DESCOPERIRE ȘTIINȚIFICĂ: Cum să garantezi o colorare reușită?

Detoxifică-ți părul de metale.

Este o descoperire majoră a Cercetării L’Oréal: există metale în interiorul părului nostru. Aceste metale pot provoca un risc de rupere a părului și o culoare neuniformă. „Fără stres”, avem soluția. Să mergem la salon?

« Fără metale », este esențial

Pentru a înțelege, trebuie să știi că apa din canalizări poate conține metale. Aceste metale nu sunt nocive pentru sănătate, dar pot cauza ruperea părului și o culoare neuniformă, fără strălucire sau reflexii nedorite. La Paris, de exemplu, 58% dintre femei au în părul lor un nivel de cupru peste limita normală*.

O premieră mondială

Cercetarea L’Oréal a creat gama Metal Detox, o premieră mondială al cărei activ principal este glicoamina, o moleculă capabilă să neutralizeze metalele din interiorul fibrei capilare. Colorarea părului tău nu a fost niciodată atât de reușită și de strălucitoare!

Primul pas: programare la salon

La salon, protocolul Metal Detox este simplu și rapid. Înainte de orice colorare, balayage sau decolorare, stilistul tău vaporizează pre-tratamentul profesional Metal Detox care neutralizează metalele. Apoi folosește șamponul și masca Metal Detox pentru a detoxifica și proteja părul de depunerea de noi particule.

2: un ritual de plăcere acasă

Pentru a păstra strălucirea și frumusețea părului, este important să prelungești tratamentul de îngrijire detox acasă pentru săptămânile post colorare. Poți aprecia spuma generoasă a șamponului cremă fără sulfați Metal Detox(1).

CIFRE...
ȘI SCRISORI DE NOBLEȚE!

O inovație mondială rezultată după șapte ani de cercetare, validată de peste 1000 de teste în condiții reale și premiată cu 7 brevete. Rezultate inedite: -87%(2) rupere, strălucire intensă(3), o culoare 100% optimizată(4) !

* Sursa: test in vivo, analize 176 fire de par colectate în Franța. (1) Formulare fără agenți tensioactivi sulfatați. (2) Test instrumental, pretratament + procedură tehnică + șampon + mască. (3) Test instrumental șampon + mască sau șampon. (4) Fără impact asupra strălucirii, optimizarea rezultatului culorii. Teste instrumentale, pretratament + procedură tehnică + șampon + mască.


Kudika
8 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri