Setari Cookie-uri

5 sfaturi pentru o pedichiura mereu wow

Iata cum poti obtine o pedichiura de efect

In ultimele luni, am avut suficient timp la dispozitie ca sa suspinam dupa zilele de vara. Acum, sezonul cald este tot mai aproape, ;i trebuie sa avem in vedere ca pedichiura nu trebuie neglijata. Odata cu inceputul verii, fiecare femeie este curioasa sa afle care sunt culorile care fac furori. Desi am vazut ca, vedetele sezonului cald sunt nuantele nude, roz si tonurile de alb, deoarece ies foarte usor in evidenta, trebuie sa stii ca si culorile puternice, o alegere excelenta.

Pedichiura trebuie sa reziste!

”Pentru o pedichiura normal, lacul de unghii este o alegere buna, dar daca vrei o pedichiura care sa-ti reziste opteaza pentru o oja gel pe care o poti purta pana la 21 de zile”, ne explica Diana Marandiuc, Education Manager OPI Romania. Cu acesta alegere, picioarele tale vor fi pregatite in permanenta pentru orice pereche de sandale sexy.

Citește și:

Spune adio pielii uscate!

In sezonul cald, iti vei expune foarte mult picioarele, iar calcaiele crapate si pielea uscata nu au ce cauta in aceasta ecuatie. Logic: pedichiura este cruciala pe timpul verii. Cum scapi de celulele moarte de pe picioare? Exfoliaza-le des si foloseste un buffer, astfel incat calcaiele sa fie perfecte atunci cand porti sandale. Dupa exfoliere, foloseste o masca hidratanta pentru picioare care sa combata calcaiele crapate.

Manichiura si pedichiura nu trebuie sa fie in aceeasi culoare

De multe ori, avem tendinta sa asortam manichiura cu pedichiura, dar aceasta nu este o regula standard. Poti purta ce culori vrei, cand vrei tu, chiar daca asta presupune sa ai cinci nuante la un singur picior. Nu te teme sa jonglezi cu toata gama cromatica!

Vino cu un plus de stralucire!

Da, culoarea pe care o alegi este foarte importanta, dar la fel de importanta este si stralucirea pe care o poti obtine din plin cu Infinite Shine. Aceasta oja cu un sistem in trei pasi are o baza, o culoare si un top coat care imita perfect gelul de unghii si este super glossy. In plus, promite pana la 11 zile de rezistenta.

Citește și:

Ramai in tendinte

Daca ai nevoie de mai multa inspiratie cand vine vorba de pedichiura, noile noastre obsesii sunt disponibile si in variantele Nail Lacquer, Infinite Shine si GelColor. Asadar, manichiura visurilor tale este la un pas distanta!

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.