Setari Cookie-uri

Îngrijire personală: Unt de cocos

Folosește unt de cocos pentru îngrijirea ta personală și nu vei rămâne dezamăgită!

Unt de cocos pentru păr

Atunci când ne gândim la beneficiile pe care untul de cocos le poate oferi, clar ne raportăm și la sănătatea părului nostru. Astfel, acesta are proprietăți care ajută la tratarea problemelor scalpului, dar și la oferirea strălucirii părului.

1. Untul de cocos elimină mătreața

Dacă te numeri printre persoanele care întâmpină probleme cu mătreața, aici găsești soluția! Untul de cocos, fiind o sursă importantă de acizi grași sănătoși, cu proprietăți antibacteriene și antimicrobiene, este benefic pentru remedierea problemelor scalpului. Astfel, îți recomand ca de două ori pe săptămână, timp de cel puțin 3 luni, după spălarea normală a părului, să aplici o cantitate moderată de unt de cocos pe scalp și să îl lași să acționeze aproximativ 10-15 minute.

Citește și:

2. Untul de cocos stimulează creșterea părului

Câte dintre voi vă doriți un păr lung și bogat, dar nu știți ce tratamente să mai urmați? Dacă vă aflați în această postură, untul de cocos vă poate sări în ajutor. Proteinele existente în compoziția acestuia ajută la oprirea căderii părului, dar și la regenerarea lui. Poate fi folosit atât pe cale orală, cât și în măști și tratamente pentru podoaba capilară.

3. Untul de cocos regenerează vârfurile despicate

Dacă vrei să introduci untul de cocos în rutina ta de îngrijire a părului, poți renunța instant la balsamul achiziționat din magazine. De ce? Pentru că acest ingredient are proprietăți mult mai benefice pentru podoaba ta capilară și previne pierderea de proteine din structura firului de păr.

Citește și:

Unt de cocos preț

Prețul untului de cocos poate să difere în funcție de locul din care este achiziționat și de cantitate, însă în principiu acesta variază între 20 și 60 de lei. Îți voi lăsa chiar aici un link de unde îl poți cumpăra.

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.