Căldură din plin, soare strălucitor, umiditate ridicată... e mai mult decât vară! E sezonul vacanțelor, al veseliei și relaxării! Ne schimbam des coafurile, ne jucam cu buclele largi sau strânse. Adoptam când wet look, când împletituri. Look-uri fresh și cât mai relaxate. Să nu uităm însă că, odată cu vara, apar și primele pericole pentru păr. Pentru că, da, vara este un anotimp dificil pentru păr: soarele și mai ales razele UV, căldura, transpirația, apa de mare, umiditatea, clorul din piscine, toți acești factori îi pot ataca frumusețea, mai ales dacă avem de-a face cu un păr lung, vopsit și uscat prin natura lui. La care adăugăm și stresul cauzat părului, dacă este prins cât e ud cu elastice prea stranse. Retail jobs

Sunt detalii care duc la producerea dezastrului: vârfuri despicate, arsuri ale scalpului, fire rebele și o culoare mătuită. Deci, ce e de făcut? Ce putem face pentru a menține sănătatea părului și vara?

Pentru a avea întotdeauna părul sănătos și strălucitor, este, prin urmare, bine să-l protejezi cu atenție, de la rădăcini până la vârfuri. Alin Lazăr, membru în echipa Londa Professional, te sfătuiește cum îți poți îngriji mai bine părul pe timpul verii. Iată recomandările ei:

  • Șamponul și balsamul fără clătire pentru protecție împotriva razelor UV Sun Spark. De ce să alegi aceste produse? Atuul lor? Curăță și îngrijesc părul afectat de razele UV. Ba mai mult: este gama ideală pentru a preveni efectele dăunătoare ale razelor UV.

  • Sprayul de hidratare fără clătire pentru protecția culorii, Color Radiance, protejează părul vopsit împotriva decolorării și mătuirii culorii datorită ingredientelor pe care le conține. Așadar, să nu îți lipsească din geantă. Coaja de portocală, cu un pH acid, este renumită pentru stoparea efectelor de oxidare nedorite.
  • Velvet Oil de la Londa Professional reface structura părului și este ideal pentru orice tip de păr. Vei obține un păr mai suplu, mai sănătos. Este un produs versatil, care se aplică pe părul uscat, pe lungimi și pe vârfuri, pentru a oferi suplețe și hidratare. Reține! Dacă alegi să aplici uleiul pe părul umed, atunci obții protecție termică și efect antistatic.
  • O dată pe săptămână, folosește o mască de hidratare, cum ar fi masca intensivă pentru hidratare Deep Moisture, care hidratează instantaneu părul uscat. Astfel, vei obține un păr mai ușor de pieptănat și mai strălucitor.

Vizionare placuta

123
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: