Setari Cookie-uri

Un trio esențial pentru îngrijrea părului de la Biotop, pe bază de Quinoa

911 Hydration Essentials Trio pentru îngijirea profesională a părului propus de Biotop are rolul de a hidrata și a reda strălucirea și sănătatea firului de păr. Pachetul conține trei produse de îngrijire profesională a părului: șampon, mască și ser cu Quinoa.

Șamponul Biotop 911 Quinoa este recomandat persoanelor cu părul uscat, deteriorat și lipsit de strălucire. Formula sa cu extract de Quinoa, curăță și echilibrează pH-ul și hidratează în profunzime firul de păr. Șamponul întărește și sigilează cuticula firului de păr, lăsând un look final de păr cu aspect sănătos, strălucitor și mătăsos.

Masca Biotop 911 Quinoa pentru hidratare și reparare intensivă este ideală pentru părul uscat, deteriorat și lipsit de strălucire. Formula îmbogățită cu Quinoa și ulei de floarea soarelui redă elasticitatea și hidratarea de care are nevoie firul de păr. Masca-tratament oferă părului un aspect vizibil mai sănătos, mult mai mătăsos și cu adevărat hidratat.

Serul Biotop 911 Quinoa este destinat părului uscat și deteriorat, special pentru netezirea, hidratarea și revitalizarea fibrei capilare. Tratamentul pătrunde în păr, iar proteinele hrănitoare și extractul pur de Quinoa asigură sigilarea cuticulei li strălucirea firului de păr. Serul asigură protecție termică și repară vârfurile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.