Setari Cookie-uri

10 întrebări pentru a afla ce contează cu adevărat pentru tine în viață

Dacă ți-ai descrie emotiile în trei cuvinte, care ar fi acestea?

viata By Sergey Nivens

Intrebările potrivite ne pot ajuta să ne găsim drumul în viață în cele mai dificile momente dar și să ne cunoaștem mai bine. Iată zece întrebări care te vor ajuta să îți da seama ce contează cu adevărat pentru tine în viață.

1. Ce simți în acest moment?

Dacă ți-ai descrie emotiile în trei cuvinte, care ar fi acestea? Notează ce îți vine în minte. Nu există nici un răspuns corect sau greșit.

2. Te confrunți în prezent cu o anumită provocare?

Fiecare dintre noi se confruntă cu diferite provocări în fiecare zi. Definește-o pe a ta. Reamintește-ți cel mai bun lucru care s-a întâmplat în viața ta, precum și cel mai rău.

3. Ce dorești să schimbi în viața ta?

Dacă există ceva în viața ta ce doreșți să schimbi pentru că nu te face să te simți fericită, recunoaște-o. Dacă ai putea să schimbi ceva, ai face-o?

Citește și:

4. Care poți îmbunătăți astăzi la tine?

Evoluția presupune un efort continuu care durează o viață. Decide cum vrei să evoluezi și care sunt primii pași pe care îi poți face chiar azi.

5. Ce te face să te simți mândră de tine?

Cu toții avem defecte dar tavem și calități indiferent că sunt fizice, mentale, emoționale sau spirituale. Acestea sunt lucrurile pe care le iubești la tine.

6. Ce anume te face să fii pozitivă sau într-o stare negativă?

Fiecare persoană, loc sau situație îți poate oferi fie o vibrație pozitivă, fie una negativă. Identifică-le corect apoi găsește modalități de a-ți amplifica vibrația pozitivă și de a elimina gândurile negative.

7. Există un lucru pe care dorești să îl încerci chiar acum?

Există lucruri pe care nu vrem să le facem pentru că ne temem. Dar dacă există un lucru pe care îl poți face astăzi, care este acela? Ești dispusă să treci la acțiune?

Citește și:

despre viata By andrey_l

8. Când a fost ultima dată când te-ai simțit cu adevărat vie?

Îți poți amintei momentul când te-ai simțit cu adevărat fericită și atât de vie încât vocea criticului interior a amuțit o vreme?

9. Cine contează cel mai mult pentru tine?

Există o persoană în viața ta care contează atât de mult pentru tine încât chiar și gândul de a o pierde pare insuportabil? Cine este această persoană? I-ai spus cât de mult înseamnă pentru tine?

10. Care sunt lucrurile pentru care esti recunoscatoare in viata ta?

Fă o listă cu oamenii și lucrurile din viața ta pentru care ești foarte recunoscătoare.

foto prima pagina: By Irina Alexandrovna

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.