Setari Cookie-uri

Drumul spre un ten perfect: 5 greșeli pe care trebuie să le eviți

Iată 5 greșeli pe care trebuie să le eviți dacă îți dorești un ten perfect!

Sunt Lorena și…sigur vă era dor să spun asta. Astăzi vreau să abordăm un subiect pe care l-am tot dezbătut în ultima perioadă cu prietenele mele. Problemele tenului. Există foarte multe persoane care își imaginează că un ten perfect este extrem de ușor de menținut. Adevărul este că există câteva greșeli pe care trebuie să le evităm dacă ne dorim un ten de invidiat.

NU dormi cu machiaj pe față

Chiar dacă ajungi târziu acasă, ai o zi proastă sau pur și simplu nu ai chef să îți îndepărtezi machiajul, să știi că acesta lăsat pe față peste noapte poate cauza coșuri, pete sau chiar probleme grave ale tenului. Fă-ți timp și demachiază-te de fiecare dată înainte de a te pune în pat. Dacă faci acest lucru, vei ajunge să îmi mulțumești peste câțiva ani.

Citește și:

NU folosi produse ce conțin parfum

Deși pare că produsele cu parfum sunt mult mai atractive decât cele fără miros, adevărul este că ingredientele îți pot distruge tenul. Deci, data viitoare când te vei afla într-un magazin, gândindu-te la ce cremă să îți mai achiziționezi, alege-o pe cea care nu are în componență parfum sau alcool. Chiar dacă nu are miros, ea va fi extrem de benefică pentru tenul tău.

NU cumpăra toate produsele pe care le găsești

Dacă te numeri printre persoanele care au impresia că e mai importantă cantitatea decât calitatea, atunci trebuie să citești articolul despre mituri în frumusețe. Probabil îți cumperi obsesiv acele produse pe care creatorii de conținut le recomandă pe rețelele de socializare. Chiar dacă ele par incredibile, revin-o cu picioarele pe pământ și gândește-te serios la ceea ce are nevoie tenul tău.

Citește și:

NU folosi prosopul de față al altei persoane

Deși pare puțin ciudat, atunci când te afli în vizită la o persoană, ia-ți după tine un prosopel micuț sau folosește hârtie pentru a te șterge pe față. Odată ce ți-ai atins chipul de prosopul folosit de altă persoană, intri în contact cu toate bacteriile și problemele pe care aceasta le are cu tenul. Mai bine să fii precaută decât să ai multe lucruri de tratat mai târziu.

NU aplica produse de make-up peste un ten care nu e demachiat complet

Deși sună puțin amuzant, adevărul este că multe persoane își refac machiajul peste cel care s-a stricat. În acest fel, ele pot să păstreze tușul de ieri și fondul de ten de azi. Chiar dacă pare o tactică ce te scutește de timp, ea provoacă multe probleme ale tenului pe viitor. Fii demachiată de fiecare dată înainte să îți aplici produse pe ten. Ba mai mult decât atât, discheta pe care o folosești trebuie să rămână complet albă atunci când tenul este perfect curățat.

Citește și:

Astfel, sper că am reușit să te ajut măcar puțin sau să îți atrag atenția cu privire la lucrurile complet interzise pentru femeile care își doresc un ten absolut impecabil.

Sursă foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.