Setari Cookie-uri

20 de produse esențiale pentru îngrijirea perfectă în zilele de vară

Vara este anotimpul perfect pentru a te bucura de soare, plajă și vacanțe relaxante. Totodată, în acest sezon este important să acorzi o atenție specială îngrijirii corpului tău.

Pentru a-ți menține tenul strălucitor și părul sănătos pe timpul verii, este necesar să investești în câteva produse esențiale de îngrijire. În galeria foto, am adunat recomandările noastre pentru produsele de îngrijire nelipsite pe timpul verii.

Pași-cheie în rutina de îngrijire estivală:

1. Protecția solară:

Protecția solară este cel mai important aspect al rutinei de îngrijire în sezonul estival. Alege o cremă cu un factor de protecție (SPF) de cel puțin 30 și care oferă protecție atât împotriva razelor UVA, cât și UVB. Aplică generos pe față și pe corp înainte de expunerea la soare și reînnoiește aplicarea la intervale regulate.

2. Hidratarea:

Pielea are nevoie de hidratare suplimentară în timpul verii pentru a se menține strălucitoare și sănătoasă. Optează pentru o loțiune sau o cremă hidratantă ușoară, care nu îți va încărca tenul. Produsele cu acid hialuronic și vitamina C sunt o alegere potrivită pentru toate tipurile de ten.

Citește și:

La fel de importantă este și hidratarea părului, mai ales în timpul vacanțelor pe litoral, unde este expus mai mult la soare și la apă sărată. Poți opta pentru un balsam, spray protector sau o mască de păr bogată în nutrimente pentru a evita aspectul de păr sârmos și electrizat.

3. Exfolierea:

În timpul verii, o porțiune mai mare a pielii este expusă la soare, nisip și praf și poate să se usuce mai repede. Un exfoliant pentru corp te va ajuta să îndepărtezi celulele moarte și să obții o piele catifelată și strălucitoare. Alege un exfoliant cu granule fine și aplică-l de două ori pe săptămână, apoi folosește un lapte de corp neparfumat pentru o hidratare intensă și fără iritații.

4. Machiajul:

Este recomandat ca în timpul sezonului estival, rutina de machiaj să fie cât mai simplă pentru a lăsa pielea să respire și pentru a evita blocarea porilor. Poți înlocui fondul de ten cu o crema CC pentru a avea te bucura de un machiaj lejer, natural, dar care ascunde micile imperfecțiuni ale pielii. Texturile cremoase sunt întotdeauna recomandate de profeșioniști atunci când vine vorba de un machiaj de vară rezistent și proaspăt.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.