Setari Cookie-uri

Fond de ten: Top 5 cele mai bune alegeri

Cele mai bune fonduri de ten pot fi folosite chiar de tine! Alege-l pe cel care ți se potrivește!

Machiajul reprezintă momentul de intimitate al unei femei în care aceasta poate să își accentueze diferite trăsături ale chipului prin intermediul produselor cosmetice. Pentru realizarea unui machiaj corect, complet și care să ofere o doză de rafinament și eleganță, este esențial ca fiecare dintre acestea să fie ales cu grijă în funcție de nevoile tenului. Astfel, fondul de ten reprezintă unul dintre cele mai importante elemente când vorbim despre machiaj deoarece, atunci când este ales greșit, poate ruina întreaga imagine de ansamblu.

Cum alegem fondul de ten potrivit?

Fondurile de ten nu doar că acoperă imperfecțiunile chipului și oferă strălucire și netezire, ci conțin ingrediente benefice pentru ten, cât timp este ales corect. Astfel, pentru a reuși să îți găsești fondul de ten potrivit este foarte important să știi ce tip de ten ai. Cum afli asta? Simplu! Dacă nu vrei să apelezi la dermatolog pentru a afla mai multe detalii despre tenul tău, poți folosi trucul cu foița de țigară. Cum funcționează? Simplu, again! Rupe o țigară și așează foița în diferite zone ale feței: zona T, oraji, bărbie. Dacă foița rămâne la fel înseamnă că tenul tău este uscat, iar dacă se umezește înseamnă că ai un ten gras. Oh, dacă ai parte de ambele situații, atunci tenul tău este mixt.

Citește și:

Acum că ai aflat ce tip de ten ai și știi ce fond de ten ar trebui să îți achizionezi, ai nevoie să cunoști și brandurile care comercializează acest tip de produs.

Fond de ten Estée Lauder

Estée Lauder este unul dintre cele mai apreciate branduri de produse cosmetice la nivel mondial pe care îl folosesc inclusiv vedetele internaționale. Acesta are o gamă diversificată în ceea ce privește categoriile de beauty: ruj, rimel, fard de pleaope, fond de ten. Cu atât mai mult Estée Lauder este unul dintre brandurile care au inclusiv o gamă de parfumuri destinate femeilor.

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Mini

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.