Setari Cookie-uri

Cele mai sexy parfumuri pe care să le folosești la ocazii speciale

Parfumul este elementul care definește și completează orice ținută, indiferent de momentul zilei. Însă la ocazii speciale orice femeie își va dori să se facă remarcată și prin aroma pe care o emană. Iar dacă atunci când mergi la o petrecere sau la un eveniment important acorzi o mare atenție alegerii rochiei, pantofilor, machiajului și coafurii, la fel și parfumul trebuie ales pentru a fi în ton cu outfitul tău.

Cele mai sexy parfumuri pentru a fi folosite la ocazii speciale sunt cele menite să seducă. Altfel spus, un miros discret, dar care rămâne întipărit în minte este ideal de purtat în momentele importante din viața ta.

Cele mai sexy parfumuri pe care să le folosești la ocazii speciale sunt cele care au fie note de bază lemnoase, aromatice, cum ar fi patchouli, cedru sau bergamotă. Aromele orientale, picante fac din esența parfumului un miros perfect de purtat seara, atunci când adopți un look glamour și rafinat.

Parfumuri sexy de damă, în funcție de note

Deși nu e greșit să folosești parfumuri cu note florale sau citrice seara, cele care te vor scoate cu siguranță din anonimat și care îți vor evidenția și mai mult feminitatea și eleganța sunt cele lemnoase, orientale. Găsești parfumuri de seara pentru femei din gama infinite love în funcție de gusturile tale, cu note de patchouli sau bergamot, vanilie, salvie, rozmarin sau lavanda.

Citește și:

Iată câteva categorii de note de parfumuri de purtat la ocazii speciale: Notele Orientale includ esențele de vanilie, erbacee, flori cu miros intens, precum crinul alb sau trandafirul. Lor li se adaugă aromele de salvie, rozmarin, lavanda și orice altă plantă aromatică. Și parfumurile compuse din note lemnoase, precum lemnul de santal, patchouli, cedru sau bergamot se adaugă pe lista celor deosebit de elegante.

Idei de parfumuri pentru ocazii speciale

Compoziția unui parfum este esențială pentru a stabili aroma simțită pe piele, astfel că aromele cele mai intense sunt date în general de parfumurile ce pot avea un miros greu la început, după aplicare. Ia în calcul că acelea sunt notele de vârf, care se păstrează aproximativ 15-20 de minute după pulverizare. Însă notele de mijloc și mai ales cele de bază vor fi cele pe care le vei simți întreaga seară, la o petrecere.

Citește și:

Light Blue, Dolce & Gabbana

Unul dintre cele mai populare parfumuri încă de la apariția sa, Light Blue de la Dolce & Gabbana are la bază note florale intense, în combinație cu cele citrice. Aromele de mosc, ambră și lemn de cedru oferă un miros care nu poate fi uitat prea ușor. De asemenea, persistența sa pe piele îi oferă un mare plus și îl clasează pe primele locuri în materie de parfumuri sexy de damă potrivite pentru ocaziile speciale.

La vie est belle, Lancôme

Parfum franțuzesc, cu o compoziție bazată pe arome florale intense, combinate cu cele fructate, La vie est belle de la Lancome este acel parfum ușor dulce și irezistibil. Notele de iris, alături de patchouli și fructe îl transformă într-un adevărat regal al mirosurilor, în special la o femeie care poartă o rochie elegantă și tocuri înalte.

Citește și:

Chance, Chanel

În general, parfumurile Chanel nu mai au nevoie de nicio descriere, asta pentru că sunt celebre în industria parfumeriei din lumea întreagă. Atunci când porți un Chanel emani din start senzualitate și rafinament, iar Chance se adresează în special femeilor care vor să îmbine elementele clasice cu cele moderne. Aromele de cedru și lămâie, combinate cu iasomie, iris și mosc alb face din acest parfum o adevărată splendoare a aromelor. Dacă este pe gustul tău, trebuie să știi că marele lui plus este acela că poate fi purtat cu succes atât pe zi, cât și la evenimentele speciale, căci nu vei da greș.


Photo by Mikhail Nilov from Pexels

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.