reale de radiații ridicate, că dispune de Safe-Eye Tech și nu irită ochii, că este tolerat de toate tipurile de piele (și de pielea sensibilă sau grasă), că acționează intens chiar și pe pielea udă și că majoritatea ingredientelor componente sunt prietenoase cu mediul marin.

ISDIN FOTOPROTECTOR – Hydro Lotion - detoxifiere și putere antioxidantă ridicată

Hydro Lotion cu SPF 50 și filtre chimice și biologice active este rezultatul unei cercetări asidue a experților în fotoprotecție astfel încât, grație formulei sale avansate bifazice, asigură o protecție optimă împotriva radiațiilor UVA și UVB. Hydro Lotion acționează blând și gentil asupra pielii expuse la soare. Îi stimulează detofixierea și regenerarea și o ajută în același timp să își recapete vitalitatea și tonusul sănătos.

Fotoprotector Isdin Hydro Lotion

Hydro Lotion are în compoziția sa Chlorella Maris, plantă ce conține în mod natural cea mai mare concentrație de clorofilă din lume și previne oxidarea cauzată de agenții nocivi din mediu. Chlorella este, prin urmare, un ingredient natural cu un puternic efect antioxidant ce împiedică distrugerea colagenului, a elastinei și a lamininei din piele. Acest extract prețios este secretul regenerării pielii si al recăpătării aspectului sau sanătos și mătătos. Are rol de protecție a membranei mitocondriale, crescând expresia Thioredoxinei în keratinocite și fibroblaste.

Mai mult, capacitatea regeneranta și calmantă a Hydro Lotion este conferită și de conținutul de betacaroten și vitamina E. Aceste ingredient speciale hrănesc pielea și o protejează cu delicatețe.

ISDIN UV Mineral Brush SPF50+ – pudră de fotoprotecție cu filtre minerale

Cu SPF 50 și 100% filtre minerale, ISDIN UV Mineral Brush este un produs ideal pentru a fi inclus în rutină zilnică de îngrijire a pielii. Oferă o protecție ridicată împotriva razelor UVB și UVA, dar și împotriva luminii albastre și a radiațiilor infra-roșii (IR-A).

Isdin Fotoprotector Mineral Brush

Ingredientele conținute de ISDIN UV Mineral Brush SPF50+ au un intens rol fotoprotector. Acționează în același timp asemenea unei bariere protectoare, apărând împotriva radicalilor liberi cauzați de expunerea zilnică la factorii poluanți diverși.

Pudra minerală este destinată uzului zilnic și se aplică ușor, din mers, cu ajutorul pensulei. Oferă o acoperire lejeră, invizibilă, extrem de naturală. Cu o textură ușoară, pudra conferă pielii un aspect mat, catifelat și proaspăt, lăsând-o în același timp să respire.

Foarte important, ISDIN UV Mineral Brush SPF50+ a fost testat dermatologic și se pretează și pielii sensibile și atopice. Are o formulă specială, hipoalergenica, ce scade riscul apariției de alergii.

Ai grijă întotdeauna de pielea ta!

ISDIN Romania

Vizionare placuta


Emoțională, introvertită, îndrăgostită de așternut cuvinte. Garbo.ro i-a fost mama adoptivă, iar Kudika.ro sora de cruce. La ea în suflet locuiesc alte 4 sufletele (= nepotei) și...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.