Setari Cookie-uri

Advertorial Aderă la rutina de înfrumusețare suedeză!

Fii în trend cu ritualul de îngrijire de doar 7 minute!

FOREO îți prezintă o nouă inovație: rutina de înfrumusețare suedeză, care îți pune în valoare frumusețea naturală a tenului și a zâmbetului.

7 minute în care să îți cureți fața și dantura, să îți faci lifting, să-ți hidratezi tenul, în 3 pași și jumătate, cu un număr minim de produse cosmetice și patru gadgeturi performante.

Obține rezultate spectaculoase la tine acasă cu rutina de înfrumusețare suedeză, ca la cel mai exclusivist salon cosmetic.

Până pe 29 Noiembrie te bucuri de reduceri de Black Friday la cele mai eficiente gadgeturi de îngrijire FOREO.

Curăță tenul cu peria sonică LUNA 3, fă-ți masaj de lifting cu BEAR2, hidratează-te cu UFO 2 și perie-ți dantura cu ISSA 3.

Vei observa rezultate spectaculoase în timp record, cu o rutină blândă pentru ten, dar și pentru suflet.

Primul pas este curățarea feței timp de un minut cu LUNA 3, care îndepărtează peste 99% din murdărie, sebum și machiaj. Pentru rezultate maxime, aplică LUNA Micro Foam Cleanser 2.0.

Continuă cu BEAR, primul aparat cu microcurenți certificat FDA. Aparatul reduce semnele vârstei, lucrând toți cei 69 de mușchi faciali, pentru redobândirea conturului, estomparea ridurilor și elasticitatea pielii.

Se folosește cu un fluid conductor, creat special pentru această procedură, SUPERCHARGED SERUM. Rezultatele se văd după doar 7 zile.

Urmează UFO 2, pentru hidratare în profunzime în doar 2 minute. Studiile demonstrează că acest aparat crește nivelul de hidratare al tenului cu 126% cu un efect prelungit de până la 6 ore. Descoperă cu aplicația FOREO ce produse complementare ți se potrivesc.

Pasul final este îngrijirea cavității orale cu ISSA 3, periuța din silicon medical, care curăță eficient și delicat dinții, gingiile, limba și interiorul obrajilor.

Aderă și tu la rutina de îngrijire suedeză cu FOREO, acum, când ai reduceri irezistibile de Black Friday până pe 29 Noiembrie!


Kudika
20 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.