Setari Cookie-uri

Manichiura – un aspect de care trebuie să ții cont!

Ai grijă întotdeauna de felul în care arată manichiura ta!

Sursă foto: Darya Lavinskaya/Shutterstock

Manichiura simplă mereu va fi apreciată de oamenii din jur datorită faptului că aceasta transmite eleganță, diplomație și grijă față de propria persoană. Dacă nu ești o adeptă a lucrurilor extravagante, încearcă acest model data viitoare când îți dorești să îți faci manichiura.

Dacă ești genul de persoană care întotdeauna se află în centrul atenției datorită imaginii pe care o afișează, acest model de manichiură sunt perfecte pentru tine! Fiecare aplicație este gândită până la cel mai mic detaliu și alăturate în așa fel încât să fie obținută imaginea de ansamblu uluitoare!

Manichiură semipermanentă

Dacă nu vrei să îți faci singură manichiura în fiecare zi, pentru că știm amândouă cât de plictisitor este și cât de puțin rezistă, alege metoda unghiilor cu ojă semipermanentă! Cum funcționează? Simplu! Ai nevoie doar de câteva produse care să te ajute să obții exact ceea ce îți dorești!

Citește și:

Lampă UV

Lampa UV optimizeaza manichiurile si pedichiurile tale printr-o noua tehnica ce elimina complet punctele moarte ale aparatelor UV LED. Datorita celor 18 LED-uri imbunatatite cu tehnologia Dual Light Source, lampa va intari oja semipermanenta si gelurile UV in mod uniform, fara discrepante.

Lampa UV LED 24W Perfect Nails PRO LUXORISE Germania, Alb iti pune la dispozitie 3 programe pe care le activezi usor prin apasarea unuia dintre cele 3 butoane. Vei putea lucra eficient cu un timer de 30, 60 sau 90 de secunde (optiunea Low Heat Mode). Lampa este dotata cu display digital si are o durata de functionare de 50.000 ore. Aceasta este adecvata atat folosirii in saloanele de infrumusetare, cat si pentru uz personal.

Designul deosebit al lampii UV LED permite ca orice tip de activitate privind uscarea manichiurii si pedichiurii sa fie finalizata cu lejeritate. Din momentul in care mana sau piciorul este introdus in lampa de unghii, aparatul profesional se va activa automat datorita senzorului de miscare incorporat.

Citește și:

Lampa poate fi comandată aici.

Oje semipermanente

Achizitionarea setului iti ofera posibilitatea de a beneficia de 4 dintre cele mai iubite culori ale sezonului. Creeaza si tu nenumarate modele pentru manichiuri si pedichiuri deosebite.

Oja Cat Eye contine microparticule magnetice care se activeaza cu ajutorul magnetului special si ajuta la obtinerea reflexiilor ochilor de pisica, pentru nail art-uri de efect.

Ojele pot fi comandate aici.

Freză de unghii

Este un device smart ce poate fi conectat cu ajutorul incarcatorului direct la priza sau la orice dispozitiv cu USB - freza unghii, aspirator unghii, lampa UV/ LED unghii, laptop, etc.

Dispozitivul are un comutator L/R ce permite alegerea sensului de rotatie al bit-ului utilizat si o rotita care regleaza viteza de rotatie a acestuia. Mandrina are viteza reglabila si poate atinge pana la 20.000 RPM.

Citește și:

Freza poate fi comandată aici.

Manichiură french

Sursă foto AXL/Shutterstock

Unghiile french mereu au atras atenția datorită simplității și bunului gust. Dacă vreodată nu știi ce manichiură să abordezi la un eveniment, unghiile french sunt cele mai potrivite. Perfect realizate și extrem de simple, acestea îți pot oferi încredere în tine!

Sursă foto marigo20/Shutterstock

Dacă ești adepta extravaganței, o manichiură french colorată poate fi o alegere fericită. În primul rând datorită faptului că nu poți da greș cu asemenea unghii, iar în al doilea rând pentru că este imposibil să nu te faci remarcată cu această manichiură!

Sursă foto prima pagină Subbotina Anna/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.