Setari Cookie-uri

Parerea lui Radu: Marea ne ofera o stare de iluzionism

La mare ne simtim liberi si mai ales fericiti. Cel putin in poze.

Admir asta la femei. Capacitatea de sacrificiu. Ele vor pune la cale un sistem intreg de bronzat coerent. Toate acestea pentru ca doua saptamani din viata, cele in care ne intoarcem de la mare, sa privim admirativ, noi, barbatii. Dar va propun si varianta inversa. Un an intreg, unii dintre noi, barbatii, traim sub preocuparea asta de a merge in sali de fitness, pentru ca doua saptamani, vara, femeile, in timp ce se bronzeaza ferindu-se de soare, din cand in cand, pe sub ochelari, sa priveasca discret admirativ. Un an intreg, pentru cele doua saptamani de la plaja. Iata de ce suntem si noi in stare.

Ne-am uitat cu totii o copilarie intreaga la serialul asta: “Cu toate panzele sus”. La momentul acela in care, pe vas, in mijlocul apei, se murea de sete. Marea e o stare de iluzionism. La mare ne simtim liberi si mai ales fericiti. Cel putin in poze.

Citește și:

Vizionare placuta


Radu Buzăianu se ocupă seara la televizor de politicienii care-i fac viața grea, iar în timpul zilei, de cei 3 copii pe care-i are să-i facă viața un loc mai bun și mai cu sens. Din ce...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.