Setari Cookie-uri

Fond de ten: Top 5 cele mai bune alegeri

Cele mai bune fonduri de ten pot fi folosite chiar de tine! Alege-l pe cel care ți se potrivește!

Nu sunteți sigură ce nuanță de fond de ten vi se potrivește? Încercați un produs mini, datorită căruia veți putea afla ușor nuanța ideală, fără a fi necesar să cumpărați produsul în mărime normală. Fondul de ten persistent, cu SPF 10, Estée Lauder Mini Double Wear Stay-in-Place, în ediția mini, va fi ideal chiar și în călătorii.

Fondul de ten Double Wear Stay-in-Place este ușor și plăcut pe piele; de asemenea, rezistă la căldură și la umiditate, are un efect matifiant și nu trebuie aplicat din nou în timpul zilei. În plus, acesta arată foarte natural pe piele, deci veți putea folosi acest fond de ten cu încredere, fără a vă teme că se va șterge în timpul zilei. Vă garantăm că Estée Lauder Mini Double Wear Stay-in-Place va sta neclintit, pe toată durata zilei.

Citește și:

Fondul de ten poate fi comandat aici.

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place

Pentru fiecare ton și subton al pielii. Fondul de ten de lungă durată Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place este disponibil într-o gamă largă de nuanțe, dintre care o puteți alege ușor pe cea potrivită tenului dvs. Este incredibil de ușor și plăcut pe față și, totuși, persistă 24 de ore. Uniformizează perfect tenul, acoperă imperfecțiunile și nu se șterge.

Puteți lăsa oglinda acasă – machiajul dvs. nu va necesita retușuri în timpul zilei. Așa cum v-ați machiat dimineață, la fel veți arăta și seara, înainte de a vă demachia, indiferent cât de grea a fost ziua. Încercați-l și veți înțelege de ce fondul de ten Double Wear Stay-in-Place este alegerea nr. 1 pentru milioane de femei, din întreaga lume.

Citește și:

Fondul de ten poate fi comandat aici.

Estée Lauder The Mattifier

Pentru a vă putea bucura de un fond de ten perfect, trebuie să aveți și o bază perfectă. Faceți cunoștință cu baza pentru machiaj Estée Lauder The Mattifier, care va pregăti pielea pentru aplicarea produselor de machiaj, în doar câteva secunde. Aceasta reduce sebumul, micșorează porii și elimină imperfecțiunile. Rezultatul este un look fără pic de greșeală și un ten sănătos și strălucitor.

Fondul de ten poate fi comandat aici.

Fond de ten Catrice

Catrice HD Liquid Coverage

Doriți o acoperire ridicată și, totuși, naturală? Rezistența de lungă durată și eficiența ridicată a fondului de ten Catrice HD Liquid Coverage ajută produsul să se contopească perfect cu tenul, cu efectul de „a doua piele“. Acoperirea perfectă, fără senzația de încărcare, durează până la 24 de ore - pentru un ten frumos, mat, gata pregătit pentru lumina reflectoarelor.

Citește și:

Fondul de ten poate fi comandat aici.

Catrice All Matt Plus

Fondul de ten cu efect matifiant Catrice All Matt Plus vă oferă un ten perfect mat și o acoperire bună a imperfecțiunilor, fără efect de mască. În plus, textura sa catifelată chiar și fără ulei asigură acoperire până la 18 ore și arată natural pe față.

Fondul de ten poate fi comandat aici.

Fond de ten Vichy

Vichy Dermablend 3D Correction

Chiar și tenul problematic poate fi cu adevărat frumos. Fondul de ten corector, cu efect de netezire, SPF 25 Vichy Dermablend 3D Correction acoperă rapid și fiabil toate imperfecțiunile tenului, inclusiv acneea și îl lasă moale, catifelat și fin. În plus, oferă tenului protecție solară.

Fondul de ten poate fi comandat aici.

Vichy Liftactiv Flexiteint

Efect de întinerire, de lifting și de iluminare într-un singur produs? Da, datorită texturii fortifiante a fondului de ten pentru întinerire, cu efect de lifting, Vichy Liftactiv Flexiteint. Uniformizează nuanța tenului, netezește ridurile și conferă tenului un aspect întinerit.

Citește și:

Fondul de ten poate fi comandat aici.

Fond de ten L'Oréal

Găsiți-vă fondul de ten True Match! Fiecare ten are nuanța și textura lui specială - acum puteți găsi nuanța de fond de ten care vi se potrivește perfect, cu acest produs premium, de la L'Oréal Paris. Fondul de ten lichid L'Oréal Paris True Match uniformizează, iluminează și camuflează toate imperfecțiunile tenului dumneavoastră.

Fondul de ten poate fi comandat aici.

Fond de ten Dior

Fond de ten DIOR Dior Forever Undercover

Laboratoarele Dior, experte in materie de efecte si de rezistenta, reinventeaza corectarea extema cu Diorskin Forever Undercover. Acest fond de ten ultrafluid, cu grad ridicat de acoperire timp de 24 de ore*, imbina controlul maxim al tenului si aspectul mat natural, pentru un rezultat „Kiss-Proof. Touch-Proof. Life-Proof. All Night. All Day." („Rezistent la sarut & la atingeri. O viata fara compromisuri, pana la sfarsitul noptii”).

Citește și:

Peter Philips, directorul de creatie si de imagine al Dior Makeup, ne ofera parerea sa despre acest neo-camuflaj: „Fiind integrata intr-o textura extrem de fluida, concentratia ridicata de pigmenti asigura corectarea impecabila a imperfectiunilor. Noutatea pentru un produs cu asemenea grad de acoperire este ca nu se simte si nu se vede. Efectul este proaspat si suficient de mat cat sa nu necesite pudra.”

Diorskin Forever Undercover contine cea mai mare cantitate de pigmenti din toata gama, aproape de doua ori mai multi decat in fondul de ten fluid emblematic Diorskin Forever, pentru un camuflaj perfect. Formula pe baza de apa fixeaza pe piele o pelicula extrem de fina, foarte pigmentata, ultralejera, pentru un efect mat imperceptibil timp de 24 de ore*.

* Test instrumental. N=20 de femei.

Sfaturile lui Peter Philips:
„Textura aluneca extrem de bine, nu se fixeaza instantaneu si se poate lucra cu degetele. Incepem cu tapotarea zonelor care necesita corectare, apoi estompam si netezim. Daca se doreste o acoperire complet uniforma pe toata fata, se poate utiliza o pensula pentru fond de ten. Rezistenta de 24 de ore* face ca retusurile in timpul zilei să nu mai fie necesare.”

Citește și:

Fond de ten DIOR Dior Forever Natural Nude

Dreamskin Moist & Perfect Cushion: Dior isi reinventeaza produsul de ingrijire emblematic, usor de transportat, intensificand actiunea binefacatoare a acestuia si asigurand astfel o infrumusetare uimitor de naturala.
Pe toata durata zilei, Dreamskin Moist & Perfect Cushion actioneaza asupra vizibilitatii porilor, a micilor roseti si a zonelor cu luciu, pentru o piele mai frumoasa in mod natural, in orice conditii. Tenul este proaspat, mat si luminos. Pe zi ce trece, pielea si tenul sunt mai frumoase, datorita proprietatilor anti-imbatranire si protectoare SPF 50 - PA+++.
Inca de la prima aplicare, textura sa cu efect de infrumusetare fuzioneaza cu pielea, ajutand la corectarea, uniformizarea si sublinierea tenului in mod transparent. Aceasta noua formula ofera o senzatie mai intensa de confort si de hidratare imediata.

Dreamskin Moist & Perfect Cushion se bazeaza pe 3 actiuni de infrumusetare, pentru o piele din ce in ce mai frumoasa, in mod natural.

IMEDIAT, O HIDRATARE MAI INTENSA, PENTRU UN CONFORTM OPTIM
Datorita unui agent hidratant puternic, glicerina de origine vegetala, pielea pare sa beneficieze imediat de un efect de umplere. Confortul aplicarii dureaza toata ziua, iar prospetimea se simte.

PE TOATA DURATA ZILEI, UN EFECT DE ESTOMPARE MAI INTENS
Mica biomimetica si pudrele cu efect optic de estompare ofera rezultate optime, pentru un aspect ultranatural: pielea este mata, luminoasa si plina de viata.

PE ZI CE TRECE, UN EFECT ANTI-IMBATRANIRE MAI INTENS
Gratie complexului anti-imbatranire cu Longoza intensificat si Opilia, pielea pare mai supla si mai neteda. Porii se strang, iar tenul devine mai uniform. Pielea este vizibil mai luminoasa.

Fondul de ten poate fi comandat aici.

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.