Setari Cookie-uri

Confort, prospețime și hidratare pentru o vară activă

Există produse de igienă cu proprietăți deosebite, care să ne asigure protecție și confort pe termen lung

Să ridice mâna sus, cui ii place vara!

Se spune că vara este cel mai frumos anotimp, în care zilele sunt atât de lungi și parcă în sfârșit avem timp pentru tot ce ne propunem să facem: mai mult sport, plimbări mai lungi sau întâlniri cu prietenii la o terasă, cu distracție și depănat de amintiri sau făcut planuri pentru vacanță.

Vara vine cu energie, cu vise și dorințe, cu planuri și multă voie bună.

Indiferent că ești în concediu sau mergi la job, diminețile de vară au iz de prospețime și un vibe aparte, care te îndeamană să te bucuri de fiecare zi a acestui sezon.

Sunt momente în care ieșirile cu prietenii se prelungesc până la clar de lună sau momente în care sesiunile de sport continuă cu plimbări lungi în natură, pentru a mai profita încă puțin de vremea superbă.

Întrebarea este cum ne asigurăm doza de prospețime și hidratare de care avem nevoie, în special în sezonul cald. Pentru a duce la bun sfârșit o zi activă de vară, în care ne dorim să bifăm toate activitățile pe care ne-am propus să le facem, avem nevoie de aliați de nădejde, pe care să ne putem baza. Secretul stă în produse de bază, cu rol esențial, precum deodorantul și gelul de duș.

Ce nu știam poate până acum, este că dacă optam pentru produsele potrivite, putem avea mai multe beneficii pentru piele, corp, sănătate și starea ta de spirit.

Există produse de igienă cu proprietăți deosebite, care să ne asigure protecție și confort pe termen lung, cum ar fi deodoratele antiperspirante de la Elmiplant. Acestea au fost create cu ajutorul unei formule inovatoare și echilibrată, având la bază un ingredient cheie – prebioticele naturale, care îmbunătățesc și ajuta sistemul natural de apărare a pielii. Ele reprezintă în acest caz, o metodă naturală de a reduce mirosul neplăcut al transipirației și restabilirea echilibrului sănătos al epidermei, oferind totodată, beneficii majore pentru piele, cu avantaje pentru întreg corpul, atât la nivel intern, cât și extern.

Pentru clipele de răsfăț, gelurile de duș cremă de la Elmiplant, oferă experiența unică a texturii cremoase, discret parfumate și cu 92% ingrediente de origine naturală. Combinația unică de ingrediente naturale, textura cremoasă și pH-ul echilibrat ne răsfață simțurile, lăsând pielea fină și catifelata si asigurând doza de hidratare atât de necesară, în special în zilele cu temperaturi ridicate și mult soare.

Acum că am aflat toate aceste lucruri, suntem curioși să știm, tu ce ți-ai propus să faci vara asta?


Kudika
5 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.